Wees comfortabel met oncomfortabel zijn!

Wees comfortabel met oncomfortabel zijn!

Weet je, het is niet altijd makkelijk. Het is niet altijd relaxed. Zo van 2 vingers in de neus en dat doen we even. Nee. Uiteindelijk wel. Uiteindelijk wordt het het wel. Gemakkelijk. Relaxed. Meer eerst? Eerst. Is het behoorlijk rot. Behoorlijk klote. Behoorlijk spannend. Eng. Gewoon ronduit k*t.

Daar werd ik gister weer even aan herinnert. Toen ik nieuwe klant mij een berichtje stuurde dat ze samen met me aan de slag wilde. Om een succesvol bedrijf neer te gaan zetten. En ze vertelde daarin ook hoe spannend ze het vond. Hoe bang ze was geweest. En nog steeds wel was. Want ja, het is toch een investering die je doet. In jezelf.

En ik kon het me zo goed voorstellen. Want ik weet het zelf nog zo goed. De eerste keer dat ik echt in mezelf investeerde. De eerste keer dat ik met een coach aan de slag ging.

Ik heb het er hele weekend over nagedacht. Had er zelfs een beetje buikpijn van. Want ja, het was toch wel een smak geld. En kon ik dat wel. Zoveel geld in 1x uitgeven. Aan mezelf. Alleen aan mezelf. Het is niet dat er daarna iets tastbaars in de kamer stond waarvan ik kon zeggen. Kijk daar is het geld naar toe gegaan. Nee, het ging puur naar mij. Om mij. Voor mij. Om verder te groeien. Mezelf te kunnen ontwikkelen. Mijn bedrijf neer te zetten.

En natuurlijk had ik diep van binnen direct de beslissing al genomen. Want ik wist dat ik dit moest doen. Dat ik dit nodig had. Om echt verder te komen. Echt stappen te maken. En echt aan de slag te kunnen gaan met mijn bedrijf.

Maar ja, dat maakt het nog niet makkelijker om daadwerkelijk ja te zeggen. En dan je random reader te pakken en het geld ook nog daadwerkelijk over te maken .

Dus ja, ik weet hoe het is. Hoe spannend het is. Om die beslissing te nemen. Hoe eng het is. Wetend dat je niet anders kan. Dat dit is wat je nodig is. Dat dit is wat je moet doen. Maar ondertussen aan alle kanten die angst door je lijf heen horen schreeuwen.

Maar ik weet ondertussen ook iets anders. Dat het pijn doet om te groeien. Letterlijk en figuurlijk .

Wil je verder komen. Wil je stappen zetten. Groeien. Jezelf ontwikkelen. Van je beginnende of worstelende bedrijf echt een succes maken. Dan zal je door die moeilijke fase heen moeten. De fase dat het pijn doet. De fase dat het eng is. Die fase waarvan je denkt ‘moet dit echt’.

Ja, dat moet echt!

Want je kan het niet alleen! Ik kan het in ieder geval niet alleen. En iedere succesvolle ondernemer om mij heen doet het ook niet alleen! Zo simpel is het gewoon.

En wat is dan het verschil? Waarom de ene wel door die moeilijke fase heen durft te gaan? Wel de knoop durft door te hakken. Wel in zichzelf durft te investeren?

Omdat ze weten dat ze het nodig hebben? Nee. Er zijn genoeg die weten dat ze het nodig hebben maar het toch niet doen. Omdat ze het eng vinden. Spannend. Wat ik echt snap. Daar gaat het niet om.

Waar het dan wel om gaat? Wat dan wel het verschil is?

Comfortabel te worden met oncomfortabelheid!

Geen idee of dat laatste een officieel woord is. Maar we maken er gewoon een woord van . Want dit is wel hoe het is! Dit is wel hoe het werkt. En dit is wel wat belangrijk is. Voor jou. Om te weten.

Wil je verder. Wil je stappen maken,. Wil je groeien. Dan zal je comfortabel moeten worden met oncomfortabelheid.

Dan zal je bereid moeten zijn om uit je comfortzone te stappen en de dingen te doen die je spannend vind. Eng vind. Misschien zelfs een beetje bang voor bent.

Mensen bellen die je niet kent. Jezelf laten zien op het internet. Over dingen praten die je werkelijk aan het hart gaan. Echt jezelf zijn. In jezelf investeren.

Dat soort zaken.

Want, en dit is belangrijk dus let even op .

Ben jij nog niet waar je wilt zijn? Heb je niet de resultaten die je wilt? Loopt het niet zoals je wilt dat het loopt?

Dan kan ik je nu al vertellen dat je het jezelf te gemakkelijk maakt. Dat het allemaal nog te comfortabel voor je is! Want waarom zou je echt tot het gaatje gaan? Er werkelijk alles voor doen. Wat nodig is. Om te komen waar je wilt zijn. Als het allemaal nog relaxt, gemakkelijk en comfortabel is. Niet spannend!

Wil je resultaat? Snel? Nu?! Maak het dan oncomfortabel voor jezelf! Maak het spannend voor jezelf!

Want dan doe je wel! Dan ga je wel! Geef je alles wat je maak kan geven. Zet je die extra stap. Bel je die mensen die je al tijden wilden bellen maar niet durfde. Vraag je om hulp aan degene aan wie je het liever niet wilde vragen maar waarvan je weet dat ze je kan helpen. Wat dan ook.

Maak het spannend voor jezelf. Zet jezelf onder druk! Maak dat je gaat presteren! Maak dat je doet!

Wees comfortabel met oncomfortabel zijn!

Dat is de enige manier. Om te krijgen wat het is dat je wilt. Of het nu een succesvol eigen bedrijf, ontdekken wat het is dat je werkelijk wilt of een nieuwe partner is. Het maakt niet uit.

Wees comfortabel met oncomfortabel zijn!

Want dat heb je nodig! Om de dingen te doen die nodig zijn! Om te krijgen wat je wilt.

Dus blijf niet hangen in die veilige zone. In die veilige modus. In je gezapige leventje. In comfortabelheid.

Stap uit je comfortzone! Wees comfortabel met oncomfortabel zijn. En ik garandeer je. Je succes ligt voor het oprapen!

-XX-

Anke De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Heb je het al gezien? Mijn Happy New Year Sale! 3 van mijn beste programma’s! Met ongeveer 75% korting! Echt, zo’n sale heb ik nog nooit gehouden!

Welke programma’s het zijn?

Verbind je met je innerlijke stem – Een 21-daagse intensive waarin jij gaat graven in jezelf. Je gaat verbinden. Met je innerlijke stem. Het contact weer gaat herstellen. Zodat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Altijd en overal!

IntuÏtieve ontwikkeling – Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Werken met orakelkaarten – Een heldere, duidelijke, vrolijke en nuchtere 6 weekse training waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken!

Dus ben jij toe aan de volgende stap? Je te gaan verbinden met je innerlijke stem? Te gaan vertrouwen op je intuÏtie? En om te ontdekken hoe orakelkaarten je bij dit alles kunnen ondersteunen?

Dan is dit voor jou!

Ja, Anke. Vertel me er alles over! ->https://ankevanommen.nl/happy-new-year-sale

Pss: Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan om je bedrijf in 2018 echt goed neer te zetten? Je weet wel een bedrijf waarin je doet waar je van houdt, jouw unieke boodschap met de wereld deelt, super succesvol bent en ook nog eens leuk geld verdient. Op een manier die helemaal bij jouw past! Of te wel, ben jij klaar om te gaan ondernemen vanuit je hart? Neem dan contact met me op en we hebben het er over!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.