Vakantie. Help?!

Vakantie. Help?!

Het is vakantie. Nou ja, niet voor mij maar voor mijn kinderen. Ze zijn de hele week vrij. Die mazzelaars :). Maar ja, ik dus niet. Ik heb nog allemaal dingen die ik wil doen. Zoals deze blog schrijven. Maar ik heb ook allerlei ideeën voor nieuwe programma’s die ik wil maken. Loop over van inspiratie dus daar wil ik mee aan de slag.
Laat ik dat gelijk maar even duidelijk maken. Dat wil ik hoor! Ik bedoel, sinds ik doe waar ik echt van houd is mijn werk niet echt werk meer. Het is mijn passie. Een dag niet “gewerkt” is een dag niet geleefd. Zo voelt het bijna. Erg? Nee. Heerlijk!

 Dat snapt nog niet iedereen.

Afgelopen weekend nog. Zo iemand me ‘jij bent ook altijd met je werk bezig’. En dan op een toon alsof het iets heel erg was. Misschien dat het haar iets heel ergs leek maar mij niet. Ik vind het heerlijk! Nou ja niet 24 uur per dag natuurlijk. Ik vind het echt ook heerlijk om tijd met mijn man en kinderen door te brengen. Maar ik voel ook altijd het verlangen om te werken.

Om te schrijven. Te praten over wat ik op mijn hart heb. Te vertellen waar ik mee bezig ben. Om nieuwe dingen te maken. Sinds ik doe wat ik echt wil heb ik gemerkt dat ik een echte creator ben. Ik vind het geweldig om nieuwe programma’s en trainingen te maken.

Om de ideeën die ik heb werkelijkheid te maken.

Nog zo’n verschil met vroeger. Toen had ik ook altijd veel ideeën maar deed ik er nooit wat mee. Nu wel! Omdat ik er nu de tijd voor heb? Misschien. Maar tijd is een relatief begrip. Tijd zit zo weer volgepropt met van alles en nog wat. Ik heb gemerkt dat ik de dag zomaar vol kan stoppen met kinderen heen en weer brengen, huishouden en een beetje tijd voor jezelf. Echt, de dag is op die manier zomaar voorbij!

 Maar omdat ik daar niet gelukkig van word kies ik er voor omdat dus niet te doen.

Laat ik de boel maar de boel en doe ik waar ik echt blij van word, creëren!

En dan is zo’n vakantie wel even een uitdaging. Want ja, creëren terwijl een paar kinderen om je heen lopen te spelen is toch wel even iets anders.

Nu heb ik al even 1 kind minder. De middelste is op hockeykamp. Nou ja, kamp. Ze slaapt gewoon thuis vanavond! In mijn beleving is dat niet echt een kamp. Ik was er ook vanuit gegaan dat ik haar 2 dagen kwijt was. Niet dus. Het is duidelijk dat ik me iets beter in de informatiebrief had moeten verdiepen.

Ach ja, uiteindelijk komt het toch wel weer op zijn pootjes terecht. Wat ik nl heb gemerkt is dat wanneer ik gewoon mijn ding doe. Gewoon doe wat ik leuk vind, waar ik van houd, de kids ook gewoon gaan doen wat zij leuk vinden. Waar zij van houden. En dat is spelen! Dus terwijl ik dit schrijf zitten mijn andere 2 kinderen heerlijk boven te spelen.

En zo werkt het echt.

Als jij bewust kiest voor wat jij wilt, dan vouwen de omstandigheden zich zo, zodat je dit ook kan waarmaken!

En dan is een vakantie van de kinderen ook helemaal geen probleem. Zij doen wat zij willen. Ik doe wat ik wil. En ergens vandaag komt dat ook nog wel samen en gaan we samen nog iets doen wat we allemaal leuk vinden.
Dus maak je geen zorgen, voor de kinderen wordt echt wel gezorgd 🙂 .

Ondertussen heb ik een spannende week voor de boeg. Want ik ga namelijk iets nieuws doen! Vorige week voelde ik het al wat brubbelen en kwam het idee omhoog. Maar ik vind het reuze spannend want ik heb het (op deze manier dan) nog nooit eerder gedaan.

Waar ik het over heb?

Over het geven van een online Masterclass.

Heb natuurlijk wel vaker trainingen ed gegeven maar nog nooit alleen via de computer. Dus dat vind ik reuze spannend. Maar ik voel dat dit de volgende stap is, dus gaan we het doen! En dus staat de komende week in het teken van uitvogelen hoe. Nou ja, als je mij een beetje volgt weet je dat ik niet meer zo ben van het hoe. Dus ik ga er vanuit dat het hoe zich deze week aan me laat zien.

Want over een week of 2 gaat het gebeuren! De online Masterclass ‘Ontdek je eigen superkracht!’. Een online Masterclass van 1,5 uur waarin ik je laat help weer in contact te komen met je eigen superkracht, je intuïtie, en hoe je deze voor jezelf kan laten werken!

Vind het reuze spannend maar heb er ook onwijs veel zin in!

Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

-XX-

Anke

Ps: Heb je mijn nieuwste ebook al gezien? De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen – om het leven te creëren dat je wilt. Begin met het stellen van vragen en begin met creëren!

Pss: Kom je ook in onze facebook groep De Kunst van Gelukkig Zijn? The place to be voor het delen van je ervaringen, stellen van vragen en elkaar te motiveren en inspireren om te gaan doen wat je werkelijk wilt! -> https://www.facebook.com/groups/877603929037330/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.