Waar wil jij over praten?

Waarom ben jij hier?

Waar wil jij over praten?

Waar wil jij echt, echt, echt praten? Waar ben jij zo gepassioneerd over dat je er je mond niet over kan houden ook al zou je het willen! Niet dat je het wilt natuurlijk J. Wat is jou passie? Je drive. Waarom doe jij de dingen die je doet. Beter gezegd: waarom ben jij hier? Wat is de reden van jou bestaan? Wat heb jij de wereld te brengen?

Waar ik niet over op kan houden?

Niet doen wat je echt wilt omdat je bang bent. Niet durven te leven omdat je bang bent. Niet echt leven in ieder geval. Je geremd voelen door angst. En dan het venijnige soort angst. Niet het type angst wat heel duidelijk is aan de buitenkant. Je staat echt niet te bibberen. Aan de buitenkant ziet niemand er wat van. Sterker nog, je omgeving vind je waarschijnlijk zo’n sterke vrouw. Omdat je het allemaal maar even doet. Werken, gezin, privé. Jij houdt alle ballen in de lucht. Hoeveel pijn en moeite het kost zit niemand.

Als er van buiten naar je gekeken wordt dan lijk je een succes.

En op een bepaald niveau dan ben je dat ook. Want je hebt het gewoon goed voor elkaar. Je hebt een goede baan en je werkt hard. Je hebt, zoals dat heet, hart voor de zaak. Je woont in een leuk huis en hebt een fijne partner. En wie weet, ook nog wel een paar kinderen. Alles wat je ooit wenste!

Maar toch, het is het niet!

Je durft het bijna niet te zeggen, want ja, je wilt niet ondankbaar zijn, maar je wilt meer! Je wilt meer in het leven! Meer vrijheid, meer passie en meer plezier. Je hebt altijd gedaan wat er van je werd verwacht. Geleefd volgens de regeltjes. Studeren, een baan zoeken. Huisje, boompje, beestje zeg maar. Je werkt hard en je doet je best om het allemaal goed te doen. Voor iedereen. Maar jij dan> Waar ben jij gebleven in dit verhaal? Waarom ben jij hier? Hier op aarde bedoel ik dan. Wat is de reden dat jij je leven leeft?

Alleen maar rennen, rennen, rennen? Het ene doel na het andere van je lijstje afvinken (baan: check / kind: check / nieuwe baan: check / nepal: check…..). Om er dan uiteindelijk achter te komen dat het je niet de voldoening brengt die je had gedacht. Je blijft maar meer dingen zoeken om van je lijstje af te vinken.

Waarom ben jij hier?

Voor meer toch? Wat is de zin van het leven? Dat is toch maar dan werken, zorgen en shoppen? Luister je nog wel naar je innerlijke stem? Sta jij nog in verbinding met jezelf? Leef jij nog werkelijk het leven waarvoor je hier bestemd bent? Doe jij er toe? Ben je het wel waard om werkelijk het leven te leiden waarvoor je hier geboren bent?

Natuurlijk! Je doet er toe! Jij bent belangrijk. En ook jij bent hier met een reden! Je bent hier niet om je tijd te verdoen. De dagen geruisloos aan elkaar voorbij te laten gaan zonder dat er iets werkelijks betekenisvol gebeurt. Je bent hier om een verschil te maken! Hoe klein of hoe groot ook?

Hier kan ik wel een hele dag over praten!

Over passie. Over verlangen. Over echt leven. Je hart volgen. Je doel in het leven vinden en hier ook echt naar leven! Dat er meer is in het leven dat werken, eten, tv kijken, shoppen en slapen. Leef een echt leven! Durf er echt voor te gaan! Weet waarvoor jij hier op aarde bent en haal alles eruit wat er in zit. En dat is heel veel! Als je er maar voor durft te gaan!

Nu denk je misschien: Maar wat dan? En hoe?

Wat is mijn doel in het leven? Waarom ben ik hier? Wat heb ik de wereld te vertellen? En hoe kan ik dit ook werkelijk gaan doen?

Dat laat ik je zien in mijn nieuwste training: Vind je eigen zielenpad. Een 6-weekse training waarin je gaat ontdekken wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat de boodschap is die jij met de wereld mag delen. En hoe je weer contact maakt met je zelf. Weer contact maakt met je eigen ziel zodat je moeiteloos alle antwoorden in jezelf kunt vinden. Twijfel, onzekerheid en onrust zijn voorbij. Jij gaat vinden!

De deuren voor deze training openen ergens volgende week. We starten halverwege april. Wil jij als eerst weten of het hoe, wat en wanneer? Zet je dan op de wachtlijst. Je verplicht je tot niets :).

-XX- Anke

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.