Werk met Anke van Ommen I Manifestatie Business Coach

Klaar om Magische stappen te zetten?

En de vrijheid in je leven te creëren waar je zo naar verlangt?

Ga doen wat het is dat jij het op aarde te doen hebt. Mensen helpen! Zodat ook jij het leven en bedrijf kan creëren waar je naar verlangt!

Het is nog niet zolang geleden dat ik was waar jij nu bent.

Vast in een baan die je niet meer wilt maar doodsbang om hem los te laten.
Elke vrije minuut vastgeplakt achter je laptop. Wanhopig om je online bedrijf van de grond te krijgen. Ontdekken waarin je wilt ondernemen. Wat jouw droombedrijf gaat zijn. En als je dat een beetje helder hebt. Elke week een nieuwe strategie uitproberen om je bedrijf van de grond te krijgen.

En ondertussen?
Moe van alle ballen in de lucht te houden. En jezelf afvragend of het je ooit gaat lukken om een succesvol online bedrijf te creëren.
En je ooit de vrijheid in je leven gaat ervaren waar je zo naar verlangt!

Wat het voor mij allemaal heeft verandert?

Het moment dat ik besefte dat mijn droombedrijf niet iets was dat ik buiten mezelf zou vinden. Maar dat ik het vanuit mezelf mocht laten ontstaan.
Dat was het moment dat alles voor me veranderde.
Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je het moet doen.

Je weet wel:

Hoe je de perfecte niche uitkiest.

Hoe je online moet ondernemen.
Hoe je een online programma maakt.
Hoe je je diensten en programma’s online moet verkopen.

Allemaal bullshit!

Bullshit dus :).
En ben het op mijn eigen manier gaan doen! Niet vanuit mijn hoofd. Maar vanuit mijn hart! En laat me leiden door mijn innerlijke leiding.

Ik combineer eenvoudige systemen en structuren met spirituele principes.

Ik meng de praktische kant van het starten en runnen van een online biz met energie en afstemmingswerk. Want als je je energie niet op orde hebt! Geen energetische match bent voor wat het is dat je wilt. Dan maakt het niet uit wat je doet om jouw droombedrijf te creëren.
Het gaat niet voor je werken!

En sinds ik deze shift heb gemaakt. In mezelf en in mijn bedrijf. Creëer ik Magische resultaten in mijn bedrijf.

Ik help mijn klanten met de combinatie van het innerlijke én uiterlijke werk! Precies weten wat je moet doen. Om je droombedrijf neer te zetten.

Gemakkelijke systemen en structuren. Ik houd niet van gedoe. En dat combineren met het energetische werk. Waardoor je acties zoveel meer voor je gaan werken!

Of te wel. Ik help je om Magisch te ondernemen.
Want dat is de enige manier om gemakkelijk en moeiteloos jouw droombedrijf te creëren!

Magisch Ondernemen met Manifestatie Business Coach Anke van Ommen

Tijd om jouw Zielsbedrijf te creëren!

1

De Magisch Ondernemen Academie is mijn complete business manifestatie systeem waarin ik je laat zien hoe je  jouw missie groots in de wereld kan zetten. En een bedrijf gaat creëren waarin je werkelijk een verschil maakt in de wereld. Waarin je je eigenheid en uniekheid kan laten zien.

Een bedrijf creëren waarin je 100% jezelf kan zijn en waar jouw zielsklanten moeiteloos op aangetrokken worden.

2

Ben jij een gedreven vrouw die weet dat ze geboren is voor meer? En ben je he-le-maal klaar met het werk dat het is dat je nu doet? En weet je. Voel je! Diep van binnen. Dat je gewoon eigen baas wilt zijn. Je eigen bedrijf wilt runnen!

Maar heb je geen idee hoe dit eruit moet zien? Waarin je wilt gaan ondernemen. En waarmee jij de wereld wilt gaan helpen?
Dan is de Business Clarity Cure wat je nodig hebt!

3

Genoeg van de worsteling en klaar om het leven en bedrijf te creëren dat je wilt! Met gemak en vanuit flow door te doen waar je van houdt?! Dan is de Manifestatie Doorbraak Methode voor jou!

Mijn unieke 5-stappen manifestatie systeem om de Wet van de Aantrekking voor je te laten werken!

4

Verlang jij naar meer klanten en inkomsten in jouw online bedrijf? Ben je al een tijdje onderweg met je bedrijf maar heb je nog niet de klanten en het inkomen wat je wilt?

Of ben je nog maar net begonnen maar krijg je de boel gewoon niet van de grond?

In mijn gratis training De 3 magische ingrediënten voor een succesvol online bedrijf laat ik je zien wat je mag shiften om eenvoudig meer klanten en inkomsten aan te trekken in jouw bedrijf.

5

Klaar om jouw diensten groots in de markt te zetten? Klaar om de wereld te laten zien waarmee jij kan helpen?! Klaar voor jouw online training of programma?!! Dan is Maak en verkoop je online programma in 42 dagen wat je nodig hebt. 

Mijn complete stappenplan.  Van het uitwerken van jouw magische online training, het maken van jouw online training tot het verkopen van je online training. Alles komt voorbij!

6

Ben je helemaal klaar met het maken van namenlijsten? En het benaderen van al je vrienden en familie. Waar je super druk mee bent maar je niet de resultaten geven die je wilt? Dan is Groei je Netwerk Marketing biz voor jou!

Stop met jagen! En begin met aantrekken. Het aantrekken van zielsmensen voor jouw Netwerk Marketing biz. Zodat ook jouw Netwerk Marketing biz snel en gemakkelijk gaat groeien.
En je eindelijk geld gaat verdienen met doen waar je van houdt.