Maak en verkoop je online training in 42 dagen

In 42 dagen een online training I Anke van Ommen

Klaar om jouw gaven met de wereld te delen?!

Klaar om jouw diensten groots in de markt te zetten? Klaar om de wereld te laten zien waarmee jij kan helpen?! Klaar voor jouw online training of programma?!!

Dan is dit het moment! Om de stap te zetten. En online te gaan werken. En jouw diensten online aan te bieden. Gewoon. Vanuit je eigen huis. Zonder toeters en bellen. Maar met eenvoudige hulpmiddelen. Waarmee je kan werken op de manier dat jij het wilt. Je klanten kan helpen op de manier dat jij het wilt. En kan werken op de momenten die jij wilt. En op de plek waar jij wilt.

Ultieme vrijheid dus!

Dit is hoe ik het doe. Hoe ik het al 4 jaar doe. Ik werk volledig online. Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. Gewoon thuis. Aan de keukentafel. Of op mijn kantoor (of te wel: de zolder kamer 🙂 ). En dat werkt perfect!

Ik ben zo blij dat ik nu ongeveer 4 jaar geleden deze stap heb gezet. Ik mijn werk en gezin moeiteloos met elkaar kan combineren. Maar bovenal. Dat ik nu doe wat het is dat ik echt wil! Vrouwen helpen geld te verdienen met doen waar je van houdt!

En dat alles doe ik helemaal online! Online trainingen, workshops en masterclasses.

Werk ik ook nog 1 op 1 met klanten? Zeker weten. Maar ook dat doe ik helemaal online! Op de momenten dat ik het wil. En zelfs mijn Essentiële Olie biz die ik hiernaast run? Draait helemaal online!

En als ik het kan!?

Dan kan jij het ook!

Want ik ben ook niet als een geboren ondernemen met internet kennis uit de baarmoeder gekropen! He ik was iets van 10 toen we onze eerste computer kregen. En ik studeerde al toen ik mijn eerste mobieltje kocht. Je weet wel. Zo eentje zonder internet :).

Dus toen ik me realiseerde dat ik meer vrijheid wilde. Dat ik meer keuze wilde. Dat ik meer mogelijkheden wilden. Om mijn leven in te richten zoals ik het wilde. En te werken zoals ik het wilde. Kreeg ik het wel even benauwd.

Want ja. Dat betekende online werken. En daar had ik geen snars verstand van :). Maar ik heb het geleerd! Hoe? Door trainingen te volgen. En nog meer trainingen. En nog meer trainingen. En alles wat ik daarin ontdekte toe te passen. Te ontdekken dat veel dingen gewoon veel te ingewikkeld worden gemaakt. Om er uiteindelijk mijn eigen eenvoudige sausje over te gooien. Want ik houd van eenvoud. Om op die manier een systeem voor mezelf te creëeren waardoor ik in 1,5 jaar tijd 25 online trainingen heb gemaakt.

Dat kan alleen als je het het jezelf heel eenvoudig maakt.
En dat doe ik :).

Online training maken I Manifestatie Business Coache Anke

En dat kan jij ook! En ik ga het je laten zien. In mijn training:

Maak en verkoop je online training in 42 dagen!

Want dit het moment! Om niet maar afhankelijk te zijn van de gangbare structuren en manieren. Het heft in eigen handen te nemen en je leven en je werk te creëren zoals jij het wilt. En ik voel heel sterk dat het mijn dat het mijn taak is om je hierbij te helpen. En je te laten zien hoe je dit doet. Hoe ook jij online kan werken. Online trainingen en programma’s kan maken. Op een manier die gemakkelijk is. En leuk! En zo de vrijheid te creëren waar je zo naar verlangt!

Hoe gaat dit eruit zien?

42 dagen dus. Om jouw online training te maken en te verkopen. Dit wordt een hands on training. Super praktisch!

Stap voor stap laat ik je het proces zien.

Van hoe weet je nu waar jij een training over wilt maken tot met welke training of programma begin je als je wel 101 ideeën hebt :).

Maar ook hoe doe je het?! Hoe maak je nu een online programma. Welke systemen heb je hiervoor nodig. En hoe gebruik je die? Op een manier die ook nog een beetje eenvoudig is. Ik ga het je allemaal laten zien!

Tot hoe verkoop je nu je training? Hoe laat je de wereld weten wat jij in de aanbieding heb zonder verkoperig te zijn?!

Dit betekent

Dat als jij het stappenplan volgt, aan het eind van deze 42 dagen jouw online training online staat en klaar is om verkocht te worden! Niet 1x. Niet 2x. Maar wel honderden keren!

Dat je een proces in handen hebt wat je keer op keer kan herhalen op welke online training, programma óf online coaching traject jij maar wilt maken.

Dat jij aan het doen bent wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. En een leven leeft vol vrijheid, passie en plezier!

42 dagen dus.

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

En een aantal hele gave BONUSSEN!!

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

1 betaling a €597

2 betalingen a €333

Deze vrouwen gingen je voor:

Manuela van de Pol

Wat ik zocht was een stok achter de deur om nu eindelijk eens aan een online training te beginnen. Maar ik ken mezelf, dan luister ik een webinar of masterclass waar ze ook al de nodige info geven om een online training te maken en dan heb ik er weer helemaal zin in om er écht eens aan te beginnen. Maar dan toch kom ik niet in de DOEN modus. Het blijft toch altijd weer hangen. Dus ik dacht, zal ik nu wel echt deze training ook nog volgen?

En nu, na de training van Anke heb ik gewoon een uitgebreide online training gemaakt van wel 12 modules. En het ging vlotjes. Iedere week een aantal mails met uitgebreide duidelijke video’s en werkboeken van Anke. Gewoon in makkelijke begrijpelijke taal. Alles in kleine brokjes aangediend. En dat was wat ik nodig had. Aan de hand genomen worden wat je het beste per week kunt doen, welke stappen je het beste eerst voor eerst kunt nemen. En in 6 weken is het gewoon gelukt, een complete training. Ik ben blij!

Hoe gaan de komende 42 dagen eruit zien!?

Module 1

Jouw unieke online programma

De inhoud:

Wat wordt jouw unieke online programma? Waar wil mensen mee helpen?

En als je degene bent met 101 ideeën over online programma’s die je wilt maken :). Hoe zorg je dat je het allemaal naadloos in elkaar past?

Hoe beslis je welk programma je als eerste gaat maken. En, ook niet onbelangrijk, hoe bepaal je welke prijs je gaat vragen voor jouw online programma? Een prijs die verkoopt én goed voelt voor jou?

Je gaat ontdekken:

Module 2

Het maken van je online programma

De inhoud:

Hoe maak je nu een online programma? Deze week ga ik het je laten zien.

Alle praktische stappen. Van begin tot eind! Video’s, presentaties, werkboeken, audio’s, al de dingen. Het komt allemaal voorbij.

En echt, het is veel eenvoudiger dan je denkt!

Je gaat ontdekken:

Module 3

Salespagina

De inhoud:

Om mensen te kunnen helpen met jouw online programma zal je jouw programma moeten verkopen. En daarvoor heb je een salespagina nodig.  Hoe dit precies zit en hoe die werkt ontdek je in week 3. 

Je gaat ontdekken:

Module 4

Automatiseren

De inhoud:

Hoe zorg je er nu voor dat alles automatisch loopt? Je automatisch betalingen ontvangt? Mensen automatisch toegang tot je online trainingen krijgen. Zonder dat je iedereen handmatig elke keer hoeft toe te voegen.

En je, als het allemaal staat, het verder helemaal automatisch kan laten lopen?

Zonder dat je daar een dure online leeromgeving voor nodig hebt? Dat ga ik je deze week laten zien!

Je gaat ontdekken:

Module 5

Marketing

De inhoud:

Hoe zorg je er nu voor dat mensen weten waar jij ze mee kan helpen en dat ze jouw en je online programma’s gaan vinden?

Of te wel. Hoe kom je nu aan klanten voor je online programma. Daar gaan we het in week 5 over hebben.

En nee. Dit is geen saaie SEO training :).

Je gaat ontdekken:

Module 6

Verkopen vanuit je hart

De inhoud:

Om mensen te helpen zal je moeten verkopen. Als je tenminste wilt kunnen blijven doen wat je doet.

Deze week ga ik je dan ook laten zien hoe je op een authentieke en zielsvolle manier jouw online programma kan gaan verkopen.

Op een manier die bij je past.

Je gaat ontdekken:

Samenvatting van wat je krijgt:

42 dagen

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

En een aantal hele gave BONUSSEN!!

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan! 

Maar wacht er is meer!

Ik heb nog 3 waanzinnige bonussen voor je!

Online training maken en verkopen I Anke van Ommen

Bonus 1: Besloten facebook groep

6 maanden toegang tot een besloten facebook groep waar je al je vragen kan stellen. 

Bonus 2: Video masterclass

Een super waardevolle bonustraining waarin ik je de meest eenvoudige manier ga laten zien waarop je prachtige video’s kan maken waarin je opvalt online. 

Bonus 3: Online leeromgeving training

In Maak en verkoop je online training laat ik je zien hoe je op de meest eenvoudige en snelste manier online trainingen kan maken en verkopen. Zonder online leeromgeving en andere ingewikkelde toestanden. 

Maarrrrrr wil je toch graag je online training in een online leeromgeving zetten. Of voel je dat je, als je verschillende trainingen hebt gemaakt, je ze graag in een online leeromgeving wilt zetten. 

Eentje die er professioneel uitziet, eenvoudig te gebruiken voor je klanten, eenvoudig neer te zetten voor jezelf en ook nog eens super betaalbaar?

In deze bonus training laat ik je zien hoe je dit doet :). 

Zelf ben ik in het proces om mijn trainingen over te zetten naar een andere online leeromgeving. Ik ga je laten zien hoe ik het doe zodat jij het ook kan doen. 

Deze bonus zal in de loop van juli beschikbaar komen. 

Klaar voor de volgende stap?!

42 dagen.

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan!

De eerste module komt vrij op maandag 29 mei. 

1 betaling a €597
2 betalingen a €333

Wat zeggen anderen?

Janny

Dank je voor het maken van deze training, ik ben nog maar een paar dagen op pad, maar merk dat het mijn ideeën helpt vorm te geven, heb mijn trainingintroductie net geschreven ;o) Het is niet meer alleen een training willen maken, maar er nu echt concreet mee bezig zijn en vorm geven. Het gaat van een gedachten echt iets worden en ik hoop dat er veel mensen wat aan gaan hebben.

Sobia

Ik wil je nog heel erg bedanken voor je training. Zo duidelijk en overzichtelijk. Ik heb inmiddels een ebook gemaakt. Ben ook bezig met een online training die ik vervolgens wil verkopen. Super bedankt voor alles! Door jouw uitleg lijkt alles een stuk makkelijker.

Karin

Dank voor de eerste 2 weken Anke! Ik ben blij verrast hoe leuk ik het vind deze online ondernemen training.

Maar vooral dat het weer creatief borrelt en dat ik veel zelf kan creeren is heel motiverend.

Maak en verkoop jouw online training in 42 dagen!

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

+ 3 WAANZINNIGE BONUSSEN!

Bonus 1: Besloten facebook groep 
Bonus 2: Video masterclass
Bonus 3: Online leeromgeving training

De waarde van “Maak en verkoop jouw online programma” is meer dan 2000€, maar…

dit alles is voor jou voor slechts een fractie hiervan!

Dit zal de laatste keer zijn dat je je kan aanmelden voor deze prijs. Hierna gaat de prijs omhoog. 

Klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan!

De eerste module komt vrij op maandag 29 mei. 

Alles komt met levenslange toegang en gratis updates. 

1 betaling a €597
2 betalingen a €333

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

Dit programma kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Dit programma is een intellectueel eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.