Wat zegt jouw monster?

Gaan wat je wilt

Wat zegt jouw monster?

Je herkent dit vast wel. Je hebt een heel rijtje dingen op je to do lijst staan die je vandaag wilt doen maar in plaats van enthousiast (nou ja, in ieder geval fanatiek) te beginnen betrap je jezelf erop dat je weer een beetje op internet zit te surfen.

Ik had het ook weer vanochtend. Een lijst met zaken die ik wil doen (zoals deze blog schrijven) maar dan betrap ik mezelf erop dat ik toch eerst even op internet de verkiezingsuitslag wil bekijken (super trouwens dat er zoveel mensen hebben gestemd!). En aangezien je heel wat over de verkiezingen kan vinden, alleen al op de nos website, ben je zo weer even onder weg.

Nee, nee, nee dacht ik. Ik wilde wat anders doen.

Waarom? Laat ik nu eens heel eerlijk tegen me zelf zijn en even diep graven naar waarom ik nu aan het uitstellen ben. Want ik heb natuurlijk ook genoeg momenten dat ik niet aan het uitstellen ben. En direct, super gefocust aan de slag ga. Dus wat is er nu anders? Nou ik weet het wel, zo diep hoef ik niet te graven. Ik voel het namelijk. Dat knagende gevoel dat je voel plannen zit waar je super enthousiast over bent. Je een boodschap hebt die je wilt delen met de wereld. Producten wilt maken om anderen te helpen ook een leuker leven voor zichzelf te creëren.

Maar dan steekt dat knagende gevoel op dat zegt:

zitten mensen daar wel op te wachten? Wie ben ik nou om het leven van vrouwen te willen veranderen? Of het wel het ‘ben ik wel goed genoeg’ monster dat ergens in mij verstopt zit, om de zoveel tijd weer even zijn kop op steekt, en waarvan het me nog niet gelukt is om hem definitief de tent uit te jagen.

Zo heb ik me de afgelopen jaren wel vaker gevoeld. Dat ik een super leuk idee had dat ik met de wereld wilde delen. Maar dan stak het ‘ben ik wel goed genoeg’ monster weer de kop op. Ging ik twijfelen aan mijn ideeën en aan mezelf. Met als resultaat dat er uiteindelijk maar weinig van terecht kwam. En mijn leven gewoon doorsukkelde. Het resultaat was juist dat ik me alleen maar beroerder over mezelf ging voelen omdat ik niet deed wat ik wilde.

Mijn dromen niet achterna durfde te gaan.

Maar vorig jaar heb ik tegen mezelf gezegd: het is klaar! Ik ga het gewoon doen! Kappen met dingen waar ik niet meer blij van word en doen wat ik leuk vind. Gelukkig ontdekte ik ook tegen die tijd ‘de 7 sleutels voor een Magisch Leven’ wat het gaan doen wat ik echt wil een stuk makkelijker heeft gemaakt. Maar zo’n oud monster blijft toch af en toe de kop op steken.

Want weet je wat het is?

Er is niets wat je kan doen om zo’n oude angst de tent uit te jagen. Niets! Je kan analyseren wat je wilt maar de angst blijft gewoon. Het enige wat je wel kan doen, is gewoon doen! Gewoon doen wat je wilt doen, ook al zegt het monster in jou: wie denk je wel dat je bent? Want als je gewoon doet, kom je tot de ontdekking dat het allemaal best meevalt en het een stuk leuker is aan de andere kant van het hek. Die kant van het hek waar de mensen staan die gewoon doen!

Waar ik nu mee bezig ben?

Met het creëren van mijn nieuwe training: Maak je eigen visiebord. Een online training voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren! Ik ben nl zo’n vrouw. Klaar om de wereld te veroveren met mijn boodschap! Wil jij dit ook? Dan is deze training voor jou! Zet je op de wachtlijst en je ontvangt volgende week als eerste alle informatie over het hoe, wat en wanneer.

Ik sta in ieder geval weer in de actie modus en ben klaar voor deze dag!

-XX- Anke

Ps: Nieuwsgierig naar wat dan de 7 sleutels voor een magisch leven zijn? Het ebook waarin ik ze alle 7 aan je uitleg kan je hier gratis downloaden.

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.