Online training: Magische geldstromen

Ontdek 15 ideeën die je heel gemakkelijk kan verkopen zodat je geld kan verdienen waar en wanneer je maar wilt zonder daar eerst maanden voor hoeven te lopen ploeteren.

Online training maken en verkopen I Anke van Ommen

Je wilt graag (meer) inkomen in jouw online bedrijf maar....

Blijf je hopen dat het allemaal een keer vanzelf gaat werken?
Of ben je klaar om het jezelf gemakkelijker te maken?! Zodat jij ook moeiteloos geld kan verdienen waar en wanneer jij wilt.

De wet van de aantrekking I Anke van Ommen

Doe mee aan de online training en ontdek:

Online training: Magische geldstromen. Inclusief overzicht van 15 ideeën om direct te verkopen. 

In Magische geldstromen laat ik je zien hoe je heel gemakkelijk je volgers omzet in betalende klanten. Zodat je inkomen kan creëren in jouw online bedrijf wanneer je maar wilt!

Slechts 97€
 

 

De nummer 1 fout die je maakt?

Je maakt het jezelf veel te ingewikkeld!

Te ingewikkeld door direct trajecten of trainingen van tig weken te verkopen. Zonder dat je weet hoe je dit moet maken en of jouw mensen hier wel op zitten te wachten!

Kijk. Je zou het soms vergeten als het om online ondernemen gaat maar er zijn meer diensten die jij in je bedrijf kan verkopen dan een online training. 

En als jouw volgers je nog niet zo lang kennen vinden ze het waarschijnlijk ook wel spannend om direct in een mega lang traject met je stappen. 

En dan is dus super handig dat je meerdere opties hebt!

Kleine programma’s en grote programma’s. 
Kleine prijsjes en grote prijzen. 

Zodat jouw potentiële klanten in kunnen stappen op het niveau dat bij hen past. 

Want wat je absoluut niet moet vergeten als het gaat om succes in jouw bedrijf?

Meer klanten gaan altijd boven meer inkomen!

Waarom?

Meer inkomen is korte termijn denken. Dat maakt dat je een jaar loopt te ploeteren op jouw online programma en ondertussen het hele jaar geen cent verdient!

Meer klanten is lange termijn denken. Want eenmaal een klant wordt veel gemakkelijker weer klant! Voor al je andere programma’s en trajecten.

Dus wacht niet met het verkopen van jouw diensten en programma’s totdat je je hele business hebt staan. Ook jij kan direct gemakkelijk en moeiteloos meer klanten en dus inkomen in jouw bedrijf aan trekken. 

En in de Fast cash training laat ik je zien hoe!  

Voor wie is Magische geldstromen?

Geld Manifesteren. Nu! Is voor spiritueel bewuste ondernemers die online een inkomen willen verdienen. Maar worstelen om klanten en inkomen aan te trekken. 

Deze masterclass is niet voor jou als je niet online wilt werken.

Manifestatie Business Coach voor vrouwelijke ondernemers

Hi ik ben Anke!

Ik ben Anke. Ik ben een Manifestatie Business coach voor dromers, visionairs en lichtwerkers en de oprichter van de Magisch Ondernemen Academie.

Moeder van 3 kids. Fan van Essentiële Oliën en groot leesfanaat.

Na 10 jaar te hebben geworsteld met het verlangen om een eigen bedrijf te beginnen maar geen idee waarin heb ik in 2017 de stap gezet.Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet volgen en ben volledig op mijn eigen innerlijke leiding gaan vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezet en ben mijn eigen bedrijf gestart!

Binnen 6 maanden zat ik qua inkomsten weer op het niveau van toen ik nog in loondienst werkte. En na een jaar was ik dit ruimschoots gepasseerd.

En dat is sindsdien alleen maar verder gestegen!

Mijn geheim? Ik combineer energetische en spirituele principes met eenvoudige systemen en structuren. En daarmee haal ik Magische resultaten in mijn bedrijf en leven!

Veel gestelde vragen

Je houdt levenslange toegang tot deze training. 

Deze training is speciaal voor coaches, dromers en lichtwerkers die online een inkomen willen verdienen. Maar worstelen om klanten en inkomen aan te trekken. 

In Maak en verkoop je online training laat ik je precies zien hoe je een online programma maakt. De focus ligt door op het maken van een signature programma van 4 weken of meer. 

In de Magische geldstromen training gaat het juist over het snel en gemakkelijk een nieuw aanbod lanceren zonder dat je daar veel voorbereidend werk aan hebt gehad. 

De Magische geldstromen training is een mooie voorloper voor Maak en verkoop je online training.

Online training: Magische geldstromen Inclusief overzicht van 15 ideeën om direct te verkopen. 

In Magische geldstromen laat ik je zien hoe je heel gemakkelijk je volgers omzet in betalende klanten. Zodat je inkomen kan creëren in jouw online bedrijf wanneer je maar wilt!

Slechts 97€
 

 

© 2021 Anke van Ommen | KvK 80420486 | BTW nr: NL001582759B80 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Red Vibes design