Waar is jouw kracht?

Waar is jouw kracht

Ik ben een lichtwerker.

Zo, die gooi ik er gelijk maar even uit. Gister was ik bij Geertje Swart, van Helen op Natuurlijke Wijze, om een kracht mandala te maken. En kracht was inderdaad het thema. Ik mocht 4 orakelkaarten trekken voor het bewuste, onbewuste, verleden en toekomst. En voor het bewuste trok ik de kaart: je bent een lichtwerker.

En weet je, daar ben ik me inderdaad bewust van. Ik ben een lichtwerker. Ik ben hier om een lichtje te zijn voor mensen. Om te laten zien dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van je angsten maar dat je het stuur van je leven in handen hebt. Jij bepaalt! Jij hebt de macht! Je bent veel sterker dan je denkt. Je kunt het leven creëren wat je wilt!

Alleen doe je het niet.

Waarschijnlijk omdat je het diep van binnen niet gelooft. Niet denkt dat het mogelijk is. En niet kan geloven dat ook jij krachtig bent! Jij hebt de kracht! En ik heb de kracht!

Kracht!

Daar ging het dus gisteravond over in mijn krachtmandala. En nu ik daar op aan het terug kijken ben realiseer ik me een aantal dingen, nl:

Ik mag nog veel meer de kracht die in me zit laten zien. Hij zit daar namelijk en wil er uit! Ik heb het nog vaak over mijn angsten. Angsten die ik heb overwonnen maar ook angsten waar ik nu nog mee aan het dealen ben. En dat is ok maar ik merk dat het nu tijd is om mijn kracht meer te laten zien. Die heb ik namelijk. Tot nu toe heb ik mijn kracht echter voor de “verkeerde” dingen gebruikt. Ik heb mijn kracht gebruikt om vol te houden. Vol te houden met dingen waarvan ik dacht dat ik ze moest doen maar ze eigenlijk niet wilde doen. En daar loop je op leeg. En daardoor heb ik even gedacht dat ik de kracht kwijt was. En dat ik veel rust, ontspanning en niets doen nodig had om die kracht weer terug te vinden.

Maar dat is niet zo. Die kracht zit er nog steeds. Zal er ook altijd blijven zitten. En komt er uit als je 100% in je taak stap. In je bestemming stapt. In de reden waarom je hier op aarde bent en daar naar leeft. Als ik dit doe, dan voel ik me namelijk super sterk en boordevol energie.

Dat realiseerde ik me dus toen ik over mijn kracht mandala aan het nadenken was.

Mijn kracht moet eruit!

Ik heb een boodschap waar ik de wereld mee wil overspoelen.

Het leven is bedoeld om leuk te zijn! Stap terug in je kracht. Beslis wat je wilt en maak het! Zorg dat je krijgt wat je wilt. Creëer het leven wat je wilt!

Ik kan dit. Ik doe dit!

Jaren heb ik gedacht dat ik niet goed genoeg was. Dat ik me anders voor moest doen dan dat ik werkelijk was. Leuker, hipper, vlotter, grappiger, slimmer….. Terwijl ik diep van binnen wist en weet dat ik bijzonder ben! (En dit is niet bedoeld als een ‘kijk mee eens bijzonder wezen’. Want ik weet dat jij ook bijzonder bent!). En wist en weet dat ik magisch ben. Ik weet dat ik niet voor niets hier op aarde ben. Dat ik, en jij ook, ben geboren met een reden. Dat we de wereld iets te geven hebben.

En als je dat niet doet, als je niet geeft wat je te geven hebt, dan loop je leeg. En ga je jezelf vullen met zaken die er niet toe doen, zoals eten, drinken, tv kijken, shoppen, surfen op internet ed.

Dat wist ik al in mijn jaren als diëtist. Ook toen probeerde ik de mensen dat duidelijk te maken. Maar daarvoor kwam men niet bij mij. Ze wilden een quick fix. Zeg met wat ik moet eten. Maar zo werkt het niet. Je moet het gat in jezelf opvullen met iets wat er werkelijk toe doet. Het gat in jezelf is namelijk je ziel die je wil vertellen dat je er toe doet. Dat je bent geboren voor meer! En je ziel roept en schreeuwt naar je om je aandacht te trekken. En zolang jij die stem probeert te dempen met eten, tv kijken of wat dan ook, zal dat gat niet werkelijk gevuld worden en blijft die onrust knagen. En blijf je zoeken?

Dus wat dan wel?

Luister naar die stem in jezelf. De stem die je probeert duidelijk te maken dat het tijd is voor een andere richting.

Gisteravond, tijdens het maken van de kracht mandala, was ik zelf ook even aan het worstelen. Worstelen met de vraag: wat is nu mijn volgende stap. Ik had een paar volgende stappen / programma’s op papier die er goed uitzagen maar het voelde gewoon niet goed. En nu zit ik dus na te denken over wat ik de wereld te geven heb. En opeens weet ik het! Beter gezegd: opeens hoor ik het. Het komt als het ware naar beneden en wordt in mijn hoofd geplant:

Vind je eigen zielenpad.

Een training waarin ik vrouwen ga helpen te luisteren naar de stem in zichzelf en een leven voor zingeving te leven. Waarin je ontdekt wat jij de wereld te brengen hebt. Hoe je je angsten kunt overwinnen en gaat leven volgens plan.

En jij? Waar is jouw kracht?

-XX- Anke

Ps: Handvaten nodig om weer bewust het stuur van je leven in handen te nemen en het leven te creëren wat je wilt? Download dan mijn gratis ebook ‘de 7 sleutels voor een Magisch Leven’. Hierin laat ik je de 7 sleutels zien die ik heb gebruikt om het te gaan doen wat ik echt wilde.

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.