Online training groei je netwerk marketing biz

Groei je Netwerk Marketing Biz

Een 6-weekse online training waarin ik je laat zien hoe ook jij heel gemakkelijk meer klanten en biz bouwers aan kan trekken voor nwm biz!!

Klaar om jouw Netwerk Marketing biz moeiteloos te laten groeien?!

Klaar om moeiteloos zielsmensen aan te trekken voor jouw Netwerk Marketing product én Biz?!!

Dan is dit het moment! Om de stap te zetten. Om de shift te maken. Te stoppen met het doen van dingen die niet werken. En die je ook helemaal niet wilt doen! Te stoppen met het maken van namenlijsten. Te stoppen met het sturen van berichtjes naar al je vrienden, kennissen en aanhang op facebook. Over jouw product of geweldige mogelijkheid.

Want wat krijg je er voor terug? Stilte! Of erger nog. Een NEE.

En dit is ook het moment. Om te stoppen het lukraak wat posten op social media over jouw geweldige product of mogelijkheid. Je facebook of Instagram tijdlijn bevuilen met allemaal product foto’s.

Want dat is wat je doet!

Waardoor het beetje engagement wat je misschien had naar 0,0 gaat.

En dit is zeker het moment! Om te stoppen met al die ingewikkelde salestechnieken. Je weet wel. De technieken waar je dit of dat moet doen. Dit moet zeggen. Zo’n type post moet plaatsen. Op die manier moet reageren.

Om je potentiële klant zo ver te krijgen dat ze gaat reageren. Zodat jij kan proberen aan haar je product of biz te verkopen.

Wie wil op zo’n manier werken?! Ik niet!

Veel te ingewikkeld. Veel te veel gedoe. En eerlijk? Veel te veel nee’s. En ik weet niet hoe het met jou zit. Maar ik vind het niet leuk om heel de dag nee te horen. En dat hoeft ook niet! Er is een manier om je Netwerk Marketing biz te laten groeien. Zonder dat jij de hele dag loopt te jagen. Mensen lastig loopt te vallen. En van alle kanten nee’s over je heen krijgt.

Het kan anders! Het kan gemakkelijker! Het kan op een manier dat mensen naar jou komen! Jouw benaderen. Klaar om je product te kopen of biz partner te worden.

En laat me je dit vertellen.

DAT IS EEN VEEL LEUKERE MANIER! 

En hoe je dit doet?

Dat ga ik je laten zien in mijn training:

GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ

Een 6-weekse online training waarin ik je laat zien hoe ook jij heel gemakkelijk meer klanten en biz bouwers aan kan trekken voor nwm biz!!

Tijd om te stoppen met jagen. En te beginnen met aantrekken! Het aantrekken van zielsmensen voor jou NWM product en biz! Zodat ook jouw NWM biz gemakkelijk en snel gaat groeien. En je eindelijk geld gaat verdienen met doen waar je van houdt!

Waarom Groei je Netwerk Marketing Biz?!

Omdat het tijd is om te stoppen je NWM biz als een hobby te zien. En het te gaan behandelen als een echt bedrijf! Want dat is wat het is. En wat je wilt. Toch?!

Een bedrijf runnen. Een succesvol bedrijf. Dat ook nog geld verdient. Goed geld!

En als je dat wilt? Dan heb je een systeem nodig! Een schaalbaar systeem. Waarin het niet uitmaakt hoeveel mensen er door het systeem gaat. De tijd die je er in steekt is en blijft hetzelfde.

En wat je goed moet snappen is dit.

Een schaalbaar systeem is niet dag in dag uit messenger berichtjes sturen om zo mensen naar je NWM product of biz te loodsen. Persoonlijk elke nieuwe klant of biz bouwer over de streep trekken.

En een schaalbaar systeem is ook niet dag en nacht posten op social media om een beetje interactie te creëren op je tijdlijn. Hopend dat meer mensen jij posts gaan zien. Op je posts gaan reageren. Zodat jij ze in messenger kan benaderen. En het hele persoonlijk over de streep trekken feestje opnieuw kan beginnen.

Er zitten maar zoveel uren in een dag. En ik neem aan dat je ook niet al die uren aan het werk wilt zijn? De reden waarom je dit doet is niet om dag en nacht te werken lijkt me.

De reden dat je je eigen biz bent gestart is omdat je vrijheid wilt ervaren! En dus is het tijd om die vrijheid te gaan creëren in je leven door een systeem te creëeren dat voor je werkt. Ook als jij niet werkt. Waardoor er constant nieuwe mensen in jouw wereld komen. Die geïnteresseerd zijn in wat het is waar jij hen mee kan helpen!

En dat is een wereld van verschil!

Tijd om oude systemen die niet voor je werken los te laten en het internet te gebruiken waarvoor het bedoeld is.

SCHAALBAARHEID!

En je leven gemakkelijker te maken. Door een systeem te implementeren dat je NWM bedrijf moeiteloos laat groeien. Zonder dat jij er dag en nacht in aan het werk bent!

Dat is alles wat ik gedaan heb. En waardoor ik van mijn NWM bedrijf van een flop een top heb gemaakt. De omzet van mijn NWM biz in 1 jaar heb vertienvoudigt!

Ik heb mijn systeem verandert!

En heb mijn 4 stappen succes strategie op mijn Netwerk Marketing biz toegepast. En dat heeft alles voor me verandert!! En dat wil ik ook voor jou.

En in GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ ga ik je precies laten zien hoe jij dit ook kan doen!

Hoe gaat dit eruit zien?

6 weken lang.

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING waarin ik mijn 4 stappen succes strategie stap voor stap met je doorneem. En je laat zien. Hoe ook jij dit voor jezelf kan laten werken!

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

Stap voor stap laat ik je het proces zien. Van waar ga jij zichtbaar zijn tot op welke manier ga jij je mailinglijst laten groeien. En met welk product ga jij leiden?!

Maar ook hoe doe je het! Hoe krijg je aanmelding op je mailinglijst. Hoe maak je een gratis weggever? Welke systemen heb je hiervoor nodig. En hoe gebruik je die? Op een manier die ook nog een beetje eenvoudig is. Ik ga het je allemaal laten zien!

Tot hoe verkoop je nu je NWM product? Hoe laat je de wereld weten wat jij in de aanbieding heb zonder verkoperig te zijn?! En hoe laat je dan ook nog eens je NWM biz groeien met biz bouwers? Zonder de hele dag over je geweldige mogelijkheid te praten?!!

Dit betekent

Dat jij aan het eind van onze 6 weken samen het systeem hebt staan waarmee jij moeiteloos je NWM product en biz kan laten groeien!

Niet eventje. Niet alleen vandaag. Niet alleen wanneer jij in je biz aan het werk bent. Maar altijd. Over. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Gaat je biz groeien! Of jij er nu actief in aan het werkt bent of niet!!!

Hoe heerlijk is dat?!

En het kan! Met het systeem wat ik je ga laten zien in GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ.

6 weken lang dus.

Elke week een video training waarin ik je bij de hand neem om mijn 4 stappen succes strategie toe te passen.

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help alles uit te werken wat je in de training van die week ontdekt hebt. Zodat je dit direct kan implementeren in jouw NWM biz.

Besloten facebook groep 6 maanden toegang tot een besloten facebook groep waar je me al je vragen kan stellen. 

Alles komt met levenslange toegang & gratis updates!

Klaar om je NETWERK MARKETING BIZ TE LATEN GROEIEN?! Op een manier die leuk is. En gemakkelijk! Meld je dan nu aan!

Je ontvangt direct toegang tot de eerste training.

1 betaling
a €197
2 maandelijkse betalingen
a € 111

Hoe gaan de
komende 6 weken
eruit zien?

Online training groei je netwerk marketing biz

Module 1

Wat is je boodschap?

De inhoud:

Wat is jouw unieke boodschap? Wat maakt jouw uniek? Wat maakt jouw anders dan al die anderen met dezelfde NWM product en biz? En dit is zo belangrijk! Dit is de basis voor je succes. Voor wat voor bedrijf dan ook. En dus ook voor je NWM biz! Dit is een van de belangrijkste reden waarom zoveel NWM biz eigenaren hun biz niet van de grond krijgen. Je hebt niet duidelijk wat jouw anders maakt dan de rest! En dus beginnen we onze 6 weken samen met het haarscherp krijgen van jouw unieke boodschap!

Je gaat ontdekken:

Module 2

Je mailinglijst laten groeien

De inhoud:

Je mailinglijst is de basis van je bedrijf! Facebook volgers is leuk! Instagram like is leuk. Maar als Facebook er volgende week mee stopt ben je al je volgers kwijt. De namen op je mailinglijst? Die zijn van jou! Het kan me niet schelen wat welke netwerk marketing goeroe zegt. Om gemakkelijk en snel je NWM biz te laten groeien? Op een manier die schaalbaar is?!! Heb je een mailinglijst nodig!

Je gaat ontdekken:

Module 3

Hoe gaan mensen je vinden?

De inhoud:

Om snel je NETWERK MARKETING BIZ te laten GROEIEN is het heel belangrijk dat mensen je gemakkelijk kunnen vinden. En gemakkelijk je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever kunnen aanvragen! En dus wil je heel gemakkelijk gevonden worden!

Je gaat ontdekken:

Module 4

Je verkoopsysteem

De inhoud:

Alles goed en wel natuurlijk. Zichtbaar zijn. Mailinglijst laten groeien. Waarde geven. Maar uiteindelijk wil je natuurlijk dat mensen je NWM product ben je gaan kopen. Want ja. Zonder klanten. Zonder verkopen. Ben je geen bedrijf maar heb je gewoon een hobby. En dat willen we niet!! Verkopen dus. Makkelijk en moeiteloos verkopen. Van jouw prachtige NWM product!

Je gaat ontdekken:

Module 5

Het bouwen van je team

De inhoud:

Het aantrekken van nieuwe klanten is de eerste stap. Daarna begint het eigenlijk pas. Wat doen je naar de verkoop? Hoe maak je van een klant een fan? Of te wel. Hoe bouw je een team van enthousiaste gebruikers en biz bouwers die elke maand je geweldige NWM product bestellen? Dit is waar ik het in begin te weinig aandacht aan heb besteed. En dat wil voorkomen voor jou!

Je gaat ontdekken:

Module 6

Je team laten groeien

De inhoud:

Je NWM product verkopen en nieuwe klanten aantrekken is super leuk. Maar je wilt uiteraard nog sneller groeien! Dus is het super belangrijk om nieuwe biz bouwers aan te trekken die met jou mee willen groeien. Op een manier die leuk is! Zonder te lopen spammen.

Je gaat ontdekken:

Samenvatting van wat je krijgt:

6 weken lang.

Elke week een video training waarin ik je bij de hand neem om mijn 4 stappen succes strategie toe te passen.

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help alles uit te werken wat je in de training van die week ontdekt hebt. Zodat je dit direct kan implementeren in jouw NWM biz.

Besloten facebook groep 6 maanden toegang tot een besloten facebook groep waar je me al je vragen kan stellen. 

Alles komt met levenslange toegang & gratis updates!

Maar wacht er is meer!

Ik heb nog 3 waanzinnige bonussen voor je!

Groei je netwerk marketing biz met Anke van Ommen

Bonus 1: Online trainingen als groei elixer voor jouw NWM biz!​

Ik ben mijn hele reis in online ondernemers land begonnen met het maken en verkopen van online trainingen. En pas later in mijn NWM product en biz gestapt. En daardoor kijk ik met een andere blik naar het groeien van je NWM biz.

Mijn 4 stappen succes strategie is de basis van mijn succes in netwerk marketing. Maar er is nog een andere manier waarop ik mijn NWM biz laat groeien. En dat is door het maken van online trainingen.

Want ja! Ook als je een NWM producten biz hebt. Of te wel. Je verkoopt een fysiek product waar jij je mensen mee helpt. Kan je online trainingen gebruiken om je NWM producten biz te laten groeien.

En in deze 60 minuten bonus video training laat ik je het systeem zien wat ik hiervoor gebruik én hoe jij dit ook voor jouw NWM product en biz kan gebruiken! Zowel voor het verkopen van je product als het aantrekken van biz bouwers / zakelijken.

Dit is een strategie die praktisch niemand je leert!

Bonus 2: Groei je Facebook groep training

Heb je een Facebook groep nodig om je NWM biz te laten groeien? Nee. Is een Facebook groep een mooie tool om je NWM sneller te laten groeien? Ja!! Een Facebook groep is perfecte tool om meer waarde aan jouw zielsmensen te geven en zo sneller de relatie op te bouwen. Zodat mensen sneller klant bij je gaan worden.

Maar ja. Hoe doe je dat nu? Een Facebook groep laten groeien. Zonder ook hier weer al je Facebook vrienden ed te gaan spammen.

In deze bonus training ga ik je mijn strategie laten zien hoe ik in minder dan 6 maanden tijd mijn Facebook groep met meer dan 1000 mensen heb laten groeien.

Bonus 3: Toegang tot een besloten facebook groep

Minimaal 6 maanden toegang tot een speciale facebook groep waarin je me al je vragen kan stellen. 

Extra bonus: How to video’s!

Hoe doe je het nu? Al die praktische zaken? Een salespagina maken? Een ebook maken? Je mailinglijst bouwen? Al de dingen. Geen nood! Ik help je! Met een hele rits aan how to video’s waarin ik je precies laat zien hoe ik het doe. Op de eenvoudige manier! Want waarom zou je moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?!

Welke how to video’s je krijgt?!

EN WAT ER VERDER MAAR NODIG IS!!

Tijdelijke bonus: Q&A sessie

Meld je je deze week aan voor Groei je NWM biz dan heb ik nog iets heel speciaals voor, je nl een bonus Q&A sessie waarin je me al je vragen kan stellen! 

De Q&A sessie zal in week 3-4 plaats vinden. Je ontvangt na afloop een opname. En je kan van te voren je vragen in sturen als je niet live aanwezig kan zijn. 

Klaar om je NETWERK MARKETING BIZ TE LATEN GROEIEN?!

6 weken lang dus.

Elke week een video training waarin ik je bij de hand neem om mijn 4 stappen succes strategie toe te passen.

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help alles uit te werken wat je in de training van die week ontdekt hebt. Zodat je dit direct kan implementeren in jouw NWM biz.

6 maanden toegang tot een besloten facebook groep waar je me al je vragen kan stellen.

Alles komt met levenslange toegang & gratis updates! 

Klaar om je NETWERK MARKETING BIZ TE LATEN GROEIEN?! Op een manier die leuk is. En gemakkelijk! Meld je dan nu aan!

Je ontvangt direct toegang tot de eerste training.

1 betaling
a €197
2 betalingen
a €111

Wat anderen zeggen over Groei je NWM biz:

Review Marjon
Marjon Deknatel

Mijn eerste contact met Anke was omdat ik het besluit had genomen om van mijn hobby, mijn passie, mijn werk te willen maken. Omdat ik niet wist hoe ik moest beginnen ben ik opzoek gegaan naar informatie en handvatten en zo bij Anke uitgekomen. Door haar enthousiasme en haar passie werd ik gelijk “aan” gezet. Ik heb inmiddels een aantal trainingen gevolgd, en allemaal met het zelfde resultaat persoonlijke groei en groei in mijn olie & coaching bedrijf . De laagdrempelige begeleiding is voor mij erg waardevol, dit zorgt er voor dat ik niet met vragen blijf rond lopen maar dat ik gelijk verder kan in mijn proces. Super fijn!

Liesbet Abels

Anke kwam op mijn pad in augustus 2020, toen ik net door een moeilijke periode ging. Door persoonlijke omstandigheden wist ik even niet meer waar ik naartoe ging in mijn leven en op Facebook kwam ik een advertentie van haar tegen. Zo kocht ik mijn eerste training: maak je visieboard in 10 dagen. Ik deed trouw de opdrachten en het resultaat was ongelooflijk: een maand later had ik de drie dingen die ik echt wilde gemanifesteerd. En toen ging de bal helemaal aan het rollen…

Ik was al langer bekend met essentiële oliën, maar nu kocht ik een starterskit van Young Living. 8 maanden later zijn die oliën helemaal geïntegreerd in mijn praktijk voor mens/ruiter en paard. Dankzij Anke. Want zij ondersteunde me zowel voor het persoonlijk gebruik als het zakelijk aspect. Haar marketing strategie voelt echt goed voor mij, het resoneert met wie ik ben en wat ik wil.

Ondertussen volgde ik al verschillende trainingen. En nu de “Groei je netwerk marketing biz”-training. Echt heerlijk vind ik die. In 6 weken helpt ze je van de eerste tot de laatste stap. In die video’s voel je de boodschap die ze brengt, helemaal trouw aan wie ze zelf is. De werkbladen stimuleren je om na te denken, diep na te denken en te graven in wat je echt wil. Ik schreef in één ruk mijn hele boodschap uit, dat was tot ervoor nog niet gelukt. Daar ben ik dus echt super blij mee!

Ik kan je alleen maar aanraden om met Anke in zee te gaan als je een succes wil maken van je onderneming. Ik ben echt trots op de onderneming die ik aan het uitbouwen ben dankzij haar training!

Klaar om jouw Netwerk Marketing Biz te laten groeien?

En moeiteloos zielsmensen aan te trekken voor jouw NWM product en biz?! Niet meer duwen en trekken. Niet meer eindelijk berichtjes sturen. Afspraken plannen. Mensen proberen te overtuigen. En uiteindelijk alleen maar nee’s terug krijgen.

Nee! Die tijd is voorbij!

In GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ ga ik je het systeem laten zien waarmee ik mijn NWM bedrijf heb laten groei. En waardoor mijn NWM bedrijf nog steeds groeit! Met nieuwe klanten én biz bouwers!

Echt. Als jij klaar bent met het jagen. Klaar bent met het duwen en trekken. En klaar bent om jouw NWM bedrijf op een manier te laten groeien die gemakkelijk is. En leuk!

Dan is GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ WAT JE NODIG HEBT!

6 weken lang.

Elke week een video training waarin ik je bij de hand neem om mijn 4 stappen succes strategie toe te passen. – waarde 1200€

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help alles uit te werken wat je in de training van die week ontdekt hebt. Zodat je dit direct kan implementeren in jouw NWM biz. – waarde 300€

6 maanden toegang tot een besloten facebook groep waar je me al je vragen kan stellen.

+ 3 WAANZINNIGE BONUSSEN!

Bonus 1: Online trainingen als groei Elixer – waarde 200€

Bonus 2: Groei je Facebook groep training – waarde 200€

Bonus 3: Toegang tot een besloten facebook groep waar je al je vragen kan stellen waarde 200€

Extra bonus: How to video’s – waarde 200€

+

Levenslange toegang & gratis updates!

De waarde van “GROEI JE NETWERK MARKETING BIZ” is meer dan 2000€, maar…

dit alles is voor jou voor slechts een fractie hiervan!

Klaar om je NETWERK MARKETING BIZ TE LATEN GROEIEN?!
Op een manier die leuk is. En gemakkelijk! Meld je dan nu aan!

Je ontvangt direct toegang tot de eerste training.

1 betaling
a €197
2 betalingen
a €111