Wat doe ik nou met essentiële oliën?

Essentiele olien webinar

Wat doe ik nou met essentiële oliën? Die olietjes. Nou. Een heleboel .

Ik werd er al een behoorlijke tijd toe aangetrokken. Ik bedoel. Ik heb een aantal jaar een webwinkel gehad waarin ik spirituele producten verkocht. En dan stond ik ook altijd op van die spirituele beurzen. Altijd hartstikke leuk om te doen.

En daar was ook altijd wel een standje met olietjes. En informatie. Over de werking ervan. En ik vond het altijd reuze interessant.

Maar ik weet niet. Op de een of andere manier ben ik er nooit echt serieus mee aan de slag gegaan.

Totdat het dus tot me door drong. Dat die olietjes niet alleen op je lichaam werken. Maar ook op je gevoel. Je emoties. Op hoe je je voelt!

En dus was ik direct over stag .

Is het direct duidelijk waar mijn prioriteiten liggen . Toch altijd bij voelen. En ja. Dat is ook niet zo gek. Uiteindelijk is voelen toch weer de basis van alles.

Maar hoe dan ook. Wat doe ik dan de hele dag met die olietjes? Hoe gebruik ik ze?

Nou, ik heb ze al aardig geïntegreerd in mijn leven. Bijzonder om te zien hoe dat gaat .

Elke ochtend begin ik met een glas water met een drupje lemon.

Goed voor de vertering. Maar ja. Citroensap. Niet zo goed voor de tanden. Dan is dit toch veel handiger .

Daarna ga ik even met mijn zuiveringsspray de kamer door. Dat is een eigengemaakte spray met verschillende olietjes erin die bedoeld zijn om de energie in de ruimte te zuiveren.

Niet dat hier nou zoveel andere mensen in huis rondlopen. Maar toch. Kinderen. Vriendjes. En ja. Ook mijn humeur wil wel eens dippen . Dus ik zuiver gewoon elke dag.

Dan gaat de diffuser aan. Ik ben eigenlijk elke dag met een mengsel van Abundance, Believe en Gratitude.

Mijn super manifestatie blend . Om maar super aantrekkelijk te worden.

Over de dag. Tijdens mijn meditatie / visualisatie / affirmatie momenten. Spray ik mezelf in met mijn eigengemaakte manifestatie spray. Waar ook weer verschillende olietjes in zitten.

Als ik over de dag even en dipje heeft. Er oude angsten omhoog komen. Dan pak ik mijn healingsspray en spray ik daar vrolijk mee in het rond. Vooral over mezelf .

En in de avond. Dan gaat de diffuser weer aan. Met een paar drupjes Lavendel en Innerchild er in. Soms ook nog wat Frankinscence.

En af en toe. Als mijn buik weer opspeelt. Opzet vooral .Dan smeer ik wat Digize op mijn buik.

Of als ik zin heb om mijn huid even lekker te verwennen. Dan smeer ik wat olie met lavendel en frankinscence op mijn gezicht.

En als ik even een boost nodig hebt? Qua energie? Dan doe ik een drupje pepermunt in mijn handen. En dat dan even inhaleren. Daar wordt je wel wakker van .

En zo gaan de olietjes eigenlijk de hele dag met me mee. Letterlijk nu zelfs. In mijn nieuwe koffertje. Waarin ik ze allemaal bij elkaar kan bewaren. Super handig .

Hoe gebruik jij de olietjes? Laat het me weten!

Trouwens. IK heb nog iets leuks voor je! Een webinar! Ja. Ik weet het. Ik had ook niet gedacht dat ik dit ooit zou doen . Maar we gaan het doen! Ja. We . Katinka. Mijn olie vriendin. En moi. Ik dus.

Gewoon leuk. Voor de fun. Geen gedoe. Nog meer vertellen over essentiële oliën en hoe ze je kunnen helpen om je goed te voelen!

Wanneer? Woensdag! Woensdagavond 20 juni om 20.00 uur!

Waar we het over gaan hebben? Essentiele oliën en voelen! Hoe essentiële oliën je kunnen helpen om je goed te voelen!

Wil jij dit ook? Wil jij meer weten over hoe essentiële oliën je kunnen helpen je te voelen zoals je je wilt voelen?

Meld je dan hier aan voor ons webinar!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.