Waarom ben je hier?

Waarom ben je hier? Vraag je jezelf dat wel eens af? En met hier bedoel ik ook echt hier. Op aarde. Waar je 2 voeten de grond raken. Waarom ben je hier? Wat heb je hier te doen? Wat heb jij hier te volbrengen? Wat is de reden dat jij, specifiek jij, hier op aarde bent. Waarom ben je hier? Of is dat een te moeilijke vraag? Een te zweverige vraag? Een te spirituele vraag? Een vraag die niet gesteld mag worden? Waar niet over nagedacht mag worden?

 

Soms denk ik dat wel eens namelijk. Dat je er niet over na mag denken. Over wat je hier op aarde te doen hebt. Wat jouw specifieke taak is. Wat jij de wereld te bieden hebt. Want daar gaat het natuurlijk om. Wat jij de wereld te bieden hebt. Want daar geloof ik heilig in! Dat we allemaal, jij en ik. Iedereen. De wereld iets te bieden hebben. De wereld iets te brengen hebben. Wat alleen jij kan! Wat alleen jij op jouw unieke manier kan doen. Wat het leven van je verwacht. En waar het leven op je wacht.

Maar het lijkt soms wel dat deze vraag niet gesteld mag worden. Dat het alleen maar gaat over goed je best doen. Op school. Doen wat de meesters en juffen van je vragen. Luisteren. Braaf zijn. Goed opletten. Niet buiten de lijntjes kleuren. En dan naar de volgende school. Weer goed je best doen. Weer goed opletten. Goede cijfers halen. Om dan een vervolgopleiding te gaan doen. Iets waarmee je een goede baan kan krijgen. Met een nog beter salaris. Zodat je de 30, 40 weet ik hoeveel jaar daarna dat kan gaan doen. Dag in dag uit. Met uitzondering misschien van het weekend.

Gewoon doen. Wat je denkt te moeten doen. Wat er van je verwacht wordt. Een goed leven leiden. Maar is dat voldoende? Een goed leven leiden. Is dat waar het werkelijk om gaat?

 

Hoe zit het met passie? Met verlangen? Met houden van?
Genieten?
Plezier maken? Je vrij voelen?

 

Voor mij is die laatste het allerbelangrijkste. Vrijheid. Je vrij voelen. Vrij om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt, hoe je het wilt en met wie je het wilt. Dat was de reden waarom ik me uiteindelijk bevrijd hebt. Uit het leven zoals het hoort. En ben gaan leven vanuit mijn hart. Leven vanuit verlangen. Omdat het gewoon niet langer ging. Doen alsof. Doen wat hoort.

Ik geloof dat we allemaal met een reden hier op aarde zijn. Dat we een taak, een passie te volbrengen. Een unieke taak. Speciaal voor jou. En dat je je alleen maar echt gelukkig, echt voldaan, echt vrij kan voelen als je die taak volbrengt. Doet waarvoor je hier gekomen bent. Je levensmissie leeft.

Maar het lijkt wel alsof we hier allemaal ver van af staan. Dat we de verbinding met onze levensmissie zijn kwijtgeraakt. Dat we het ook niet meer mogen voelen. Het lijkt meer te gaan om overleven. De dag door komen. Zorgen dat we ons natje en ons droogje hebben. Om dan aan het eind van de dag op de bank te ploffen en wat op tv te zappen. Verdoofd.

Maar wat dan? Wat dan? Het gaat om durven. Het komt altijd en overal weer neer op durven. Durven de waarheid onder ogen te zien. Dat dit het niet is. Dat je voorbestemd bent voor meer! Want o ja, dat geloof ik ook. Dat je voorbestemd bent voor meer!
Dat geloof ik voor mezelf. Heb ik altijd geloofd. Altijd gevoelt. Sinds ik een klein meisje was. Maar ik geloof het ook voor jou. Ook jij bent voorbestemd voor meer! Meer dan je nu laat zien. Je hebt meer in je mars!

En het is goed! Het is ok! Het mag! Je mag de wereld laten zien wat je werkelijk te bieden hebt! Waarin je werkelijk een verschil in kan maken! Waarin je werkelijk van waarde kan zien! En het voelen. En ervan genieten!

 

Hoe? Door dus eerst te durven. Durven toegeven aan jezelf. En dan de weg naar binnen zoeken. Wat is jouw ene ding? Wat is het dat jij de wereld te bieden hebt? Wat is het dat jou laat schitteren en stralen? Wat is het waardoor jij de wereld een betere plek maakt?

 

Wat is de reden waarom jij hier op aarde bent?

 

-XX-
Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

 

Ps: Klaar om op onderzoek uit te gaan? En te vinden? Wat jij hier op aarde te doen hebt? Wat jouw unieke boodschap is? Waarin jij een verschil kan gaan maken? Jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? Is dit het moment? Dan heb ik wat voor jou! Iets unieks! Iets speciaals!

En het is niet voor iedereen. Dat zag ik er maar gelijk bij. Het is maar voor een paar. De enkeling. Voor die persoon die weet dat het tijd is. Tijd is om alle excuses en slappe hap overboord te gooien. Tijd om alle bullshit aan de kant te zetten en zich te gaan verbinden! Met zichzelf! Jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf!

Tijd om je gaan te verbinden met de jij die je werkelijk bent! Tijd om je gaan te verbinden met je ziel. Je hartsbewustzijn! Tijd om te gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en wat jij hier op aarde te doen hebt! Tijd om te gaan dromen! Om het voor je te zien. Je echte jij. De jij die je weet dat je bent. De jij die je weet dat je kan zijn! En in die jij te gaan stappen! Die jij te gaan zijn!

Tijd om al je angsten en blokkades recht in de ogen aan te kijken. En voor jezelf te kiezen! Te beslissen. Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn!

En te gaan doen! Te gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt! Doelgericht en passievol te gaan leven. Het leven te gaan creëren wat je werkelijk wilt!

We gaan dieper dan dat we ooit zijn gegaan. En we gaan intenser dan we ooit zijn gegaan. Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 online coachingssessie en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels! Leven vanuit je Hart Intensive.

Maar, zoals ik al zei, dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd en gecommitteerd bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereid bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

Ik heb nog plek voor 3 vrouwen! 3 super gemotiveerde vrouwen die staan te trappelen om zich te gaan verbinden met je hartsbewustzijn en een nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld waarin alles mogelijk is!

 

Hoe ziet dit er uit?

In maand 1: gaan we het hebben over Wat wil je hart? Je gaat je verbinden met je hartsbewustzijn en ontdekken wie jij, ten diepste, werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt. Wat het is je hart wilt! Wat het is dat jij werkelijk, vanuit je ziel, wilt.

In maand 2: duiken we in je angsten en blokkades. Je beperkende overtuigingen. En we gaan ze opruimen! Voor eens en voor altijd! Geen andere optie mogelijk!

In maand 3: ga je doen! Ik laat je zien hoe je tot actie komt. Hoe je kan gaan doen. Wat het is dat je werkelijk wilt. Wat je hart werkelijk wilt. Kan gaan creëren wat je werkelijk wilt! Hoe je gaat leven vanuit je hart!

 

Concreet:

  • Je krijgt elke maand meerdere thema trainingen.
  • Daarnaast heb je 1x per 2 weken 1 op 1 een prive coachingssessie met mij. Gewoon online, je hoeft er dus de deur niet voor uit 🙂 .
  • En last but not least heb je in de 3 maanden onbeperkt toegang tot mij via whats app of facebook messenger! Waar je vragen die tussendoor bij je omhoog komen kan stellen. Moeilijke momenten kan delen. Of gewoon je overwinningen vieren.

En maak je geen zorgen. Ik zorg er wel voor dat je hier gebruik van maakt. Daar help ik je bij. Ik wil namelijk dat jij aan het eind van deze 3 maanden dit programma afrondt en weet, voelt, dat je in verbinding staat. Je weet wie je werkelijk bent. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades onder ogen hebt gezien. Ze netjes hebt opgeruimd en doet! Doet wat je moet doen! Wat je niet anders kan! Dat je onderweg bent! Naar je nieuwe leven!

Dus ja, zoals ik al zei. Dit is niet voor iedereen. Alleen voor die 5 speciale vrouwen. Die weten. Voelen. Dat dit voor hen is. Die zich voor eens en voor altijd gaan verbinden met je werkelijke zelf! En te gaan doen wat je echt wilt!

 

Ben jij die vrouw? Voel jij dat dit jouw moment is? Om met mij aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op en we hebben het erover! Mail naar info@ankevanommen.nl of stuur me een pb’tje op Facebook

 

Wanneer gaat dit van start? Wanneer ga je beginnen met het creëren van je nieuwe leven en jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? Maandag 2 oktober!

 

Ben jij erbij?

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.