Hoi! Ik ben Anke.

Ik ben Anke van Ommen. Manifestatie business coach. En ik help vrouwen die weten dat ze geboren zijn voor meer en helemaal klaar zijn met het werk dat ze nu doen, te ontdekken wat het is dat ze hier op aarde te doen hebben en geld te gaan verdienen met doen waar je van houdt!

10 jaar lang heb ik rondgelopen met een verlangen naar meer. Een verlangen naar meer vrijheid, meer passie en meer plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je wilt.

Al die jaren zat ik vast in een baan die ik niet meer wilde. Wist ik dat ik eigen baas wilde zijn. Was ik klaar met de regels van anderen. En klaar om mijn eigen regels te gaan maken. En het verschil en de impact te maken in de levens van anderen waarvan ik tot in mijn tenen voelde die ik voorbestemd was om te maken.

Maar ik durfde niet

Durfde mijn baan niet los te laten.

Durfde niet te gaan voor wat het was dat ik echt wilde.
Een eigen bedrijf.

En had ik zoveel ideeën over wat ik dan wel niet wilde gaan doen dat ik geen idee had waar te beginnen.

Het keerpunt

Eind 2017 heb ik de beslissing gemaakt. Ik was overwerkt, oververmoeid en burned en bored out.

Dit stopt nu!

Ik heb mijn baan als diëtist opgezegd en heb mijn vlag in de grond gepland: ik ben een ondernemer!

En ik wist.
Ik ga vrouwen helpen hun leven te transformeren net zoals ik het mijne heb getransformeerd.

Ondertussen zijn we 4 jaar verder. En heb ik mijn dromen van toen waar gemaakt.

Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil.
Ik leef een leven vol vrijheid passie en plezier.
Ik verdien geld met doen waar ik van houdt.

En het allerbelangrijkste?!
Ik maak een verschil in de wereld door vrouwen zoals jij te helpen hetzelfde te doen!

Mijn belangrijkste les in dit alles?
Heb beste moment is altijd nu!

Want je voelt je er nooit klaar voor! Ik voelde me er niet klaar voor. 4 jaar geleden. Met geen enkele ondernemingservaring.

Maar wat ik zeker weet?

Is dat als jij diep van binnen het verlangen voelt naar meer. Meer vrijheid, meer passie, meer plezier! Het verlangen om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. Het verlangen naar meer zingeving. Een verschil wilt maken in de wereld. Mensen helpen. En gewoon geld wilt verdienen met doen waar je van houdt.
Dan heb je het in je om dat verlangen waar te maken!

Je hebt alleen iemand nodig om je de weg te laten zien.
Hoe je jouw verlangens om kan vormen naar een bedrijfsidee. En hoe je hier geld mee kan verdienen! En er is niets dat ik liever doe dan je hierbij te helpen!

Het is mijn missie om jou te helpen meer vrijheid in je leven te creëren met doen wat het is dat je hier op aarde te doen hebt. Geld verdienen met doen waar je van houdt! Zodat ook jij het verschil kan maken in de levens van anderen waar je zo naar verlangt.

Dit is het moment! Het moment om de transformatie te maken. En te gaan staan voor wie het is dat je echt bent! En wat je hier op aarde te doen hebt.

Mijn unieke successtrategie?
Het mengen van eenvoudige systemen en structuren voor een succesvol online bedrijf met energie werk en spirituele principes.

Want als je snapt hoe dit werkt. Hoe je energie en praktijk. Spirituele principes en praktische systemen en structuren. Het innerlijke werk en het uiterlijke werk samen kan brengen.

Gaat dit voor magische resultaten zorgen!!!

Droombedrijf realiseren I Anke van Ommen

Klaar om magische stappen te zetten?