Boost je sales!

Moeiteloos klanten en inkomsten.
Trek klanten aan als een magneet!

Boost je Sales online training I Anke van Ommen

Worstel jij met verkopen? Heb je weinig tot geen klanten en inkomsten in jouw online bedrijf?

Worstel jij met verkopen? Heb je weinig tot geen klanten en inkomsten in jouw online bedrijf?

Doe jij alle dingen die je denkt dat je moet doen. Waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet doen.

Gebruik je alle strategieën om klanten te vinden. Maar heb je niet de resultaten die je wilt?

Vind je het lastig om over je programma’s en diensten te praten?

Vind je het moeilijk om geld te vragen voor wat het is dat jij doet?

Ben je bang dat anderen je te ‘verkoperig’ gaan vinden?

Vraag je je elke dag af: Wat kan ik vandaag doen om nieuwe klanten te vinden?

Dan ben je hier op de juiste plek! En geen zorgen. Ik ga je helpen.

Want ik snap je. Echt waar. Ik ben hier ook geweest. Ik heb hier ook mee geworsteld.

Maar wat ik wil dat je snapt is dit:

Het gaat niet om wat je doet maar om wie je bent!

Het maakt niet uit. Wat het is dat jij doet. Om klanten aan te trekken. Welke strategie je volgt. Het doet er niet toe!

Kijk maar om je heen. Op het wereld wijde web. Op de Facebooks.

Je ziet mensen die webinars doen succesvol zijn.
Je ziet mensen die challenges doen succesvol zijn.
Je ziet mensen die Facebook live’s doen succesvol zijn.
Je ziet mensen die gewoon een paar mailtjes sturen succesvol zijn.
Je ziet mensen wat dan ook doen en succesvol zijn.

Want je kan met elke strategie succesvol zijn!

Ik zei het al :). Het maakt niet uit wat je doet. Het gaat om wie je bent.

Kijk. Je kan alles doen wat je denkt dat je moet doen. Je een slag in de rondte werken. Er een bak geld tegenaan gooien voor Facebook advertenties.

Maar als je de energie niet op orde hebt gaat het niet voor je werken!

Wat ik daar mee bedoel?!

Mensen worden niet aangetrokken om alle acties die je neemt.
Mensen worden geen klant bij jou vanwege alle dingen die je doet.
Mensen worden ook geen klant bij jouw vanwege alle gave bonussen die je aanbiedt.

Mensen worden klant bij jou om jou! Om wie het is dat jij bent! Waar het is dat jij voor staat.

Om dat energie die jij uitstraalt!
Jouw potentiële klanten worden aangetrokken tot jouw energie!

En dus gaat het om de energie!

Meer klanten en inkomsten.
Je sales een boost geven.
Heeft weinig te maken met de dingen die je doet.
Maar alles te maken met de die energie die jij uitstraalt!

En als jij je energie op orde hebt. Als jouw energie match met de soort klanten waarmee jij wilt werken. Met jouw zielsklanten!

Dan maakt het niet uit wat het is dat je doet want dan worden jouw zielsklanten op magische wijze naar je toe getrokken!

Iets met bijen en honing :).

En dat is waarom ik dit voor je heb gemaakt:

Boost je sales!

Een 4-weekse intensive waarin ik je laat zien hoe ook jij heel gemakkelijk meer klanten en inkomsten aan gaat trekken en jouw bedrijf en je Sales een Boost gaat geven!

Heb jij nog niet het aantal klanten en inkomen dat je wilt? Dan is dit de training die je nodig hebt!

Hi! Ik ben Anke!

En ook ik heb zo lang geworsteld als het gaat om klanten en inkomsten. Ik vond het spannend om te praten over mijn trainingen en coaching. Ik vond het spannend om geld te vragen voor mijn programma’s. Ik was bang dat mensen mij te verkoperig zouden vinden. En dus zei ik maar niets. En als ik ik zei dat zei ik het voorzichtig.

Alles waar jij mee geworsteld hebt. Ik ben daar ook geweest :).

En ik probeerde van alles. Ik volgende webinar na webinar. Training na training. Met het nieuwe wondermiddel. Een nieuwe strategie. Waarvan ‘ze’ zeiden dat dit de oplossing was. Dat dit het wondermiddel was waardoor meer klanten mij zouden vinden. Maar het was het nooit!

Totdat ik mezelf de vraag stelde: Wat als het niet zit in de dingen die ik doe? De acties die ik neem? Het soort mails dat ik stuur. De video’s die ik maak. Wat als dat er niets mee te maken heeft? Maar wat als het in mijn energie zit?

Ik was al jaren bezig met energie. En de invloed van energie. Maar op de een op andere manier had ik er gewoon nog niet aan gedacht om de energie principes. De Wet van de Aantrekking principes. De manifestatie principes. Ook op proces van klanten en inkomsten aantrekken in mijn bedrijf toe te passen.

Toen ik het licht zag, zag ik het ook snel. En ging het snel! Ik ben bewust aan de slag gegaan met mijn energie. Mijn energie tav klanten en verkopen. En toen is alles voor me verandert!

Verkooptraining Manifestatie Business Coach Anke van Ommen

Nu trek ik heel gemakkelijk
klanten en inkomsten aan

Is mijn bedrijf spectaculair gegroeid. En die groei gaat nog elke dag door.

En dat wil ik ook voor jou!

En in Boost je Sales laat ik je precies zien hoe ik het heb gedaan en hoe jij het ook kan doen!

Dit kan het moment zijn waarop alles voor je verandert!

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen dat je er klaar voor bent, de eerste stap zetten en aan de slag te gaan. Aan de slag met waar het werkelijk om gaat. Jouw energie!

Een energetische match worden voor het aantal klanten en inkomen dat jij wilt. En je Sales een Boost gaan geven!

En hoe je dit doet? Dat laat ik je zien in mijn training:

Boost je sales!

Een 4-weekse intensive waarin ik je laat zien hoe ook jij heel gemakkelijk meer klanten en inkomsten aan gaat trekken en jouw bedrijf en je Sales een Boost gaat geven!

Voel jij tot in je ziel dat dit is wat je nodig hebt?

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

We starten op maandag 29 maart.

1 betaling
a €197
2 betalingen
a € 111

Hoe gaan de komende 4 weken
eruit zien?!

Module 1

De mindset van verkopen

De inhoud:

Verkopen. Moeiteloos meer klanten en inkomsten in jouw bedrijf aantrekken. Is 95% mindset en 5% strategie! Ik laat je zien hoe het precies zit met de mindset van verkopen. En hoe je de mindset van verkopen toe kan passen en voor je gaan gebruiken.

Je gaat ontdekken:

Module 2

Geloven in je aanbod

De inhoud:

Dit is super belangrijk! Want als jij niet geloof in wat het is dat jij te bieden hebt. Hoe gaat een ander hier dan ooit in geloven! En geloof me :). Ook dit is energie! Je potentiële klanten voelen je onzekerheid en dit houdt ze bij je weg! Geloof in jezelf. Geloof in je aanbod. En jij wordt super aantrekkelijk voor nieuwe klanten en meer inkomsten! Want klanten kopen 1 ding. En dat is zekerheid!

Je gaat ontdekken:

Module 3

Hoe gaan mensen je vinden?

De inhoud:

Alles is energie! En dat geldt ook voor verkopen, klanten en inkomsten. Wil jij gemakkelijker verkopen. Moeiteloos meer klanten en inkomsten aan trekken? Dan zal je moeten snappen hoe het nu echt zit met de energie van verkopen.

Je gaat ontdekken:

Module 4

De praktijk van verkopen

De inhoud:

Is er dan ook nog iets wat je moet doen? Als het gaat om verkopen? Verkopen is 95% mindset en 5% strategie. En hoe het precies zit met die strategie. Dat ga ik module 4 laten zien!

Je gaat ontdekken:

4 weken training Boost je Sales

Samenvatting van wat je krijgt:

4 weken lang

Elke week een complete video training waarin ik het hele proces met je doorneem.

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

Maar wacht er is
meer!

Ik heb nog 4 waanzinnige bonussen voor je!

4 weken training Boost je Sales

Bonus 1: Klant aantrekkings meditatie

Een krachtige meditatie om je energetisch af te stemmen op jouw zielsklanten.

Bonus 2: Energie clearing ritueel

Hoe houd je je energie nu hoog? Hoe blijf je energetisch afgestemd? Op de klanten en het inkomen dat jij wilt? Met alles wat er allemaal gebeurt in je leven. En in de wereld.

Ik heb hier een speciaal energetisch clearing (zuiverings) ritueel voor dat ik dagelijks gebruik om negatieve energie gemakkelijker los te laten en dus een energetische match te blijven voor de klanten en het inkomen dat je wilt.

Bonus 3: Inkomen tracker

Een waardevolle bonus training waarin ik je ga laten zien hoe je Facebook advertenties kan gebruiken voor het groeien van je NWM product en biz. Zonder dat je duizenden euro’s per maand naar Facebook hoeft te gooien! Want echt waar. Facebook advertenties hoeven niet veel te kosten. Als je maar weet hoe! En dat is echt niet ingewikkeld.

Bonus 4: Geldmanifestatie
tracker + training

Wat wil je manifesteren? Hoeveel geld wil je verdienen in je bedrijf? Alleen een gaaf doel is niet voldoende. Zoveel duizend euro per maand verdienen omdat je denkt dat je dan een succesvolle ondernemer bent is niet genoeg. Geld moet een plek hebben om naar toe te kunnen gaan!

In mijn geldmanifestatie tracker geef ik al mijn inkomsten doelen bewust een plek. En maak ik mijn budget op basis van wat ik wil creëren en ervaren in mijn leven. En bepaal ik aan de hand daarvan wat ik wil manifesteren in mijn bedrijf.

We trekken geen doel uit de hoge hoed. Formuleer je doelen bewust. Ook je inkomsten doelen! Want dat je helpen om je doelen veel gemakkelijker te realiseren. En hoe je dat doet? Dat ga ik je in deze bonus laten zien!

Klaar om je Sales een Boost te geven?

BOOST JE SALES

Een 4-weekse intensive waarin ik je laat zien hoe ook jij heel gemakkelijk meer klanten en inkomsten aan gaat trekken en jouw bedrijf en je Sales een Boost gaat geven!

4 weken lang

Elke week een complete video training waarin ik het hele proces met je doorneem.

Wekelijkse actiebladen waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

Voel jij tot in je ziel dat dit is wat je nodig hebt?

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

We starten op maandag 29 maart.

1 betaling
a €197
2 maandelijkse betalingen
a €111
Verkoopstrategie Anke van Ommen

Voor wie is Boost je Sales?

Doe je al de dingen maar heb je toch niet de resultaten die je wilt? Gebruik je de strategieën maar toch komt er maar af en toe een klant jouw kant op rollen? Vind je het moeilijk om te verkopen? Durf je niet te zeggen waarom mensen jouw nodig hebben? Laat staan om geld te vragen voor wat het is dat jij doet?

Dan is Boost je Sales wat je nodig hebt!

Ik ga je laten zien waar het werkelijk om gaat! En dat is energie! En als jij weet hoe jij je energie moet sturen. Hoe jij bewust je energie kan sturen zodat je een energetische match wordt voor de klanten en het inkomen dat jij wilt.

Dan gaat alles voor je veranderen!

Wat is het resultaat van Boost je Sales?

Aan het eind van onze 4 weken samen weet jij precies hoe je bewust je energie kan gebruiken om moeiteloos meer klanten en inkomsten aan te trekken. Kan je niet stoppen met praten over wat het is waar jij de wereld mee kan helpen. Op een manier die leuk is! En gemakkelijk. Kan je niet wachten om te gaan verkopen. En. Het allerbelangrijkste :). Weet je precies wat jij moet doen om een energetische match te zij voor het aantal klanten en inkomen dat jij wilt.

Waardoor meer klanten en inkomen gewoon je natuurlijk staat van zijn is!

Voel jij tot in je ziel dat dit is wat je nodig hebt?

Klik op de button hieronder om je aan te melden!

We starten op maandag 29 maart.

1 betaling
a €197
2 maandelijkse betalingen
a €111