Wanneer laat jij jezelf zien voor wie jij werkelijk bent?

Ok, we gooien hem er gelijk in. Op deze maandagochtend. Misschien zit je nu op je werk. Te balen. Van een nieuwe werkwerk. Te balen. Dat je nog steeds niet doet wat je echt wilt. Te balen. Voor het feit dat je verstoppertje aan het spelen bent. Niet letterlijk natuurlijk. Al zou dat de dag misschien wel wat leuker maken. Maar figuurlijk. Verstoppertje aan het spelen. Jezelf aan het verstoppen. Jezelf klein houden. Niet doen wat je werkelijk wilt. Niet bent wie je werkelijk bent!

 

En dat is waar ik het vandaag over wil hebben. Jezelf laten zien voor wie je werkelijk bent! De ware jij. De echte jij. De jij die eerlijk en oprecht is. Altijd. Die doet wat ze wil. Altijd. Die haar hart volgt. Altijd! Ook als het even niet leuk is. Het misschien even pijn doet. Je anderen teleur moet stellen. Maar het gewoon niet anders kan. Omdat je je hart volgt. Trouw bent aan jezelf. Jezelf laat zien voor wie je werkelijk bent.

 

Wanneer laat jij jezelf zien voor wie je werkelijk bent? Wanneer is het jouw tijd om te schitteren en te stralen?

 

Want daar gaat het om! Als je werkelijk jezelf bent. Volledig in je eigen kracht staat. In verbinding met je hart, je ziel, je gevoel, je intuÏtie. Hoe je het maar wilt noemen. Dan straal je! Dan schitter je! Waarom? Hoe zou het niet kunnen? Hoe zou je niet kunnen stralen en schitteren? Als de ster die je bent? Diep van binnen?

Wat er bij mij dan direct omhoog komt als dit soort gedachten en gevoelens door me heen gaan? ‘Mag dat wel? Mag ik wil schitteren en stralen? Mag ik wel een ster zijn? Is dat wel ok?’ En ik ben geneigd om me daar aardig ongemakkelijk over te voelen. Misschien heb jij dat ook wel. Dat je zenuwachtig wordt van het idee werkelijk jezelf te zijn. Je ware zelf aan de wereld te laten zien.

Waarom dat is? Ik denk omdat we geleerd hebben onszelf klein te houden. Misschien als meisjes nog wel meer dan jongens. Geleerd hebben om lief te zijn. Aardig gevonden te worden. Ons best te doen. Hard te werken. De wereld tevreden te stellen. Iedereen boven onszelf te stellen.

En als je dan denkt aan: je ware zelf zijn. De wereld te laten zien wie je werkelijk bent. Dan wordt je zenuwachtig. Nerveus. Schiet je in de ‘mag dat wel’ modus. Waarom? Omdat je werkelijk denkt dat je niet jezelf mag zijn? Dat het niet goed is om jezelf te zijn? Te doen waar je van houdt?

Nee, natuurlijk niet. Het gaat nog dieper dan dat. Denk ik. Geloof ik. Voel ik. Hoe dieper? Ik denk. En dat denk ik omdat ik het zelf ook zo voel 🙂 . Ik denk dat de angst waardoor je je ware zelf niet aan de wereld te laten zien de angst voor succes is! De angst voor succes? Jep.

Hoe ik dit bedoel? Ik geloof dat je weet. Voelt. Dat de werkelijke jij. De jij die verbonden is met je gevoel, je hart. De werkelijke jij die leeft vanuit je gevoel, leeft vanuit je hart. Dat die werkelijke jij super sterk is! Over super kracht beschikt! Want hoe kan het anders! Als je in verbinding staat met die krachtbron in jezelf. Je gevoel. Je hart. Je innerlijk weten. Hoe kan je dan anders zijn dan super sterk. Super kracht.

 

Superkracht.

 

En dat maakt je bang! Het heeft mij in ieder geval bang gemaakt! En soms nog steeds wel. Want, als ik dat nadacht en invoelde over mijn dromen en doelen. Over wie ik wil zijn. Als mens. En waarvan ik wist dat ik die persoon was. Diep van binnen. Dan voelde ik. Dat het haalbaar is. Mogelijk is. Dat het binnen mijn bereik ligt. En dat maakte me reuze zenuwachtig. Angstig. Want ja. Wie ben ik. Wie ben jij? Ten diepste?

Een powervrouw? Die krachtige vrouw die alles kan creëren wat ze maar wil? Als je geloof? In jezelf? En doorzet? Door gaat? Wat er maar gebeurt? En creëert wat je wilt? Het leven dat je wilt? En dan? Wat dan? Wat als alles lukt? Wie ben je dan? En mag je die persoon zijn? Mag jij zien wie je werkelijk bent? Van jezelf! Heb je toestemming om te zijn wie je werkelijk bent? Van jezelf! Want dat is de enige persoon van wie je toestemming nodig hebt!

 

Geef jij jezelf toestemming? Om te zijn wie je werkelijk bent? Om jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent?

 

-XX-
Anke

 

Ps: Is het tijd? Om jezelf toestemming te geven. Om jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent. Te schitteren. Te stralen. Om je te gaan verbinden. Met die krachtbron in jezelf? Leven vanuit je hart! Je verbinden met je hart! Met wat het is dat je echt, werkelijk, tot in het diepst van je ziel wil. Waarvoor jij hier op aarde gekomen bent. Je angsten die je tegen houden te overwinnen en ook daadwerkelijk te gaan doen! Het leven te leven waarvoor je voorbestemd bent!

 

Is het tijd? Voor jou? Dan heb ik iets voor je! Iets bijzonders. Iets speciaals. En het is niet voor iedereen. Dat zag ik er maar gelijk bij. Het is maar voor een paar. De enkeling. Voor die persoon die weet dat het tijd is. Tijd is om alle excuses en slappe hap overbood te gooien. Tijd om alle bullshit aan de kant te zetten en zich te gaan verbinden! Met zichzelf! Jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf!

 

Tijd om je gaan te verbinden met de jij die je werkelijk bent! Tijd om je gaan te verbinden met je ziel. Je hartsbewustzijn! Tijd om te gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en wat jij hier op aarde te doen hebt! Tijd om te gaan dromen! Om het voor je te zien. Je echte jij. De jij die je weet dat je bent. De jij die je weet dat je kan zijn! En in die jij te gaan stappen! Die jij te gaan zijn!

 

Tijd om al je angsten en blokkades recht in de ogen aan te kijken. En voor jezelf te kiezen! Te beslissen. Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn!

 

En te gaan doen! Te gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt! Doelgericht en passievol te gaan leven. Het leven te gaan creëren wat je werkelijk wilt! We gaan dieper dan dat we ooit zijn gegaan. En we gaan intenser dan we ooit zijn gegaan. Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 online coachingssessie en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels! Leven vanuit je Hart Intensive.

 

Maar, zoals ik al zei, dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd en gecommitteerd bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereid bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

Ik heb plek voor 5 vrouwen! 5 super gemotiveerde vrouwen die staan te trappelen om zich te gaan verbinden met je hartsbewustzijn en een nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld waarin alles mogelijk is!

Hoe ziet dit er uit?

In maand 1 gaan we het hebben over Wat wil je hart? Je gaat je verbinden met je hartsbewustzijn en ontdekken wie jij, ten diepste, werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt. Wat het is je hart wilt! Wat het is dat jij werkelijk, vanuit je ziel, wilt.

Maand 2 duiken we in je angsten en blokkades. Je beperkende overtuigingen. En we gaan ze opruimen! Voor eens en voor altijd! Geen andere optie mogelijk!

In maand 3 ga je doen! Ik laat je je zien hoe je tot actie komt. Hoe je kan gaan doen. Wat het is dat je werkelijk wilt. Wat je hart werkelijk wilt. Kan gaan creëren wat je werkelijk wilt! Hoe je gaat leven vanuit je hart!

Concreet:

  • Je krijgt elke maand meerdere thema trainingen.
  • Daarnaast heb je 1x per 2 weken 1 op 1 een privecoachingssessie met mij. Gewoon online, je hoeft er dus de deur niet voor uit 😉 .
  • En last but not least heb je in de 3 maanden onbeperkt toegang tot mij via whats app of facebook messenger! Waar je vragen die tussendoor bij je omhoog komen kan stellen. Moeilijke momenten kan delen. Of gewoon je overwinningen vieren 🙂 .

 

En maak je geen zorgen. Ik zorg er wel voor dat je hier gebruik van maakt. Daar help ik je bij. Ik wil namelijk dat jij aan het eind van deze 3 maanden dit programma afrondt en weet, voelt, dat je in verbinding staat. Je weet wie je werkelijk bent. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades onder ogen hebt gezien. Ze netjes hebt opgeruimd en doet! Doet wat je moet doen! Wat je niet anders kan! Dat je onderweg bent! Naar je nieuwe leven!

 

Dus ja, zoals ik al zei. Dit is niet voor iedereen. Alleen voor die 5 speciale vrouwen. Die weten. Voelen. Dat dit voor hen is. Die zich voor eens en voor altijd gaan verbinden met je werkelijke zelf! En te gaan doen wat je echt wilt!

Ben jij die vrouw? Voel jij dat dit jouw moment is? Om met mij aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op en we hebben het erover! 🙂

 

Maandag 2 oktober gaat dit van start! Kun je gaan beginnen met het creëren van je nieuwe leven en jezelf laten zien voor wie je werkelijk bent!!

Ben jij erbij?

 

Doen waar je van houdt

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.