Werk met Anke van Ommen I Manifestatie Business Coach

Klaar om Magische stappen te zetten?

En de vrijheid in je leven te creëren waar je zo naar verlangt?

Ga doen wat het is dat jij het op aarde te doen hebt. Mensen helpen! Zodat ook jij het leven en bedrijf kan creëren waar je naar verlangt!

Het is nog niet zolang geleden dat ik was waar jij nu bent.

Vast in een baan die je niet meer wilt maar doodsbang om hem los te laten.
Elke vrije minuut vastgeplakt achter je laptop. Wanhopig om je online bedrijf van de grond te krijgen. Ontdekken waarin je wilt ondernemen. Wat jouw droombedrijf gaat zijn. En als je dat een beetje helder hebt. Elke week een nieuwe strategie uitproberen om je bedrijf van de grond te krijgen.

En ondertussen?
Moe van alle ballen in de lucht te houden. En jezelf afvragend of het je ooit gaat lukken om een succesvol online bedrijf te creëren.
En je ooit de vrijheid in je leven gaat ervaren waar je zo naar verlangt!

Wat het voor mij allemaal heeft verandert?

Het moment dat ik besefte dat mijn droombedrijf niet iets was dat ik buiten mezelf zou vinden. Maar dat ik het vanuit mezelf mocht laten ontstaan.
Dat was het moment dat alles voor me veranderde.
Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je het moet doen.

Je weet wel:

Hoe je de perfecte niche uitkiest.

Hoe je online moet ondernemen.
Hoe je een online programma maakt.
Hoe je je diensten en programma’s online moet verkopen.

Allemaal bullshit!

Bullshit dus :).
En ben het op mijn eigen manier gaan doen! Niet vanuit mijn hoofd. Maar vanuit mijn hart! En laat me leiden door mijn innerlijke leiding.

Ik combineer eenvoudige systemen en structuren met spirituele principes.

Ik meng de praktische kant van het starten en runnen van een online biz met energie en afstemmingswerk. Want als je je energie niet op orde hebt! Geen energetische match bent voor wat het is dat je wilt. Dan maakt het niet uit wat je doet om jouw droombedrijf te creëren.
Het gaat niet voor je werken!

En sinds ik deze shift heb gemaakt. In mezelf en in mijn bedrijf. Creëer ik Magische resultaten in mijn bedrijf.

Ik help mijn klanten met de combinatie van het innerlijke én uiterlijke werk! Precies weten wat je moet doen. Om je droombedrijf neer te zetten.

Gemakkelijke systemen en structuren. Ik houd niet van gedoe. En dat combineren met het energetische werk. Waardoor je acties zoveel meer voor je gaan werken!

Of te wel. Ik help je om Magisch te ondernemen.
Want dat is de enige manier om gemakkelijk en moeiteloos jouw droombedrijf te creëren!

Magisch Ondernemen met Manifestatie Business Coach Anke van Ommen

Tijd om jouw Zielsbedrijf te creëren!

1

Een 42 dagen traject en stappenplan waarin ik jou stap voor stap het proces laat zien van het bedenken van je online training, tot het maken van jouw online training en het verkopen van jouw online training.

Maak en verkoop je online training is het systeem wat ik gebruik. En waardoor ik eenvoudig en snel online trainingen bedenk, maak en verkoop.
 
 En er is niets liever dat ik doe dan andere vrouwen die dit nodig hebben dit systeem te leren. Vrouwen zoals jij te laten zien hoe ook jij meer mensen kan helpen door je diensten neer te zetten in een online training.

2

Een 30 dagen magische challenge waarin je ruimte gaat maken voor het leven om zijn magische werk voor je te doen.

Het is tijd om de praktische en strategische kant van het creëren van een Magisch Leven samen te brengen. We gaan lichtheid en diepgang combineren, mannelijke en vrouwelijke energieën verenigen zodat je ruimte kan maken voor het leven om zijn magische werk voor je te doen.

In deze 30-daagse uitdaging neem ik je mee in alles wat ik doe en wie ik kies te zijn om een Magisch Leven te creëren, op elk gebied – geld, relaties en gezondheid. 

Het is praktisch en hands-on, want een Magisch Leven hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Je kunt hier direct mee beginnen en direct resultaat zien.

3

Een 21-daagse zielsreis waarin je gaat ontdekken wat er nodig is om je spirituele bedrijf neer te zetten zodat je jouw zielsklanten aan kan trekken en een goed inkomen kan verdienen met jouw zielmissie.

In Awaken je Soul Business neem ik je mee door de 21  bouwstenen voor het creëren van jouw Soul Business.

Van overweldigt, niet weten wat te doen en overwerkt naar een goed inkomen op een alligned en leuke manier.

21 dagen lang ontvang je elke dag een korte training waarin ik de bouwstenen voor het creëren van je Soul Business voor je uitwerk.