Quantum manifesteren

Quantum Manifesteren

Een 3 weekse intensive waarin ik je ga laten zien hoe je kan manifesteren vanuit wie je bent in plaats van wat je doet zodat je al je manifestatie naar je Next Level kan brengen.

Waar we het over gaan hebben in Quantum Manifesteren:

Quantum manifesteren (uiteraard)
Embodiment
Initiaties
Frequentie bouwen
Persoonlijke kracht (mega belangrijk)
Context
Mannelijke en vrouwelijke energie
Tijdlijnen
Magnetisch worden

En nog veeeel meer.

Manifesteren vanuit wie het is dat je bent. ​

Ik deel het proces met je waarin ik mezelf sinds begin dit jaar doorheen genomen heb en waardoor ik quantum sprongen heb gemaakt in mijn manifestaties. We gaan het hebben over Next Leven manifesteren. Manifesteren vanuit wie je bent in plaats van wat je doet. En dat maakt werkelijk een wereld van verschil. Nu is het moment om dit met de wereld te delen. En in Quantum Manifesteren ga ik deze frequentie voor je openen

3 weken - 5 modules

De modules zullen in de vorm van video’s zijn met ondersteunende actiebladen. 

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de eerste module. De overige 4 modules komen verspreid over de 3 weken vrij. 

+

Speciale bonus: opname van een Q&A sessie met veel gestelde vragen. 

Uiteraard komt alles met levenslange toegang.

Investering

1 betaling a 444€

2 betalingen a 222€

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

De programma’s kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Deze programma’s zijn het intellectuele eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.

Gratis e-book Manifesteer je droombedrijf I Manifestatie Business Coach