Wil je wat anders?

Wil je wat anders?

Zoek je een ander resultaat? Of wil je wat anders? Dan zal je wat anders moeten doen!

Heb je verandering nodig in je leven? Met wat dan ook? Wil je wat anders dan zal je wat anders moeten doen. Andere actie moeten nemen!

Wil je eindelijk gaan doen wat je echt wilt? Je nu toch eens echt die 10 kg afgevallen? Dit jaar echt die man van je dromen ontmoeten? Wil je eindelijk het leven van je dromen creëren?

Dan zal je andere acties moeten nemen!

Als je tot nu toe nog niet die perfecte man gevonden hebt, zal je waarschijnlijk om hele andere plekken moeten gaan zoeken.

Als het je tot nu toe niet lukte om die 10 kg kwijt te raken. Dan moet je misschien op een totaal andere manier gaan eten.

Blijf niet doen wat je altijd hebt gedaan!

Wil je je nu eindelijk weer eens echt gelukkig voelen? Voldaan? Tevreden? Het gevoel hebben dat je er toe doet? Dan zal je misschien eens dingen moeten gaan doen die er voor zorgen dat je je zo voelt! In plaats van te blijven hangen in zaken die je helemaal niet wilt. Maar blijft doen omdat je ze altijd hebt gedaan. En het veilig en vertrouwt is. Omdat het zo hoort. De omgeving het wil. Of wat jij jezelf maar vertelt. Waarom je blijft doen wat het is dat je doet. En dezelfde resultaten blijft krijgen!

Want dat is het! Je blijft doen wat je altijd hebt gedaan. Maar verwacht wel, of hoopt, dat het uiteindelijk iets anders op zal leveren. Dat je uiteindelijk zal krijgen wat je wilt.

Maar als je dit nu nog niet hebt! Dan heeft dit er waarschijnlijk mee te maken dat je niet de ‘juiste’ dingen doet. Of de ‘juiste’ dingen denkt. Nog niet de ‘juiste’ persoon bent. Om te zijn, doen of hebben wat je maar wilt!

Kijk, het is heel simpel. Wat je er in stopt, komt er ook weer uit. 

Dat zei ik al in mijn diëtisten jaren. Als mensen bij me kwamen om af te vallen. Of met darmproblemen. Dus toen wat het letterlijk. Maar eigenlijk gaat die vlieger nog steeds op. Alleen nu figuurlijk!

Als die resultaten niet zijn zoals je wilt. Zoals je had gehoopt. Dat doe je dus niet de juiste dingen! Stop je er niet de juiste dingen in! In ieder geval niet voor de resultaten die jij wilt! Voor een ander is het misschien prima. Maar als jij wat anders wilt. Nog wilt! Of meer vrijheid, passie en plezier. Wat dan ook. En je hebt het nog niet. Dan zal je dus wat anders moeten gaan doen! Een andere aanpak kiezen!

Ik verbaas me er keer op keer over. Hoe eigenlijk constant in cirkeltjes blijven rondlopen. Zeggen dat we wat anders willen. Verandering willen. Maar ondertussen dezelfde dingen blijven doen. Dezelfde dingen blijven zeggen. Dezelfde dingen blijven denken. Het heeft allemaal mee te maken!

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen!

Dus als jouw leven niet is zoals je het wilt. Als het niet gaat zoals je had gehoopt. Als je nog niet doet wat het is dat je werkelijk wilt. Of nog geen idee hebt wat het dan eigenlijk is wat je wilt.

Dan zal je dus wat anders moeten doen! Andere actie moeten nemen! Er iets anders in stoppen! In het systeem / wezen dat …. heet!

En daarmee bedoel ik niet alleen fysieke actie! Niet alleen uiterlijke actie! Terwijl dat zeker belangrijk is. Met andere mensen praten. Nieuwe omgeving opzoeken. Buiten je comfortzone stappen. Dat soort dingen.

Nee, daarmee bedoel ik ook innerlijke actie! Het innerlijke werk! Wat je denkt! Wat je zegt! Dat soort dingen! Of te wel: wie je bent!

Wie ben jij?

Wie je bent aan de binnenkant bepaald wie je bent aan de buitenkant!

Dus is die buitenkant nog niet helemaal naar tevredenheid? Begin dan met het veranderen van de binnenkant!

Wie is het dat je wilt zijn? Hoe wil je dat je leven eruit ziet? Over zoveel jaar? Wie ben je dan? Wat doe je dan? Wat denk je dan?

En doe dat nu! Denk het nu! Wees het nu!

Wees nu de persoon die je wilt zijn! Aan de binnenkant. En dan zal je die persoon worden! Aan de buitenkant!

Dat is namelijk hoe het werkt! Alles ontstaat van binnen naar buiten. Je moet het eerst worden voordat je het kan zijn!

Dus, wil je wat anders? In de buitenwereld. Wil jij een andere resultaat? Een ander leven voor jezelf creëren? Begin dan met andere acties te nemen! Andere dingen te doen!

En hoe doe je dat?

Door die persoon te worden die je wilt zijn! Het eerst van binnen te zijn! Waardoor je als vanzelf andere dingen gaat doen! En andere resultaten gaat krijgen!

Want, wat je er niet instopt. Komt er ook niet uit!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

 

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.