Lanceer_bootcamp

De Lanceer Bootcamp

21 daagse bootcamp waarin ik je laat zien hoe je in 21 dagen van idee naar lanceren kan gaan. Op de meest soul alligned manier ever.

Herken je dit?

Je hebt een idee. Een prachtig idee voor een dienst, traject of programma waar jij de wereld mee wilt helpen. Maar hoe ga je dit delen met de wereld?

En dan begint de ellende.

De ellende van verstrikt raken in je hoofd. De boel te overdenken. Weken, maanden, wie weet zelfs jaren, bezig zijn met het bedenken van de perfecte strategie om jouw programma met de wereld te delen.

Met uiteindelijk, als je pech hebt, 0 resultaat.

Het mag anders.

En ik ben hier om je te laten weten dat het anders kan. Gemakkelijker. En vooral. Meer soul alligned. Vanuit je hart. Passend bij wie het is dat jij bent.

Want je maakt het jezelf gewoon veel te moeilijk. En daarmee blokkeer je de flow. De flow van het lanceren. Maar ook de flow van het ontvangen.

Tijd om het anders te doen en in de Lanceer Bootcamp laat ik je zien hoe. 

De Lanceer Bootcamp is anders dan alles wat je tot nu toe gezien en geleerd hebt over lanceren.

Geen ellenlange voorbereiding.
Geen ingewikkelde processen.

Maar alleen maar volgen van de flow. De stem van je hart. Soul alligned weet je nog.

Hoe gaat dit eruit zien?

21 dagen lang ontvang je elke dag een actiestap (video, audio of pdf) met uitleg waarin ik je meeneem door het proces om van idee naar verkopen te gaan. Ook als je nu nog geen idee hebt over wat je zou kunnen verkopen.

Ik deel het proces met je waar ik mezelf elke keer doorheen neem als ik een nieuwe training, workshop, bootcamp of challenge lanceer. Op een manier die zo eenvoudig is zodat je het hele jaar door kan lanceren en verkopen. Wat ik ook doe :).

Nooit meer stress over waar je volgende klant vandaan gaat komen. Nooit meer zorgen of die ene lancering in het kwartaal je het inkomen op gaat leveren dat je nodig hebt.

Maar bovenal de wetenschap dat je werkelijk mensen aan het helpen bent en een verschil maakt in de wereld.

We starten op maandag 26 februari. Vanaf die dag kan je 21 dagen lang elke dag een mail van me verwachten met daarin je actiestap van de dag.

Alles komt afwisselend in de vorm van video, audio of pdf. En uiteraard met levenslange toegang.

Onderwerpen die voorbij gaan komen:

Kom met het idee. 
Je aanbod uitwerken. 
Je lancering plannen. 
Salespagina. 
Het lanceer proces. 
Je energie hoog houden. 
Verkopen. 
Up- en downsells.
De 3 non-negatiables bij lanceren.
Wat de doen bij bezwaren. 
Doorgaan tot het einde. 

En nog veeeel meer. 

Investering

De investering voor de Lanceer Bootcamp is 197€ .

De Lanceer Bootcamp is ook onderdeel van De Club. Een unieke Business membership voor high level training en coaching voor een waanzinnige prijs. De Club is de plek voor jou als je van 0€ naar 5000€ per maand wilt gaan.

De Club bestaat naast De Lanceer Bootcamp uit: 
-Spirituele Marketing
Een nieuw, fundamenteel en revolutionair business programma speciaal voor spirituele vrouwen die klaar zijn om impact te maken en het bedrijf te bouwen die je voorbestemd bent om te creëren.
-2x per maand een Q&A call
-regelmatig extra trainingen & masterclasses
-kluis met meer dan 12 uur aan trainingen om direct te bingen
-Frequentie membership. 

Klik hier voor meer informatie over De Club. 

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

De programma’s kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Deze programma’s zijn het intellectuele eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.

Gratis e-book Manifesteer je droombedrijf I Manifestatie Business Coach