Wat wil jij?

durf jij te willen

Wat wil jij?

Ja, laten we het er even in gooien? Wat wil jij? Wat wil je echt? Wie wil je je zijn? Wat wil je doen? Wat wil je hebben? Wat wil je?

Mag je willen? Mag je willen van jezelf? Iets? Wat dan ook?

Ik heb ontdekt dat het nog best wel lastig is om te willen. Om te durven willen. Om echt tegen jezelf te durven zeggen: dit wil ik! En dan echt OP een:

DIT WIL IK!

manier. In plaats van op een het zou zo leuk zijn manier. Of op een ‘zou het echt ook voor mij mogelijk zijn’ manier.

Willen vol overtuiging. Willen vol geloof. Echt willen! Willen met een weten dat dit het is! Dat dit is wie je bent. Dat dit is wat je doet. Dat dit is wat je hebt. Ook al zie je het nu misschien nog niet. Toch wil je het. En dus ben, doe en heb je het!

Zo werkt het namelijk. Als je echt wilt! Als je echt kiest! Als je echt durft te zeggen:

GVD en nu is het klaar! Dit is wat ik wil! Dit is wie ik wil zijn! Dit is wat ik wil doen! En dit is wat ik wil hebben! En ik ga het zijn ook! Ik ga het doen ook! En ik ga het hebben ook!

Op zo’n manier. Vol overtuiging!

En dat is nog niet zo makkelijk. Hoe ik hier vandaag op kom? Omdat ik vandaag bezig was met het mijn eigen zijn, doen en hebben lijst. Want dat is ook iets om je te realiseren. Willen is niet iets wat je ‘even’ doet. Niet iets waarvan je vandaag zegt dit wil ik en dan is het klaar. Nee, je moet elke dag willen!

Elke dag opnieuw kiezen!

Elke dag opnieuw afvragen wat wil ik? Wil ik het nog steeds?

Elke dag opnieuw bevestiging dat je gaat voor wat je wilt en doen wat er nodig is.

Dat is waar zoveel mensen de mist in gaan. Die denken ik heb het gezegd. Ik weet wat ik nu wil. Misschien hebben ze het zelfs een keer op geschreven. Dus, klaar?!

Nee! Zo werkt het niet! Het is niet klaar. Het is een continu proces dat dag in, dag uit doorgaat!

Waarom denk je dat zoveel mensen zeggen dat de Wet van de Aantrekking niet werk? In ieder geval niet voor hen? Omdat ze er niet elke dag mee bezig zijn! Niet elke dag stil staan bij wat het is dat ze willen! Niet elke dag stil staan bij wat het is dat ze tegen houdt. Welke angsten en blokkades, twijfels en onzekerheden hun weg naar succes blokkeren. En als ze hier dan al even bij stil staan, niet kijken naar wat het is wat ze hier dan aan kunnen doen! Elke dag opnieuw!

Want de Wet van de Aantrekking werkt! Voor iedereen. Ook voor jou! Ook als je denkt dat hij niet voor jou werkt! Ook als je in leven nog niet de dingen ziet die je dacht te willen. Blijkbaar heb je dan nog niet genoeg gewild. Nog niet bewust gewild. Zijn er nog angsten en blokkades die je tegenhouden. Gaan er nog (onbewuste) gedachten door je heen die jou weg naar succes blokkeren.

Heb je blokkades op je weg gegooid en is het tijd om bewust aan de slag te gaan met het opruimen hiervan!

Dat is namelijk de route naar succes:

Wil! Beslis wat het is dat je wilt! Elke dag opnieuw.

Ruim blokkades en wegversperringen op! Ook elke dag opnieuw.

Zie het voor je. Geloof en vertrouwen. In het proces. In het leven. Elke dag opnieuw.

Doe het werk! Doe. Doe waartoe je van binnen uit geleidt wordt om te gaan doen. Zet die eerste stap. Ook elke dag opnieuw!

En dan? Als je dit doet? Wat dan? Dan zal het gebeuren! Dan krijg je wat je wilt! Echt! Het duurt misschien even. Omdat je nog flink wat op te ruimen hebt. En het ziet er misschien anders uit dan je had gedacht (laat je gehechtheid aan het resultaat los!). Maar het komt! Dat wat je wilt! De kern van dat wat je wilt!

Dus wil! In de vorm WIL! Wat is het dat je wilt!

Durf te willen. Want ja. Je zou het zomaar kunnen krijgen!

En wat als je merkt dat je het nog moeilijk vind? Om echt te willen? Als je voelt dat er allemaal negatieve gedachten en overtuigingen omhoog komen drijven op het moment dat jij aan het nadenken bent over wat het is dat je wilt? Als je voelt dat je nog wel wat wegversperringen en blokkades hebt liggen voordat jij kan gaan creëren wat je wilt?

Dan is het tijd om te gaan opruimen! Tijd voor Reset je Mindset! Mijn nieuwste online programma wat voor mij gewoon een must have is! De basis van alles! Opruimen van al je oude angst gedachten en overtuigingen. Het opruimen van je mindset die er voor heeft gezorgd dat je nog niet het leven hebt gecreëerd dat je wilt! Angsten en blokkades opruimen. Anders gaan denken. Verander je denken en je verandert je leven! En dat gaan we doen. In Reset je Mindset. 21 dagen lang! Elke dag! Alleen als je er elke dag mee bezig bent zal je leven werkelijk veranderen. Zal je werkelijk resultaten zien. Met wat dan ook! Een topsporter traint ook elke dag! En zo is het ook als je het leven wilt creëren dat je werkelijk wilt! Zo is het ook als je bewust wilt aantrekken wat je wilt. Elke dag! Elke dag tijd en aandacht. Elke dag bewust resetten. Resetten van je oude mindset. En het instellen van een nieuwe mindset.

Reset je Mindset. We beginnen morgen! Nog 1 dag om je aan te melden. Mis het niet!

Wat gaan we doen? Waar gaan we het over hebben? -Over willen! Wat is het dat je wilt? Op alle vlakken van je leven! -Waarom doe je niet wat je wilt? Waarom leef je niet zoals je werkelijk wilt? -Afrekenen met angsten en twijfel. Die blokkades en wegversperringen opruimen. -Resoneren met de toekomst! -Hoe je alles kan doen wat je wilt! -Geloven in jezelf -Wat als het allemaal even tegenzit? -Wat als je omgeving niet meer werkt? -Wat je elke dag moet doen om het leven te creëren dat je wilt. -Wat je vooral niet meer moet doen! -En nog veel meer!

21 dagen lang! Reset je mindset. Voor gedreven vrouwen die klaar om te laten zien wat zij de wereld te vertellen hebben en gewoon willen gaan geloven in zichzelf. Stoppen met twijfelen. Stoppen met uitstellen! En gaan doen!

Dat dus!

Doe je mee? Wil jij?!

-XX-

Anke

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.