Werk met Anke van Ommen I Manifestatie Business Coach

Klaar om Magische stappen te zetten?

En de vrijheid in je leven te creëren waar je zo naar verlangt?

Ga doen wat het is dat jij het op aarde te doen hebt. Mensen helpen! Zodat ook jij het leven en bedrijf kan creëren waar je naar verlangt!

Het is nog niet zolang geleden dat ik was waar jij nu bent.

Vast in een baan die je niet meer wilt maar doodsbang om hem los te laten.
Elke vrije minuut vastgeplakt achter je laptop. Wanhopig om je online bedrijf van de grond te krijgen. Ontdekken waarin je wilt ondernemen. Wat jouw droombedrijf gaat zijn. En als je dat een beetje helder hebt. Elke week een nieuwe strategie uitproberen om je bedrijf van de grond te krijgen.

En ondertussen?
Moe van alle ballen in de lucht te houden. En jezelf afvragend of het je ooit gaat lukken om een succesvol online bedrijf te creëren.
En je ooit de vrijheid in je leven gaat ervaren waar je zo naar verlangt!

Wat het voor mij allemaal heeft verandert?

Het moment dat ik besefte dat mijn droombedrijf niet iets was dat ik buiten mezelf zou vinden. Maar dat ik het vanuit mezelf mocht laten ontstaan.
Dat was het moment dat alles voor me veranderde.
Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je het moet doen.

Je weet wel:

Hoe je de perfecte niche uitkiest.

Hoe je online moet ondernemen.
Hoe je een online programma maakt.
Hoe je je diensten en programma’s online moet verkopen.

Allemaal bullshit!

Bullshit dus :).
En ben het op mijn eigen manier gaan doen! Niet vanuit mijn hoofd. Maar vanuit mijn hart! En laat me leiden door mijn innerlijke leiding.

Ik combineer eenvoudige systemen en structuren met spirituele principes.

Ik meng de praktische kant van het starten en runnen van een online biz met energie en afstemmingswerk. Want als je je energie niet op orde hebt! Geen energetische match bent voor wat het is dat je wilt. Dan maakt het niet uit wat je doet om jouw droombedrijf te creëren.
Het gaat niet voor je werken!

En sinds ik deze shift heb gemaakt. In mezelf en in mijn bedrijf. Creëer ik Magische resultaten in mijn bedrijf.

Ik help mijn klanten met de combinatie van het innerlijke én uiterlijke werk! Precies weten wat je moet doen. Om je droombedrijf neer te zetten.

Gemakkelijke systemen en structuren. Ik houd niet van gedoe. En dat combineren met het energetische werk. Waardoor je acties zoveel meer voor je gaan werken!

Of te wel. Ik help je om Magisch te ondernemen.
Want dat is de enige manier om gemakkelijk en moeiteloos jouw droombedrijf te creëren!

Magisch Ondernemen met Manifestatie Business Coach Anke van Ommen

Tijd om jouw Zielsbedrijf te creëren!

1

Gratis training voor spiritueel bewuste vrouwen die klaar zijn om hun droombedrijf te creëeren.

Weet jij dat je geboren bent voor meer?
MEER VRIJHEID. MEER PASSIE. MEER PLEZIER.
Maar bovenal. MEER ZINGEVING!

Wil je een VERSCHIL MAKEN IN DE WERELD?
Het gevoel hebben dat je leven er toe doet? Dat jij er toe doet!

Ben je klaar met de opgelegde regels van anderen?
Wil je gewoon je EIGEN BAAS zijn. Je eigen regels maken.
En GELD VERDIENEN MET DOEN WAAR JE VAN HOUDT?!
Mensen helpen!

Dan is deze training voor jou!

2

Creëer de vrijheid in je leven en bedrijf waar je altijd naar hebt verlangt door het maken én verkopen van online trainingen. 

In 42 dagen laat ik je het proces zien.

Van hoe weet je nu waar jij een training over wilt maken tot met welke training of programma begin je als je wel 101 ideeën hebt :).

Maar ook hoe doe je het?! Hoe maak je nu een online programma. Welke systemen heb je hiervoor nodig. En hoe gebruik je die? Op een manier die ook nog een beetje eenvoudig is. Ik ga het je allemaal laten zien!

Tot hoe verkoop je nu je training? Hoe laat je de wereld weten wat jij in de aanbieding heb zonder verkoperig te zijn?!

3

Werk 12 maanden live met mij samen om jouw droombedrijf te creëren vanuit je hart.

In de Magisch Ondernemen Academie combineren we eenvoudige systemen en structuren met energetische en spirituele principes zodat jij jouw droombedrijf kan starten en laten groeien vanuit gemak en flow. Op een manier die bij jouw past. En die uit je hart komt! Waardoor je veel gemakkelijker klanten en inkomsten aan gaat trekken.  

De Magisch Ondernemen Academie is voor jou als je klaar bent om jouw missie groots in de wereld neer te zetten. Een bedrijf wilt creëren waarin je werkelijk een verschil maakt in de wereld. En waarin je 100% jezelf kan zijn en waar jouw zielsklanten moeiteloos op aangetrokken worden.