Wat is jouw verhaal?

Ben jij een winnaar

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? Wat vertel jij jezelf? Waarom het niet kan? Waarom het niet mag? Waarom jij het niet kan. En jij het niet mag.

Wat vertel jij jezelf? Welk verhaal draai jij constant af in je hoofd? Dat je niet goed genoeg bent? Dat het voor jouw extra zwaar is omdat je kinderen hebt? Geen baan hebt? Het financieel zwaar hebt? Of, erger nog, geen geld hebt?
Wat is jouw verhaal?

Want dat is wat het is! Een verhaal! Het is geen ‘werkelijkheid’. Ook al denk je van wel! Ook al lijkt het van wel. Als je om je heen kijkt!

Maar dat is waar het mis gaat. Bij zoveel van ons. En o ja, bij mij lange tijd ook.

Je kijkt om je heen. Naar hoe je leven is Hoe je leven gaat. Naar wat je nu doet. Hoeveel geld je nu hebt. Hoe je omstandigheden nu zijn. En dat is dus hoe het is. Hoe jouw leven is.
Dat is jouw verhaal!

Maar, misschien weet je het nog. Die ‘dooddoener’. Waar ik ook altijd de kriebels van kreeg. Dat heb je wel vaker met dingen die waar zijn .

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen!

En zo is het ook met leven! Als je om je heen kijkt. Naar je leven. En ziet hoe het is. En accepteert hoe het is. En dit voor waar aanneemt. Ook al denk je, dit is niet hoe ik het wil. Ook al denk je, dit wil ik veranderen.

Ook al denk je, ik wil gaan uitzoeken wat het nu is wat ik werkelijk wil. Ik wil gaan doen wat ik werkelijk hier op aarde te doen heb. Ik wil op zoek naar een ander leven. Een leven voor vrijheid, passie en plezier.

Als je dan om je heen kijkt. Ziet hoe je leven is. En dat voor waar aanneemt. Dat als jouw verhaal neemt.

Dat je het zwaar hebt. Geen geld heb. Geen werk heb. Geen partner hebt. Maar wil dit en dat. Waardoor het nog zwaarder is.
Dan vertel je jezelf een verhaal. Van hoe je leven was! En hoe je leven zal blijven. Zolang je jezelf dit verhaal blijft vertellen!
Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen weet je nog?

Zo werkt het met het leven ook! Als je jezelf constant het zelfde verhaal blijft vertellen. Hoe ‘echt’ het ook lijkt. Dan zal er niets veranderen! Dan blijf je dit verhaal leven!

Dan blijf je in het verleden leven! En verandert er niets! Blijf je keurig in het zelfde kringentje rond cirkelen. Heel veilig en vertrouwt.

Maar leuk? Nee!

En kom je een stap dichter bij wat het is dat je werkelijk wilt? Wat je in ieder zegt te willen? Meer vrijheid. Meer passie. Meer plezier. Er toe doen. Een verschil uitmaken in de wereld. Van betekenis zijn! Gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt!

Dat!

Is dat wat je wilt?! Nee?!

Dan is het tijd om jezelf een nieuw verhaal te vertellen! Een ander verhaal! En te stoppen met in het verleden te leven. En te leven naar de toekomst. Te zijn wie het is dat je wilt zijn.

Nu! Op dit moment! Ook al ‘ben’ je het letterlijk misschien nog niet? Maar wie zegt dat?! Je kan alles zijn wat je wilt zijn. In je hoofd. In de energie. Wat je maar wilt! Wat je maar beslist!
Dus laat dat oude verhaal los. Waar je je nog angstvallig aan vast klampt. Omdat het veilig is. Maar oh zo saai!

Is het tijd voor vernieuwing! Is het tijd voor verandering? Is het tijd om te gaan doen wat je hier echt op aarde te doen hebt? Tijd om je angsten en blokkades de deur uit te schoppen en te gaan doen? Wat het is dat je werkelijk hier op aarde te doen hebt?

Kap dan met je oude verhaal en begin met jezelf een nieuw verhaal te vertellen! Welk verhaal? Wat je maar wilt! Jij bepaald! Jij hebt de touwtjes in handen.

Vertel je zelf een nieuw verhaal en leef naar de toekomst in plaats van het verleden!

Dan creëer je je eigen werkelijkheid!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Is dit wat je wilt? Maar weet je gewoon niet hoe? Dan is mijn 3 maandse Leven vanuit je hart intensive voor jou!

3 maanden, jij en ik, waarin we gaan ontdekken wat jij hier op aarde te doen hebt en jouw droomleven gaan creëren!

We gaan ontdekken wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt! Wat het is dat jij werkelijk wilt! Welke angsten en blokkades je in de weg staan. En gaat doen! Wat het is dat je werkelijk wilt! Het leven van je dromen creëren!

Het kan! Echt!

Ik ben het levende bewijs .

Voel jij: dit is voor mij?! Neem dan nu contact met me op en we hebben het erover! -> https://ankevanommen.nl/aanmelden/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.