Wanneer ga jij de confrontatie aan?

Wat is je bestemming?

Wanneer ga jij de confrontatie aan?

Wanneer ga jij de weg naar binnen nemen? Wanneer durf jij te onderzoeken wat er werkelijk in je zit? Om te ontdekken wat jij hier op aarde te doen hebt? Wat jouw boodschap is. Wat jij de wereld te vertellen hebt?!

Ik geloof dan iedereen een boodschap heeft. Jouw unieke blauwdruk, dat je onderscheid van de rest. Wat de reden is dat jij hier op aarde bent. Dat je met de wereld mag delen. Sterker nog, dat je met de wereld moet delen!

Inderdaad moet! Want zolang je dit niet doet zal je niet werkelijk gelukkig zijn. Je bent misschien best gelukkig. Je levens is misschien best ok. Maar niet werkelijk gelukkig!

De onrust zal aan je blijven knagen. Het gevoel van: is dit het nou? Er moet toch meer zijn dan dit?

Want dit is het niet! Er is meer! En je ziel weet dit! Dat je nog niet leeft wat je hier te leven hebt. En pas als je werkelijk gaat leven zal de onrust stoppen. Eerder niet! Hoe lang je ook blijft zoeken.

Waarom? Waarom doe je dit? Waarom blijf je om je heen zoeken en kijk je niet naar binnen? Waarom doe je cursus naar cursus ipv de tijd te nemen om de antwoorden in jezelf te vinden? Daar zitten ze namelijk! Alle antwoorden die je nodig hebt!

Waarom blijf je jezelf verdoven met dingen als eten, drinken, tv kijken, surfen op je telefoon om maar niet ten onder te gaan aan het gevoel van onrust dat door je lijf giert?

Waarom?

We zijn het contact met onszelf kwijt!

Is het angst? Angst dat als je weet wat het is wat je hier te doen hebt dat je dit dan ook moet gaan leven? En wat zullen dan hier de consequenties van zijn? Angst dat je niet klaar voor de taak bent? Dat je niet kan wat je diep van binnen het allerliefste wilt? Dat je niet goed genoeg bent om je boodschap de wereld in te slingeren? Dat je nog meer moet weten, nog meer moet leren, nog meer moet weet ik watten voordat je klaar bent om te gaan doen waarvoor je hier gekomen bent?

En dus doe je maar niets?! Blijf je veilig zitten waar je zit. Prettig en comfortabel. Maar de onrust blijft!

Weet je wat ik geloof?

Ik geloof dat wat jij wilt, jou ook wil!
Ik geloof dat je alles in je hebt om te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent. Om je levensmissie te gaan leven. Om je boodschap met de wereld te gaan delen. Anders zou je die missie namelijk niet hebben! Als jij jouw boodschap niet zou kunnen delen met de wereld dan had je wel een andere boodschap gehad! Je hebt je missie, je hebt je boodschap, omdat jij degene bent die hier de boer mee op moet. Omdat jij degene bent die de wereld hierover moet vertellen. Op jouw eigen, unieke manier. En ja, dan zijn er misschien nog honderden of duizenden die een soort gelijke boodschap hebben maar niet exact hetzelfde. Want jij bent jij! En jij bent uniek!

En ja, dat is spannend. Ja, dat is hartstikke eng! Maar wat als je het niet doet? Wat als je niet gaat staan voor wat je hier op aarde te doen hebt? Leef je dan echt? Leef je dan werkelijk? Of ben je aan het overleven? De tijd aan het door komen totdat het jouw tijd is om het tijdelijke voor het eeuwige te verwisselen? Nee, toch?!

Dus, sta op! Ga staan voor jou missie! Ga staan voor jou boodschap! En ga deze delen met de wereld. Op jouw eigen unieke manier! Als jij het niet doet, wie dan wel?

Zet hem op!

-XX- Anke

Ps: Het is bijna zover! Morgen gaan de deuren open voor mijn nieuwe training ‘Vind je eigen zielenpad’. Ik heb er ongelofelijk veel zin in! Vraag jij je af: Waarom ben ik hier? Wat heb ik hier te doen? Wat is mijn roeping? Wat is het waarmee ik het verschil kan maken?

Als jij weet dat je een boodschap in je hebt maar hem nog niet hebt kunnen vinden dan is dit de training voor jou! Een 6-weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen. Zodat jij weet wat je hier op aarde te doen hebt en het gaat doen!

Zoals ik al zei de deuren voor deze training gaan morgen open. Wil jij als eerste weten van het hoe en wat én kans maken op de super leuke bonus die ik voor de eerste 5 deelnemers in petto heb? Zet jezelf dan op de wachtlijst!

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.