Vertrouw jij op jezelf?

Vertrouw jij op jezelf

Vertrouw jij op jezelf?

Vertrouw jij op jezelf? Voel jij je verbonden met het universum? Sta jij in contact met die krachtbron in jezelf? Weet jij dat je alles kan wat je wilt? Anders zou je het niet willen! Als je maar intapt op die kracht die in jouw kern aanwezig is. Die kracht door je heen laat stromen. Je door die kracht laat inspireren!

Weet jij dat je: -krachtig bent -kan creëren wat je wilt -als je maar in contact bent met je innerlijke kracht bron -daarop durft te vertrouwen -en daar naar durft te handelen?

Maar dat doen we niet! De meesten van ons niet in ieder geval niet.

Ben jij het contact met je krachtbron, het contact met je intuïtie, je gevoel kwijt geraakt? Leef jij vanuit je hoofd in plaats van je hart?

In je hoofd zit je angst. In je hart zit kracht! De kracht van weten. Gewoon weten wat het is dat je nu moet doen. De kracht van vertrouwen. Vertrouwen dat je geleidt wordt. Dat het zin heeft. De dingen niet voor niets gebeuren. Alles een reden heeft. Ook al zie of snap je die reden nu nog niet.

De kracht van geloof. Geloof dat de uitkomst die jij wilt, de uitkomst waar je naar toe geleidt wordt, jou ook wil. Geloof dat het er al is! Het is al gecreëerd op energetisch niveau en jij het alleen nog maar hoeft te materialiseren.

Je eigen superkracht! Je intuítie. Je instinct. Je gevoel. Dat waar je blindelings op kan vertrouwen.

Alleen doen we dat niet! Omdat de twijfel is ingeslagen. Je hebt geleerd je hoofd boven je hart te stellen. Je hebt geleerd om er eerst goed over na te denken. Geleerd om te vertrouwen op wat je ziet. Niet op wat je weet.

Gevolg?

Vertwijfeling. Ben ik wel op de goede weg? Kan ik niet beter dit? Zou het niet handiger voor me zijn als….? Advies vragen en de mensen om je heen waardoor je nog meer gaat twijfelen. Nog verder afdwaalt van je gevoel.

Gevolg?

Onrust. Dikke, vette onrust. Het soort onrust dat maakt dat je gaat zoeken. Uren op internet rondhangt. Zou dit niet wat voor me zijn? Of dat? Onrust!

Been there. Don that.

En het is verschrikkelijk. Het zuigt je leeg. Niet wat meer het laatste restje energie uit je wegzuigt dan onrust. En weet je wat het erge is? (of het goede, net hoe je het bekijkt natuurlijk)

Het is nergens voor nodig!

Twijfel is niet nodig!

Onrust is niet nodig!

Alles wat jij wilt, alles wat jij nodig hebt is al in jezelf aanwezig!

Je eigen superkracht!

De kracht waarmee je weet wat het is dat je wilt en de kracht waarmee je creëert wat je wilt!

Wat die super kracht is?

Je intuïtie. Je gevoel. Je verlangen.

Drie woorden voor iets wat voor mij 1 en hetzelfde is:

je eigen super kracht!

En is het niet tijd om die eigen super kracht te gaan ontdekken? Om volledig in contact te staan met je intuïtie? Met je gevoel? Om weer te durven verlangen? Om daar op durven te vertrouwen? Om daar naar te handelen? Om blind te durven varen op je intuïtie? Om blind te durven varen op je eigen super kracht?

Want dan?

Dan ben je onstopbaar!

En dus: ontdek je eigen super kracht en wees niet te stoppen!

-XX-

Anke

Ps: Ben jij klaar om je eigen super kracht te ontdekken? Ik werk aan een online Masterclass ‘Ontdek je eigen super kracht – Een online Masterclass waarin je gaat ontdekken hoe volledig te vertrouwen op je intuïtie zodat ook jij niet te stoppen wordt!’ Het gaat gebeuren ergens in de tweede week van mei. Volgende week hoop ik je er meer over te vertellen. Ik heb er super veel zin in! Het wordt helemaal gewelding. Nu nog even druk bezig met het uitzoeken van het technische deel van dit plan :). Zeker weten dat je niets hierover mist? Zet je dan op de wachtlijst.

Pss: Ben je al lid van mijn facebookgroep De Kunst van Gelukkig Zijn? The place to be om ervaringen te delen, tips en trics en te wisselen en gewoon gezellig te praten over het bewust creëren van je eigen leven. Kom jij er ook bij?

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.