Waarom je bij mij moet zijn?

Vind je unieke boodschap

Waarom je bij mij moet zijn?

Ik heb in jou schoenen gestaan. Ik ben jou, in een andere vorm.

Ik snap je. Echt waar. Ik weet hoe het is om het contact met jezelf kwijt te zijn. Om je verloren te voelen. Verloren in de zee van mogelijkheden. Verloren in een verlangen. Een verlangen naar creëren. Het creëren van jezelf. Zoals je weet dat je kan zijn. Creëren van een leven zoals je voelt dat het leven kan zijn. Verloren.

Wetend dat het leven ook letterlijk ‘verloren’ zal zijn als je niet opstaat. Opstaat en het heft in handen neemt. Zegt: en nu is het klaar! Nu ga ik stoppen met zoeken. Nu ga ik de onrust in mijn lijf en geest aan en ga ik vinden!

Ik heb jaren geworsteld voordat ik op dit punt aan kwam. Cursus na cursus gevolgd. Opleiding na opleiding gedaan. Altijd denken dat ik meer moest weten, meer moest kunnen, voordat ik ‘het’ kon gaan doen.

Wat dat ‘het’ dan was?

Dat is ook al van alles geweest.

Eerst dacht ik dat ik het in de voeding moest zoeken. Ik wilde mensen helpen om op een bewuste, gezonde manier ge gaan eten en zo geen gezond lichaam creeren. Ik heb de opleiding Voeding & diëtetiek gedaan en later nog een cursus orthomoleculaire voeding. 2 cursussen zelf!

Toen dacht ik dat ik het meer in de spiritualiteit moest zoeken. Ik wilde mensen op een energetische manier healen en helpen om zo beter in hun vel te komen zitten. Ik heb ik opleiding aura & chakra healing gedaan en later ook nog de IET cursus.

Daarna kreeg ik interesse in reading. Mensen energetisch lezen en orakelkaarten gebruiken om boodschappen van je engelen, gidsen en hogere zelf door te krijgen. Ik heb verschillende cursussen over het gebruiken van orakelkaarten gevolgd.

Maar ook daarna was het weer het zelfde liedje. Ik had nog steeds het gevoel dat ik niet klaar was om te doen.

Waarom?

Deels onzekerheid natuurlijk. Uitstelgedrag omdat ik bang was Bang wat ‘ze’ er van zouden zeggen. Of ik wel goed genoeg was. Maar ook omdat ik nog steeds niet echt dat deed waarvoor ik hier op aarde ben. Nog steeds mijn echte roeping niet volgde. Ik zat er vlak bij maar het wat het net niet.

Weet je wat het is?

Het is een beslissing die je moet nemen. Een beslissing dat het klaar is. Klaar met ploeteren en aanmodderen. Klaar met maar wat proberen. Klaar met de onrust en de angst. De beslissing dat het nu tijd is voor het echte werk. Tijd om in jezelf te gaan zoeken naar wat het is dat jij hier te doen hebt. En het dan ook gaan doen! Ook al ben je bang.

Want weet je?

Die angst gaat nooit weg!

Ik heb besloten. Ik heb het innerlijke werk gedaan en weet nu wat ik hier te doen heb. En doe het! Ik leef het leven waarvoor ik bestemd ben. Ik doe wat ik hier op aarde te doen heb.

En ik ben nog steeds regelmatig bang of onzeker.

Als je gaat wachten totdat je je er klaar voor voelt, dan kan je wachten totdat je een ons weegt! Je moet gewoon doen!

Dus, waarom moet je bij mij zijn?

Ik snap wat er door je heen gaat, maar ik weet ook dat het mogelijk is. OM te gaan doet wat je echt wilt. Het leven te creëren wat je wilt. Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Ik geen excuses accepteer! Ik heb lang genoeg naar mijn eigen excuses moeten luisteren en kan dit niet langer aanhoren. Dus als jij klaar bent voor een figuurlijke schop onder de kont, iemand die je pusht te gaan doen wat je wilt en geen nee accepteert? Dan moet je bij mij zijn.

Omdat ik weet en geloof dat je het in je hebt! Jij hebt de power om het leven te creëren dat je wilt!

Ik alleen met mensen werk die klaar zijn om te beslissen! Beslissen wat ze willen en daar helemaal voor gaan. Slappe hap doe ik niet aan. Dus als jij nog twijfelt of je bij mij moet zijn. Laat ik je dan de moeite besparen en zeggen: ga naar iemand anders.

Ik met mensen werk die resultaten halen. Voor minder doen we het niet! Ik wil het allerbeste. Voor jou en voor mij!

Ik ‘all-in’ ben en dit ook van jou verwacht!

Jij klaar bent om het leven te creëren wat je wilt. Het leven waarvoor je geboren bent! Het leven dat je niet, niet kan leven.

Het niet alleen wilt doen! Het niet alleen hoeft te doen! Samen zijn we sterker!

Daarom moet je bij mij zijn!

-XX-

Anke

Ps: Het is zover! De deuren zijn open! Voor mijn nieuwste programma Vind je eigen zielenpad! Weet jij dat je meer in je mars hebt? Verlang jij naar meer passie, vrijheid en plezier? Maar vooral ook meer zingeving, meer betekenis en meer actie in je leven? Voel je dat je de wereld meer te brengen hebt dan je niet laat zien maar kan je gewoon net niet bij wat dat ‘het’ nu is? Wat jou unieke boodschap is waarmee je de wereld wilt veroveren? Dan is dit dé training voor jou! Een 6-weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen zodat jij weet wat je hier op aarde te doen hebt. En het gaat doen!

Doe mee en vind jij waarom!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.