Momentum

Momentum

Een 30 daagse ervaring om de soul led vrouw en ondernemer in jezelf te bevrijden.

Wat kan je verwachten in Momentum?

Momentum is geen training of programma. Momentum is een ervaring. Een ervaring die je op energetisch niveau gaat raken en die de potentie heeft om het pad van je bedrijf en leven voor altijd te veranderen.

In Momentum neem ik je mee in het proces van je leven en bedrijf runnen vanuit je ziel. Business, marketing, energie. Alles komt voorbij.

Een blik achter de schermen van hoe ik mijn leven en bedrijf run en Momentum creëer en vasthoud. Ook als oude patronen en conditioneringen omhoog komen :).

Wat gaan we doen in Momentum?

3 – 5 audio’s per week waarin ik deel wat ik op mijn hart heb om het momentum voor jou open te zetten.

De audio’s zullen gaan over:
De gangbare manier van ondernemen en hoe ik het doe op de soul led manier.
De stappen die ik in mijn bedrijf achter de schermen aan het zetten ben en waarom.
De struggles waar ik mee te maken heb en hoe ik mezelf hier door heen leidt.

Zodat jij geactiveerd wordt om je leven en bedrijf op je eigen manier te doen.

De audio’s zullen mini trainingen zijn. Waarin ik helemaal los ga op een thema wat te maken heeft met soul led leven en ondernemen.

De audio’s komen in een speciale Telegram groep zodat je direct toegang hebt tot de audio’s zodra ik ze opgenomen heb én je je eigen vragen en inzichten na het luisteren van de audio kan delen. 

Dit is anders dan wat ik ooit heb gedaan. Deze ervaring zal volledig soul led zijn. Ik heb nog geen enkel idee wat ik precies met je ga delen in deze 30 dagen. Ik voel dat ik me hierin mag laten leiden door de energie van de groep.

Wat ik wel weet?

Dat deze ervaring magisch gaat zijn.

Magisch door wat er door me heen mag ontstaan.
En magisch omdat wat er in deze ervaring doorkomt jou zal activeren om je leven en bedrijf op je eigen manier te doen en een krachtige leider te worden. Voor jezelf en jouw mensen.

We starten op maandag 19 juni

De investering voor Momentum zal uiteindelijk 111€ zijn maar tot vanavond middernacht uur kan je je aanmelden voor slechts 55€. Daarna gaat de prijs omhoog naar 77€.

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

De programma’s kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Deze programma’s zijn het intellectuele eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.

Gratis e-book Manifesteer je droombedrijf I Manifestatie Business Coach