Succes Mindset Intensive

Een 21-daagse intensive waarin jij je mindset gaat shiften van angst en twijfel naar succes zodat je de doelbewuste, actie georiënteerde, zelfverzekerde én succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent!
In 42 dagen een online training I Anke van Ommen

Succes is een staat van zijn!

Heb jij grote dromen en verlangens? Voel je tot in het diepst van je ziel dat je geboren bent voor meer? Maar lukt het je gewoon niet om in actie te komen? De dingen te doen die je diep van binnen weet dat je moet doen? Voelt het allemaal als zwaar, moeilijk, hard werken en ploeteren? En baal je er gewoon zo ontzettend van dat je nog niet verder bent?!

Dan zit je hier op de juiste plek! 

10 jaar lang heb ik uitgesteld. Op veilig gespeeld. Voorzichtig gedaan. 10 jaar lang heb ik mijn dromen vooruit geschoven. Deed ik niet. Nam ik geen actie. Omdat ik bang was. 

En 10 jaar lang was ik gefrustreerd. En boos. Op mezelf! Waarom ik toch maar niet deed. Wat het was dat ik echt wilde. Een eigen bedrijf beginnen! In plaats van mijn tijd vullen met een baan waar ik niet meer gelukkig was. En de ene naar de andere opleiding volgen :). 

Want ik was bang. Bang om het niet goed te doen. Bang om niet goed te zijn. Bang om te falen. Bang om succesvol te zijn.

Maar aan de binnenkant? Liep ik langzaam leeg. Want dit was niet hoe ik mijn leven wilde leven. Ik wilde meer!

Meer vrijheid, meer passie, meer plezier. En bovenal. Meer zingeving! 

Maar er veranderde niets. Tot nu ongeveer 4 jaar geleden. Toen ik de knop in 1x heb omgezet. Ik mijn baan heb opgezegd en ongeveer 2 maanden later mijn nieuwe website online stond en ankevanommen.nl geboren was. 

Het moment is nu!

Hi! Ik ben Anke!

Ik ben Anke van Ommen. Manifestatie business coach.

10 jaar lang heb ik maar wat aangemodderd. Was ik druk met druk zijn. Maar het leidde nooit ergens toe. En ik deed niet de dingen waarvan ik diep van binnen wist dat ik voorbestemd was om te doen. En ik maakte niet de impact waarvan ik voelde dat ik voorbestemd was om te maken. 

En al die jaren voelde ik me zo rot. Ik voelde me een grote mislukkeling. Ik had gefaald. Want riep ik niet al jaren dat ik voor mezelf wilde beginnen? Dat ik een eigen bedrijf wilde? Mensen wilde helpen? Geld verdienen met doen waar ik van houdt?

Maar deed ik dat? Nee. En ik voelde me verschrikkelijk. 

Wat ik toen nog niet snapte maar nu zo helder zie?

Dat als het gaat om succes? Je dromen waarmaken? Je doelen bereiken? SUCCESVOL ZIJN?!

JE EERST SUCCESVOL MOET ZIJN VOORDAT JE HET KAN WORDEN!! 

Jij zal eerst succesvol moeten zijn. Jij zal eerst een succesvolle persoon moeten zijn. Van binnen. In jouw energie. Voordat je aan de buitenkant. In je fysieke werkelijkheid succesvol kan zijn.

Want zolang jij jezelf ziet als iemand die niet durft. Die niet doet. Als iemand die onzeker is. Twijfelt. Zal je never nooit niet de succesvolle persoon worden die je weet dat je voorbestemd bent om te zijn!

 
Verkooptraining Manifestatie Business Coach Anke van Ommen

Wat er was verandert? Ik was verandert!

Want ik was er klaar mee! Klaar met niet durven te doen. Klaar met niet in actie komen. Klaar met uitstellen. Klaar met bang zijn. Klaar met geen vertrouwen hebben in mezelf. 

En klaar met het leven aan me voorbij zien gaan!

En ik heb mezelf verandert. Ik heb mijn mindset verandert! En ben van een ‘falen / wie ben ik nou’ naar een ‘succes’ mindset gegaan! 

En sindsdien ben ik de persoon die doet! Die actie neemt op wat het is dat ik wil. En mijn droom leven leef. Nu! 

En dat wil ik ook voor jou! En het kan ook voor jou! 

Want succes is niet iets wat buiten je ligt. Succes zit in jou! 
Succes zit niet in de dingen die je doet. Succes zit in wie het is dat je bent!

Word de persoon voor wie succes de normaalste zaak van de wereld is. Creëer een Succes Mindset voor jezelf. En dan wordt succes zijn heel gemakkelijk voor je!

Dit heeft voor mij het verschil gemaakt. En het gaat ook voor jou het verschil maken! 

En daarom heb ik dit voor je gemaakt:

Succes Mindset Intensive

Een 21-daagse intensive waarin jij je mindset gaat shiften van angst en twijfel naar succes zodat je de doelbewuste, actie georiënteerde, zelfverzekerde én succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent!

Want succes ontstaat in jou!

Succes is geen geluk. Succes is geen toeval.

Je dromen waarmaken. Geld verdienen met doen waar je van houdt. Is geen geluk. Is geen toeval. 

SUCCES IS EEN MINDSET!

En die mindset? Die kan je bij jezelf creëren! 

Ik heb hem bij mezelf gecreëerd. En jij kan hem bij jezelf creëren! Ook jij kan de succesvolle persoon worden die je weet dat je werkelijk bent. 

Maar het gaat niet vanzelf! Je mag bewust je huidige mindset vervangen door een Succes Mindset. En hoe je dat doet? Dat ga ik je laten zien in de Succes Mindset Intensive.

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

1 betaling
a €77

Je moet succesvol zijn voordat je succesvol kan worden!

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen dat je er klaar voor bent, de eerste stap zetten en aan de slag gaan! 

En dat is waarom  ik de Succes Mindset Intensive heb gemaakt! Een 21-daagse intensive waarin jij je mindset gaat shiften van angst en twijfel naar succes zodat je de doelbewuste, actie georiënteerde, zelfverzekerde én succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent!

Wat gaan we doen in de Succes Mindset Intensive?

21 dagen lang.

Elke week een core training.

Waarin ik je laat zien hoe ook jij je mindset kan shiften. Hoe ook jij jezelf klaar kan zetten voor succes. Moeiteloos actie gaat nemen op wat het is dat je wilt. De zelfverzekerde, succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent. En heel gemakkelijk gaat krijgen wat het is dat je wilt. 

Elke dag ondersteunende opdrachten en oefeningen. 

21 dagen lang ontvang je elke dag een ondersteunende opdracht of oefening van me om alles te implementeren wat je in de core trainingen ontdekt hebt. Want. En dit is heeeel belangrijk! Je mindset shiften is niet iets wat je een keertje doet. Je mindset shiften is iets wat je elke dag doet! En in de ondersteundende opdrachten en oefeningen laat ik je precies zien wat het is dat ik elke dag doe om mijn mindset te shiften naar succes. En ga jij dit ook doen!

Waar gaan we het over hebben?

Ik ga je laten zien wat een Succes Mindset nu echt is. Wat het effect is van je mindset op je leven. Zowel van je huidige mindset als van je nieuwe mindset. En hoe je je mindset moeiteloos kan shiften naar succes zodat succes je natuurlijke staat van zijn wordt!

Ik ga je laten zien wat het is dat je moet doen om je mindset moeiteloos te shiften naar succes. Standaard. Maar ook op momenten dat je goede gevoel even heel ver weg is en het allemaal tegen lijkt te zitten. Zodat je altijd weet wat het is dat je moet doen om je in je Succes Mindset te blijven. 

Ik ga je laten zien hoe ook jij gaat geloven en vertrouwen in jezelf! Zodat je je eindelijk goed kan voelen over jezelf!

Ik ga je laten zien hoe je de zelfverzekerde, actie georiënteerde persoon kan worden die je werkelijk bent! Zodat je eindelijk de wereld kan laten zien wie het is dat je werkelijk bent! 

Ik ga je laten zien hoe ook jij de persoon kan wordt die altijd en overal actie neemt op wat het is dat je wilt. Ook al ben je bang! Zodat je eindelijk het leven gaat creëren wat je wilt! 

Dat en nog veel meer in:

Succes Mindset Intensive

Een 21-daagse intensive waarin jij je mindset gaat shiften van angst en twijfel naar succes zodat je de doelbewuste, actie georiënteerde, zelfverzekerde én succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent!

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

1 betaling
a € 77

Wat kan je verwachten na de Succes Mindset Intensive?

Je weet hoe je een succesvolle persoon kan zijn. Sterker nog. Je bent een succesvolle persoon. En daar vandaan? Ga je het moeiteloos worden! 

Je bent vol vertrouwen en geloof in jezelf. 

Je durft actie te nemen op wat het is dat je maar wilt. 

Je bent de persoon die gaat voor wat ze wil. 

Je voelt je voldaan en bent trots op jezelf. 

Je bereikt je dromen en verlangens!

Je hebt een Succes Mindset voor jezelf gecreëerd!

 

Klaar om je Succes Mindset te gaan leven?

Wat mij zoveel verdriet doet? Al die prachtige vrouwen zoals jij. Met grote dromen en verlangens. Weet dat je geboren bent voor meer. Maar het niet waarmaken! Het niet leven! 

Waarom niet? 

Omdat je niet gelooft in jezelf. 
Omdat je niet vertrouwt in jezelf. 
Omdat je jezelf klein houdt. 

Maar niet meer! Hier stopt het! 

4 weken training Boost je Sales

Wat je goed moet snappen is dit:

SUCCES ONTSTAAT IN JOU! SUCCES IS EEN STAAT VAN ZIJN!

En het enige wat je hoeft te doen? Om de succesvolle persoon te zijn die je voorbestemd bent om te zijn? 

Een Succes Mindset voor jezelf creëren! 

Stop met wachten! Begin met actie! En die actie is? Werken aan je mindset. Je Succes Mindset!

Succes Mindset Intensive

Een 21-daagse intensive waarin jij je mindset gaat shiften van angst en twijfel naar succes zodat je de doelbewuste, actie georiënteerde, zelfverzekerde én succesvolle persoon wordt die je werkelijk bent!

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

Je ontvangt direct toegang tot de eerste training van de Succes Mindset Intensive!

1 betaling
a €77