Waarom ik van je houd!

Waarom ik van je houd

Waarom ik van je houd!

Je bent hier! Je leest dit bericht, via de mail of facebook. Je bent onderdeel van mijn community. Een groep vrouwen op zoek naar geluk. Op zoek naar zingeving en betekenis in het leven. En ik voel me zo dankbaar dat je onderdeel uitmaakt van deze groep vrouwen. Van deze groep vrouwen op zoek naar meer! Alleen daarom houd ik al van je! Maar ik houd om nog meer redenen van je!

Ik houd van jou omdat je een vrouw met passie bent!

Een vrouw met een verlangen om een betere wereld te creëren. Zowel voor jezelf als voor de ander. Omdat je een vrouw bent die wil helpen. Het goede wilt doen. En omdat je een vrouw bent met een verlangen. Een brandend verlangen! Een verlangen om jezelf te ontwikkelen. Om te groeien en je te ontwikkelen naar de vrouw die je écht, diep van binnen, bent. Een vrouw die in haar missie wil gaan staan en haar missie wil ontdekken!

En ik houd van jou omdat jij een vrouw bent die bereid is om het werk te doen. Omdat je bereid bent om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en te doen wat er voor nodig is! Nodig om het leven te creëren wat je wilt! Om het leven te leven waarvoor je geboren bent!

Ik houd van jou omdat jij weet dat het om allebei gaat.

Dat het gaat om het innerlijke wek. Naar het contact zoeken met je eigen innerlijke stem, je ziel, om daar de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Maar weet dat het ook om de actie gaat. Iets doen met de antwoorden die je in jezelf vindt!.

Ik houd van jou omdat je klaar bent met bang zijn!

Omdat je zo klaar bent met je geremd voelen. Met leven op de handrem. Zo klaar bent met doen alsof. Omdat jij een vrouw bent die wilt gaan leven! Echt leven! Volop leven! Omdat jij een vrouw bent die klaar is om in het licht te gaan staan en doen waarvan je houdt. Doen waarvan je echt houdt! Klaar om te gaan leven vol verlangen en passie! En dit wilt delen met de wereld.

Ik houd van jou omdat je een boodschap hebt en deze de wereld in wilt brengen. In het klein of in het groot. Omdat jij een vrouw bent die gezien wilt worden. En die gezien mag worden! Daarom houd ik van jou en ik hoop dat jij om deze redenen ook voor van jezelf houdt!

-XX- Anke

Ps: Nog een paar dagen! Dan gaan de deuren open van mijn nieuwe programma ‘Vind je eigen zielenpad’. Een 6-weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen zodat jij ook weet wat je hier op aarde te doen hebt en het gaat doen! Voor de eerste 5 vrouwen die zich aanmelden heb ik een super leuke bonus in petto? Wil je weten wat? Zet je dan op de wachtlijst en je hoort hier zeker weten als eerste van!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.