Wat vind jij niet goed aan jezelf?

Wat vind jij niet goed aan jezelf

Wat vind jij niet goed aan jezef?

Vanochtend was ik in de auto onderweg naar Hattem (leuk plaatsje trouwens) aan het nadenken over mijn slechte eigenschappen. En dat zijn er best nog wel wat.

Zo vind ik dat ik te onzeker ben. Dat ik meer eens op moet houden met zeiken en moeilijk doen omdat ik bang ben maar gewoon moet gaan doen.

Ik pieker veel te veel en maak me druk over dingen die er achteraf helemaal niet blijken te zijn. Zo vraag ik me constant af of ik het wel goed doe. Of ik wel genoeg weet. Of mensen wel willen betalen voor de diensten die ik aanbied. Of ik uberhaupt wel weet waar ik het over heb. Terwijl ik ondertussen echt wel weet, dát ik weet waar ik het over heb. Dat ik me druk maak over niets. En dan baal ik van mezelf dat ik me zo druk maak en vind ik dat ik me niet zo aan moet stellen.

Ik heb altijd geroepen dat ik geen perfectionist ben, maar eigenlijk ben ik het wel. Ik houd niet van het uitwerken van details. Maar dat maakt me nog niet onperfectionistisch 🙂. Ik vind het om nieuwe dingen uit te werken. De grote lijnen neer te zetten. En dan hup, weer door naar het volgende. Al is dat waarschijnljijk ook wel weer deels angst, want omdat ik al weer nieuwe plannen heb hoef ik mijn oude plannen ook niet uit te voeren 🙂. Want ik wil het wel goed doen natuurliijk. De perfectionist in mij. Hij zit er toch.

Ik ben ook veel te ambiteus. Ik wil veel te veel. Vind ik tenminste. Ik wil er toe doen. Iets betekenen voor mensen. Het verschil maken. Vrouwen helpen te gaan doen wat ze echt willen. Vrouwen helpen het leven van hun dromen te creëren.

Maar ondertussen wil ik nog zoveel meer. Tijd met mijn kinderen door brengen. Af en toe ook nog iets leuks doen met mijn man. Sporten, koken en taarten bakken ed. Mijn huis schoon, netjes en opgeruimd hebben. Een hopeloze zaak met 3 kinderen en dat kan ik gelukkig al wat beter loslaten.

En ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Trainingen volgen die me inspireren. Inspirerende boeken lezen. Het liefst elke week minimaal één.

Hoe ga ik dit ooit doen?

Ik kom altijd tijd tekort. Zelfs nu ik mijn baan heb opgezegt en volledig voor me zelf werk!

En dan ben ik ook nog eens super ongeorganiseerd. Terwijl ik zo mijn best doe om georganiseerd te zijn. Ik ben bijvoorbeeld altijd mijn sleutels kwijt (tot grote frustratie van mijn man). Mijn werkplek is een chaos. belangrijk spullen liggen overal in het huis. Ik heb mij administratie nog steeds niet op orde. Mijn computer moet nodig worden opgeschoond en aan die mega berg was die al dagen op zolder ligt wil ik niet eens denken!

De vraag is: IS DIT ERG?

Mijn onzekerheden? Die zijn het bewijs dat ik het graag goed wil doen. Dat ik het beste van mezelf wil geven. Mijn frustraties over mijn onzekerheden? Die ontstaan omdat ik weet dat ik zoveel te bieden heb! Ik doe de wereld te kort als ik dit niet laat zien. Mijn te grote ambitie? Het bewijs dat ik geboren ben om een grootst leven te leven. 5 levens in 1 leven 🙂. Wat kan het schelen. En dat ik het waar mag maken! En wie daar niet me om kan gaan? Boeien. De chaos in mijn huis? Kan me niet meer schelen. Ik heb belangrijkere dingen te doen dan me druk te maken over dit soort onbenulligheden.

Ik heb namelijk een missie! Ik ben op weg om de 1 mindset coach, voor vrouwen, in Nederland te worden. Wat kan het schelen, doe eens gek: van de hele wereld 🙂 ! Ik wil de levens van miljoenen vrouwen beïnvloeden.

Nog zo’n slechte eigenschap van mij: ik denk en droom groot 🙂.

En hoe zit het met jou? Wat zijn jouw slechte eigenschappen en wat zeggen deze over jou? Laat het me weten in de comments!

-XX- Anke

Ps: Ik heb een waanzinnig ebook gemaakt (al zeg ik het zelf) waarin ik je de 7 sleutels voor een Magisch Leven laat zien. De 7 sleutels die ook jij kunt gebruiken om het leven van je dromen te creëren en te gaan doen wat je echt wilt. Download het hier gratis.

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.