De templates zijn naar je onderweg.

Meld je hier aan voor de training: De 3 magische ingrediënten voor een succesvol online bedrijf

Gratis training voor spirituele coaches en trainers die klaar zijn voor meer klanten en inkomsten.
Het creëren van een succesvol online bedrijf is 80% mindset en 20% strategie. Dat is waarom ik je met beide help.
 
Het aantrekken van meer klanten heeft niets te maken met jezelf een slag in de rondte werken maar alles met het belichamen van de energie van de succesvolle business vrouw die je wilt zijn. 
 
Hoe dit precies ziet? Dat ga ik je uitleggen in mijn gratis training De 3 magische ingrediënten voor een succesvol online bedrijf.
 

De training wordt gegeven op dinsdag 7 juni van 9.00 tot 10.30u en is vanaf je laptop te volgen.

Komt dit je bekend voor?

Blijf je worstelen? Of is het tijd om het anders te doen?
Zodat ook jij eindelijk geld kan verdienen met doen waar je van houdt?

De wet van de aantrekking I Anke van Ommen

Doe mee aan de gratis training en ontdek:

Gratis training dinsdag 7 juni van 9.00 tot 10.30

Deze training wordt gegeven door Anke.

Je ontvangt na afloop een opname,  die je 24 uur lang terug  kunt kijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

Tijd om in je eigen grootsheid te stappen!

Je bent een spirituele coach of trainer en je werkt jezelf een slag in de rondte in je online bedrijf. Want jij wilt een verschil maken in de wereld. Werkelijk mensen helpen in plaats van doekjes voor het bloeden.

Maar ondertussen maak je je zorgen. Gaat dit me ooit lukken? Er is zoveel dat ik moet doen. Kan ik dit wel? En houd ik dan nog wel tijd over voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn? Mijn gezin, familie en vrienden?

Je droomt van een leven vol vrijheid, passie en plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. Maar ondertussen is de werkelijkheid anders. Zit je dag en nacht achter je laptop vastgeplakt. Aan het werk in je bedrijf.

Je verlangt naar dat moment dat je niet alleen het verschil maakt met de mensen die je helpt in je bedrijf maar ook goed geld verdient moet doen waar je van houdt. En je eindelijk je droomleven kan gaan leven!

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor jou als jij een coach, trainer of kennisondernemer bent en klaar bent om  nu eindelijk een goed inkomen te verdienen met jouw bedrijf. Op een manier die bij goed voor je voelt en uit je hart komt. 

Deze masterclass is niet voor jou als je niet online wilt werken.

Manifestatie Business Coach voor vrouwelijke ondernemers

Hi ik ben Anke!

Ik ben Anke. Ik ben een Manifestatie Business coach voor dromers, visionairs en lichtwerkers en oprichter van de Magisch Ondernemen Academie.

Moeder van 3 kids. Fan van Essentiële Oliën en groot leesfanaat.

Na 10 jaar te hebben geworsteld met het verlangen om een eigen bedrijf te beginnen maar geen idee waarin heb ik in 2017 de stap gezet.Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet volgen en ben volledig op mijn eigen innerlijke leiding gaan vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezet en ben mijn eigen bedrijf gestart!

Binnen 6 maanden zat ik qua inkomsten weer op het niveau van toen ik nog in loondienst werkte. En na een jaar was ik dit ruimschoots gepasseerd.

En dat is sindsdien alleen maar verder gestegen!

Mijn geheim? Ik combineer energetische en spirituele principes met eenvoudige systemen en structuren. En daarmee haal ik Magische resultaten in mijn bedrijf en leven!

Veel gestelde vragen

Deze training is voor spirituele coaches & trainers die klaar zijn met worstelen om klanten en inkomsten en Magische Groei in hun online bedrijf willen creëren.

Ja hoor, tijdens de live training kan je altijd vragen stellen.

Yes! Er komt een opname die je 24 uur lang terug kan kijken. Daarna wordt hij offline gehaald. 

Gratis training dinsdag 7 juni van 9.00 tot 10.30

De training wordt gegeven door Anke. Je ontvangt na afloop een opname, die je 24 uur lang terug kunt kijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

© 2021 Anke van Ommen | KvK 80420486 | BTW nr: NL001582759B80 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Red Vibes design