Wat wil jij wel van de daken afschreeuwen?

Wat is jouw boodschap? Wat heb jij met de wereld te delen? Dat unieke stukje jij. In jij. Waarvan je vindt dat iedereen het zou moeten weten. En er naar zou moeten leven. Wat wil jij wel van de daken afschreeuwen?

 

Ik? Mijn boodschap? Wat ik van de daken afschreeuw? Figuurlijk dan door mails en posts als deze :-).

 

Dat je het in je hebt! Het mogelijk is! Het kan! Een leven leven op je eigen voorwaarden. Zoals jij het wilt. Dat je alles kan hebben! Alles mag hebben! Dat het ok is! En dat je het allemaal in jezelf kan vinden. Alles. Alle antwoorden. Op alle levensvragen.

 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen je weer te verbinden met je gevoel, de weg naar binnen te zoeken. Te ontdekken wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades overwinnen en te gaan doen! Wat het is dat je wilt! Het leven van je dromen creëeren.

 

Ik geloof dat het mogelijk is. Nee, sterker nog. Ik weet dat het mogelijk is!

 

Maar het gaat niet om mij. Het gaat om jou! Geloof jij het ook? Geloof jij dat je alles kan creëren wat je wilt? Dat je het leven kan creëren wat je wilt? Dat je kan doen wat je echt wilt? Dat je mag doen wat je echt wilt? Dat het ok is? Om je hart te volgen? Te doen wat je hart je ingeeft? Ook al lijkt dit onlogisch. Zegt iedereen in je omgeving dat dit onzinnig is. Dat je nooit geld kan verdienen met doen wat je leuk vindt. Dat je gewoon door moet gaan. Met wat je nu aan het doen bent. Zo erg is het toch niet? Je verdient toch goed geld? Ga in de avonduren maar lekker pottenbakken. Desnoods in het weekend. Maar he, overdag. Doordeweeks. Dan moet er gewerkt worden. Ben je gek voor dat je dat op zou geven!

Nou beweer ik niet de wijsheid in pacht te hebben. Er zijn een heleboel dingen die ik nog niet weet. Gelukkig maar want zo blijven er veel nieuwe dingen over om te leren. En daar houd ik van. Leren. Groeien. Mezelf ontwikkelen. Maar er zijn ook een heleboel dingen die ik wel weet. Zelfs een paar dingen die ik zeker weet 🙂 .

 

En één daarvan is dit:

Als je het niet gelooft, zal het zeker niet gebeuren!

 

Als jij er niet in gelooft. Als jij niet gelooft dat het mogelijk is. Wat het is dat je wilt. Dan zal het ook niet gebeuren. Dan kan je nog zo hard werken. Nog zo hard je best doen. Nog zoveel actie nemen.

Als jij diep van binnen niet gelooft dat het ook voor jou is weggelegd. Om succesvol te zijn. Te doen wat je echt wilt. Waar je van houdt een leuk leven te leven. Dan kan je er net zo goed nu mee ophouden. Met het er aan werken dan bedoel ik he 😉 . En je alle moeite besparen.

Wat dan wel? Hoe dan wel? Waar begin je dan wel?

 

Nou, dat is heel simpel.

 

Het begint van binnen! Alles! Altijd! Het begint altijd van binnen. Alles wat je wilt creëren. Wat je wilt bereiken in je leven. Wat je tot leven wilt brengen. Het begint van binnen.

 

Dus zorg er voor dat jij daar ook begint. Binnen. Van binnen. Begin dus met werken aan jezelf. Met geloven. In jezelf. In het leven. In het Universum. Begin daar mee. Voordat je allerlei acties gaat nemen. Als een kip zonder kop rond gaat lopen rennen.

 

Begin van binnen. Begin met geloven. En dan? Als je begint te geloven? Dan neem je actie! Vanuit geloven!

 

Dus wat kies jij? Wanneer begin jij met geloven? Dat je een boodschap hebt? Die het waard is om van de daken afgeschreeuwd te worden?

 

-XX-
Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

 

Ps: Klaar om te gaan geloven? Klaar om te volgende stap te zetten? Te gaan geloven in jezelf? Te geloven dat ook jij een unieke boodschap hebt die het waard is om met de wereld te delen? Van de daken afgeschreeuwd te worden?

Klaar om die unieke boodschap in jezelf te gaan vinden? Je angsten en blokkades die je tegen houden te gaan opruimen. En te gaan doen! Wat het is dat je werkelijk wilt? Wat je hier op aarde te doen hebt? Het leven te leven waarvoor je bestemd bent?

 

Doe dan mee aan mijn 3 maanden Leven vanuit je Hart Intensive!

 

Let wel. Deze 3 maanden training is niet voor iedereen. Dat zag ik er maar gelijk bij. Het is maar voor een paar. De enkeling. Voor die persoon die weet dat het tijd is. Tijd is om alle excuses en slappe hap overbood te gooien. Tijd om alle bullshit aan de kant te zetten en zich te gaan verbinden! Met zichzelf! Jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf! En die bereid is om te investering in zich zelf. Wat betreft tijd, energie en geld.

Want we gaan dieper dan dat we ooit zijn gegaan. En we gaan intenser dan we ooit zijn gegaan.

 

Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 online coachingssessie en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels!

 

Ben jij die vrouw? Voel jij dat dit jouw moment is? Om met mij aan de slag te gaan?
Stuur me een mailtje en ik vertel je alles over het programma!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.