De Spirituele Marketing Business Strategie

Gratis masterclass 

De training wordt gegeven op woensdag 22 mei van 13 tot 14.30u .

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 


Ik geloof dat ondernemen anders kan.

Ik geloof dat het bouwen van je spirituele bedrijf anders kan . Sterker nog. Ik geloof dat het bouwen van je spirituele bedrijf anders moet. 

Herken je dit?

Je weet dat er meer voor je mogelijk is. Diep van binnen voel je dat het anders kan. Je hebt een verlangen om de wereld te veranderen.

Maar je zit gevangen in alle dingen die je denkt dat je moet doen.
Hard werken. En het volgen van ondernemers regels die helemaal niet goed voelen. 

Ik geloof dat je succes als spirituele ondernemer zit in wat ik spirituele marketing noem.

Dit is een magisch, nieuw en uniek systeem om een goed inkomen te verdienen terwijl je je spirituele gaven gebruikt om mensen te helpen. 

Het Spirituele Marketing bestaat uit 3 magische pijlers:
Unieke oplossing
Krachtig aanbod
Magische creatie
 –
een unieke methode om de juiste mensen aan te trekken voor jouw bedrijf.

Alles wat de spirituele ondernemer nodig heeft om haar bedrijf daadwerkelijk op de kaart te zetten vanuit ease en flow.

Hoe lang blijf jij nog tegen de stroom in roeien? Je bedrijf bouwen vanuit wat je denkt dat je moet doen in plaats van wat je wilt doen. Je zekerheid buiten jezelf zoeken in plaats van in jezelf.

In De Spirituele Marketing Business Strategie Masterclass laat ik je zien hoe je een bedrijf bouwt vanuit Allignment zodat ook jij een inkomen kan gaan verdienen met doen waar je van houdt.

De wet van de aantrekking I Anke van Ommen

Doe mee aan de masterclass en ontdek:

Gratis masterclass op woensdag 22 mei van 13.00 tot 14.30

Deze training wordt gegeven door Anke.

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

Tijd om het anders te doen.

Weet jij dat je geboren bent voor meer?
MEER VRIJHEID. MEER PASSIE. MEER PLEZIER.
Maar bovenal. MEER ZINGEVING.

Wil je een VERSCHIL MAKEN IN DE WERELD?
Het gevoel hebben dat je leven er toe doet? Dat jij er toe doet!

Ben je klaar met de opgelegde regels van anderen?
Wil je gewoon je EIGEN BAAS zijn. Je eigen regels maken.
En GELD VERDIENEN MET DOEN WAAR JE VAN HOUDT?!
Mensen helpen!

Dan is deze masterclass voor jou!

Voor wie is deze masterclass

De masterclass De Spirituele Marketing Strategie is voor jou als jij diep van binnen weet dat het anders kan. Geen regels. Geen scripts. Geen ingewikkelde systemen en strategieën. Maar vanuit je hart. Vanuit je ziel. 

Omdat je voelt dat dit de meest succesvolste manier is om je bedrijf te bouwen! 

De masterclass is niet voor jou als je wilt ondernemen zoals iedereen het doet. Saai. Salesgesprekken. En al dat soort dingen :). 

Manifestatie Business Coach voor vrouwelijke ondernemers

Hi ik ben Anke!

Ik ben Anke. Ik ben een Manifestatie Business coach voor dromers, visionairs en lichtwerkers en de oprichter van de Magisch Ondernemen Academie.

Moeder van 3 kids. Fan van Essentiële Oliën en groot leesfanaat.

Na 10 jaar te hebben geworsteld met het verlangen om een eigen bedrijf te beginnen maar geen idee waarin heb ik in 2017 de stap gezet. Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet volgen en ben volledig op mijn eigen innerlijke leiding gaan vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezet en ben mijn eigen bedrijf gestart!

Binnen 6 maanden zat ik qua inkomsten weer op het niveau van toen ik nog in loondienst werkte. En na een jaar was ik dit ruimschoots gepasseerd.

En dat is sindsdien alleen maar verder gestegen!

Mijn geheim? Ik combineer energetische en spirituele principes met eenvoudige systemen en structuren. En daarmee haal ik Magische resultaten in mijn bedrijf en leven!

Veel gestelde vragen

Deze masterclass is voor spiritueel bewuste vrouwen die weten dat ze geboren zijn voor meer, klaar zijn met afwachten en bereidt zijn om te gaan doen. 

Als je bij de live training aanwezig bent kan je altijd vragen stellen. In de replay is het niet meer mogelijk om vragen te stellen. 

Yes er komt een opname die 3 dagen online beschikbaar blijft. Als je er echter live bij aanwezig kan zijn zou ik je dit altijd adviseren. Omdat er dan ook gelegenheid voor je is om vragen te stellen. 

Gratis masterclass woensdag 22 mei van 13.00 tot 14.30

De training wordt gegeven door Anke.

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

© 2021 Anke van Ommen | KvK 80420486 | BTW nr: NL001582759B80 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Red Vibes design