Werken met Orakelkaarten

Een 6 weekse online training waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken!

In 42 dagen een online training I Anke van Ommen

Aan het eind van deze training weet jij hoe je orakelkaarten kan gebruiken voor het beantwoorden van levensvragen.

Ik laat je zien hoe je de kaarten kan gebruiken om nog meer op je gevoel te vertrouwen.

Je gaat ontdekken hoe je met behulp van orakelkaarten antwoorden kan krijgen op alle mogelijke levensvragen, zoals vragen over liefde, levensdoel en gezondheid.

En natuurlijk laat ik je ook zien hoe je de kaarten kan gebruiken om vragen van anderen te beantwoorden!

Nu tijdelijk 44€!
Werken met Orakelkaarten

Magische wereld van Orakelkaarten

Klinkt leuk he? Magische wereld van Orakelkaarten? En het is ook leuk! Orakelkaarten dan! Maar magisch? Zeker! Alleen minder magisch dan je waarschijnlijk denkt :).

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben een nuchtere meid. Altijd al geweest. En als ik dan anderen vertelde dat ik iets met kaarten deed. Kaarten legde. Voor mezelf en anderen. Dan vielen ze bijna van hun stoel. Jij?!

Maar jij bent toch zo nuchter zeiden ze dan.

Nuchterheid en spiritualiteit gaan prima samen!

Nu heb ik nuchter en spiritualiteit nooit als 2 verschillende dingen gezien. Volgens mij gaan nuchter zijn en spiritualiteit heel goed samen! Juist heel handig. Om niet te veel met je hoofd in de wolken te blijven zweven maar gewoon met je beide voetjes op de grond te blijven staan. Maar wel verbonden! Met ‘daar boven’. Wat dat ook is. En hoe je dit ook ziet.

Ik zie orakelkaarten namelijk als een soort spirituele coachingskaarten. Voor momenten dat je even vast zit. Niet weet hoe je verder moet. En een inzicht nodig hebt. Om je te helpen verbinden. Met je gevoel. Je intuïtie. Je hart. Je innerlijk weten. Hoe je het maar noemen wilt.

Om je te laten zien waar je vast loopt. Wat je nodig hebt. Welke kant je op mag gaan. Dat soort dingen.

Toen ik dan ook ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst met orakelkaarten in aanraking kwam voelde het dan ook als een soort thuis komen. Als een weten. Dat dit het was. Waarmee ik verder mocht gaan. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben met de kaarten aan de slag gegaan. Eerst voor mezelf. Later ook voor anderen. En hoe leuk ik het ook vond om kaarten te leggen voor anderen. Ik merkte dat ik het nog leuker vind om jou te laten ontdekken hoe je zelf met orakelkaarten aan de slag kan gaan. Hoe de kaarten ook met jou kan laten praten. Dat ook jou wat te vertellen hebben!

Zodat je niet stad en land hoeft af te zoeken naar een ander die de kaarten voor je legt. Maar dit gewoon zelf kan doen! Voor jezelf! En als je dat wilt natuurlijk ook voor een ander :).

Hoe ik orakelkaarten zie?

Als een perfect hulpmiddel om je hoofd met je gevoel te verbinden!

Want zoals ik al vaker heb gezegd, ik geloof er heilig in dat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Met of zonder kaarten :).

Maar soms is het gewoon lastig. Om echt verbinding te kunnen maken met je gevoel. En volledig te vertrouwen op wat het is dat je voelt.

En dan komen orakelkaarten perfect van pas!

 

Hoe Orakelkaarten werken?

Hoe orakelkaarten werken? Volgens de Wet van de Aantrekking! En laat dat nu precies waar ik, ook in dit bedrijf, de hele dag mee bezig ben. Elke dag over praat.

Grappig is dat. Ik dacht dat mijn liefde voor orakelkaarten niet samen ging met mijn huidige bedrijf. Omdat ik nu iets heeeel anders aan het doen ben. Terwijl ik gewoon thuis echt nog regelmatig de kaarten voor mezelf leg.

Totdat ik me dus realiseerde: het is helemaal niet anders! Het is in de kern precies het zelfde! Het heeft allemaal te maken met contact maken met je gevoel, vertrouwen op je gevoel en het leven creëren wat je wilt!

En toen wist ik dat ik mocht ophouden mezelf voor de gek te houden. Want ja, ik sta toch voor doen waar je van houdt? Doen wat je leuk vindt? En ik vind orakelkaarten leuk! En ik vind het leuk om jou te laten zien hoe ook jij met orakelkaarten kan werken. Hoe de kaarten ook met jou kunnen praten. Hoe ook jij antwoorden kan vinden op levensvragen met behulp van orakelkaarten! En daarom dus dit!

Werken met Orakelkaarten

Een 6 weekse online training waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken!

6 weken lang. Elke week een training. Elke week opdrachten.

Na afloop van deze training weet jij alles over hoe ook jij orakelkaarten kan gebruiken voor het beantwoorden van levensvragen. Ik laat je zien hoe de kaarten kan gebruiken om nog meer op je gevoel te vertrouwen. 

Je gaat ontdekken hoe je met behulp van orakelkaarten antwoorden kan krijgen op alle mogelijke levensvragen, zoals vragen over liefde, levensdoel en gezondheid. En natuurlijk laat ik je ook zien hoe je de kaarten kan gebruiken om vragen van anderen te beantwoorden!

Hoe gaan de komende 6 weken eruit zien?

Module 1

Vertrouwen op de kaarten

De inhoud:

In deze module leggen we de basis zodat jij vertrouwen krijgt om met de orakelkaarten aan de slag te gaan

Je gaat ontdekken:

Module 2

Vertrouw op je intuïtie

De inhoud:

In deze module ga je verder aan de slag met de verschillende legpatronen en leer je echt op je intuitie te vertrouwen.

Je gaat ontdekken:

Module 3

De diepte in - 1

De inhoud:

In deze module gaan we een stapje verder en gaan we gericht aan de slag met specifieke legpatronen voor specifieke vragen.

Je gaat ontdekken:

Module 4

De diepte in - 2

De inhoud:

In deze module leer je nog meer details uit de kaarten te halen.

Je gaat ontdekken:

Module 5

Word een expert

De inhoud:

In deze module gaan we aan de slag met alle onzekerheden en twijfels die in het proces van readings doen naar boven kunnen komen. Ik leer je hoe je hier mee om kunt gaan en wat je nodig hebt om vol vertrouwen met de kaarten aan de slag te kunnen gaan.

Je gaat ontdekken:

Module 6

Word een professional

De inhoud:

Na het afronden van deze module heb jij echt de top bereikt en ben je er klaar voor om zelfstandig readings te gaan geven. Ik leer je hoe je een eigen praktijk kan starten en hoe je aan klanten kunt komen.

Je gaat ontdekken:

Plus 4 EXCLUSIEVE BONUSSEN.

Bonus 1: Opname van 4 Q&A sessies

Je ontvangt de opname’s van 4 Q&A sessies waar alle veel gestelden vragen voorbij komen. Te bekijken voor jouw waar, wanneer en hoevaak je maar wilt. 

Bonus 2: Numerologie werkboek

Wat is de betekenis van jouw geboortedag? Of van je naam? En wat is jouw persoonlijk jaargetal en waar staat dit voor? Dit en meer ontdek je in de numerologie bonus. 

Bonus 3: Beschermengelen meditatie

Een bijzondere geleide meditatie waarin je jouw beschermengel gaat ontmoeten! 

Bonus 4: Besloten facebook

En last but not least ontvang je toegang tot een speciale besloten facebook groep waar je al je vragen kan stellen en je leggingen kan oefenen. 

Werken met Orakelkaarten

6 weken lang komt er elke week een nieuwe module vrij boordevol informatie.

Elke week ondersteunende actiebladen waarin je alles wat je geleerd hebt direct toe kan passen. 

De opnames van 4 Q&A sessies waarin meest gestelde vragen voorbij komen. 

Numerologie bonus training. 

Unieke beschermengelen meditatie. 

Toegang tot een besloten facebook groep waar je al je vragen kan stellen. 

De totale waarde van deze training

€ 970

Maar alleen hier heb ik een heel speciaal aanbod voor je.

44€
Hier is alles wat je krijgt in Werken met Orakelkaarten:
Werken met Orakelkaarten

Module 1: Vertrouwen op de kaarten
(waarde – 97€)

Module 2: Vertrouw op je intuïtie
(waarde – 97€)

Module 3: De diepte in – 1
(waarde – 97€)

Module 4: De diepte in – 2
(waarde – 97€)

Module 5: Word een expert
(waarde – 97€)

Module 6: Word een professional
(waarde – 97€)

Wekelijks aanvullende opdrachten en oefeningen
(waarde – 97€)

Bonus 1: De opname van 4 vraag en antwoord sessies
(waarde – 197€)

Bonus 2: Numerologie werkboek
(waarde – 47€)

Bonus 3: Beschermengel meditatie
(waarde – 47€)

Bonus 4: Toegang tot een besloten facebook groep waar je al je vragen kan stellen. 

(waarde – onbetaalbaar)

TOTALE WAARDE = (970€)
Normaal 197€ 

Nu slechts
44€

Deze vrouwen gingen je voor:

Annemieke Janse de Jonge

Ik heb bij Anke de cursus werken met Orakelkaarten gevolgd, omdat ik hier graag meer over wilde leren. Om zo Readings te kunnen gaan geven in mijn praktijk. 

Wat was het leuk en wat was ik enthousiast! Zo enthousiast dat ik vroeg of ze de cursus volledig beschikbaar wilde zetten i.p.v. wekelijkse delen, omdat ik door wilde! 

Dat geeft wel aan hoe leuk het is om te doen. Het fijne eraan vond ik dat het heel toegankelijk is voor iedereen, helder en overzichtelijk ook. Op deze manier kan iedereen het leren. 
Ik beveel de cursus daarom ook zeker aan!

Deze training is PERFECT voor jou

als je op zoek bent naar meer mogelijkheden om je te verbinden met je gevoel. Als je gewoon weet dat je een super gevoelsmens bent maar het je niet altijd lukt om bij je gevoelens te komen. De training is ook super geschikt als je op zoek bent naar een andere manier om antwoorden te vinden op levensvragen. Vragen zoals: waarom ben ik hier? Wat heb ik hier op aarde te doen? Wat is mijn levensmissie? Kunnen ook met de kaarten beantwoord worden.

En verder is deze training natuurlijk ook ideaal als je gewoon nieuwsgierig bent naar orakelkaarten en er meer over wilt weten. Contact wilt maken met je spirituele helpers. Wilt leren zelfstandig kaart readings te doen. En misschien zelfs een spirituele praktijk wilt beginnen! Trouwens, ik vind dat orakelkaarten het perfecte hulpmiddel zijn voor elke coach!

Maar boven al is deze training de place to be als je wilt leren hoe orakelkaarten te gebruiken om je meer te kunnen verbinden met en vertrouw op je gevoel!

Normaal: 197€

Voor jou nu tijdelijk voor maar: 44€

Veel gestelde vragen

Ja hoor! Ik ben er echt heilig van overtuigd dat iedereen (die dit uiteraard wilt en zich er voor inzet) in staat is om te leren werken met orakelkaarten. Alles wat je nodig hebt is een duidelijke uitleg van het hoe en het wat. Plus leren om te vertrouwen in je eigen intuïtie en spirituele vermogens. En dat is nu precies wat je in deze training gaat leren!

Niets aan de hand. Deze training kun je volledig in je eigen tempo doen. Na aanschaf van de training heb je onbeperkt toegang tot het materiaal. Je kan op elk gewenst moment weer inloggen en verder gaan met waar je gebleven was. Alle modules volgen elkaar in een logische wijze op. Dus als je even 2 weken wilt pauzeren ivm vakantie of iets dergelijks dan is dat geen probleem. De Facebook groep blijft ook gewoon open!

Natuurlijk! Zelf werk ik vooral met de kaarten van Doreen Virtue. Die zal je dan ook regelmatig in de training voorbij zien komen. Maar in principe is elke set orakelkaarten geschikt om voor deze cursus te gebruiken. Let wel, deze cursus gaat over orakelkaarten en niet over tarot, lenormand of zigeunerwaarzegkaarten.

Je kan kaarten bestellen via Koppenhol (www.tarot.nl) of gewoon bij bol.com. Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem. Ik en je mede cursisten helpen je graag! Plaats een berichtje in de facebook groep of stuur me een mailtje en we hebben het er over.

Zeker weten! Alle technieken om readings voor anderen te doen zijn ook op jezelf van toepassing. dus ook als jij alleen de kaarten voor jezelf wilt gebruiken, en meer wilt dan alleen een dagkaart of 1 kaartreading, is deze training super geschikt voor jou!

Zodra je je hebt aanmeldt ontvang je van mij een mail met daarin de link naar de online omgeving. Waarin je direct kan starten met de eerste training!

Werken met Orakelkaarten

Een 6 weekse online training waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken!

Module 1: Vertrouwen op de kaarten (waarde – 97€)
Module 2: Vertrouw op je intuïtie (waarde – 97€)
Module 3: De diepte in – 1 (waarde – 97€)
Module 4: De diepte in – 2 (waarde – 97€)
Module 5: Word een expert (waarde – 97€)
Module 6: Word een professional (waarde – 97€)
Wekelijks aanvullende opdrachten en oefeningen
(waarde – 97€)
Bonus 1: De opname van 4 vraag en antwoord sessies (waarde – 197€)
Bonus 2: Numerologie werkboek (waarde – 47€)
Bonus 3: Beschermengelen mediatie (waarde – 47€)
Bonus 4: Besloten facebook groep (waarde – onbetaalbaar)

TOTALE WAARDE = (970€)
Normaal 197€

Nu voor:

44€