Waarin mag jij vertrouwen?

Vertrouw op jezelf

Waarin mag jij vertrouwen?

Ben jij ook zo’n controle freak? Heb jij de dingen ook graag duidelijk en overzichtelijk? Is zekerheid ook jouw ding? Geen oude schoenen weggooien voordat je een paar nieuwe hebt? Dat was mij, nog niet eens zo heel erg lang geleden.

Wat is dat toch? Dat we de dingen zo moeilijk kunnen loslaten? Dat we maar door blijven gaan met iets, waarvan we eigenlijk wel weten dat we het niet meer willen, maar toch niet kunnen los laten? Want, wat dan? Wat gebeurt er dan? Wat is er achter die onbekende deur.

We gaan toch liever voor de bekende deur. Voor de deur waarvan we weten wat er achter gebeurd. Voor het leven dat we kennen. Ook al is het niet helemaal het leven dat we willen, het is ook niet zo beroerd. Dus blijven we zitten waar we zitten. Doen wat we doen. Leven hoe we leven. Omdat we bang zijn voor het onbekende?

Ik denk vooral omdat we bang zijn voor onszelf!

Bang om te vertrouwen op jezelf. Bang om te luisteren naar je gevoel. Bang om te luisteren naar wat je innerlijke stem je te vertellen heeft. We vertrouwen niet meer op ons zelf.

In plaats daarvan vertrouwen we op wat de mensen om ons heen zeggen. Vertrouwen we op wat er in het 8 uur journaal wordt verteld. Dat je na je 40ste nooit meer een baan vind en dus maar moeten blijven zitten waar we zitten. Vertrouwen we op het salaris wat elke maand fijn op je bankrekening wordt gestort. Vertrouwen we op hoe het leven geacht wordt te zijn.

En ondertussen?

Zijn we niet gelukkig.

En we verbazen ons er ook nog over! Want ja, zo beroerd is je leven toch niet? Je hebt een leuke partner, 1.7 kinderen, je woont in een mooi huis en je hebt een ok baan. Prima toch?

Toch?

Maar ondertussen knaagt het. Voelt het niet ok. Ben je niet echt gelukkig. Leidt je geen vol leven! Dat zei Lisa gister toen ik haar vroeg hoe ze zou willen dat het zou zijn. Dat ze een vol leven leeft. Een vol leven. Van betekenis zijn. Meer dan alleen maar op de bank zitten en tv kijken. Een verschil maken in het leven van anderen. Maar hoe dan? En waarmee dan?

Ja, dan komen we op vertrouwen. Vertrouwen dat de antwoorden op deze vragen in jezelf aanwezig zitten. Als je er maar naar durft te zoeken. En te vertrouwen op wat je te horen krijgt!

En dan komen we bij de manifestatie driehoek:

Beslissen wat het is dat je wilt.
Vertrouwen dat je het gaat krijgen.
Handelen alsof je het al hebt.

En als je dit doet, dan gebeuren er magische dingen!

-XX-

Anke

Ps: Hoe doe je dat nou, vertrouwen op jezelf? Vertrouwen op je gevoel. Vertrouwen op je intuïtie. Vertrouwen op je innerlijke stem? En dan handelen vanuit vertrouwen zodat je niet te stoppen bent? Gaat voor wat je wilt? Doet wat je wilt? Op woensdag 10 mei organiseer ik een online masterclass waarin ik je precies laat zien hoe je dat nu doet! Nieuwsgierig? Morgen of overmorgen vertel ik je er meer over!

Pss: Wil je niet wachten op de online Masterclass? Of wil je juist liever 1 op 1 met mij hiermee aan de slag? Dan is een vip dag misschien wat voor jou! Neem dan contact met me op voor een gratis gesprek. Dan bekijken we of en hoe ik jou kan helpen! Ik heb tijd voor 2 gesprekken per week.

Pss: Zit jij al in onze facebook groep? De Kunst van Gelukkig Zijn. De plek om te praten over geluk en het creëren van je eigen leven, ervaringen te delen en tips en trics te bespreken. Kom jij er ook bij?

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.