Tijd om terug te gaan naar wie het is dat je werkelijk bent

Tijd om terug te gaan naar wie het is dat je werkelijk bent

Tijd om terug te gaan naar wie het is dat je werkelijk bent. Tijd om te doen wat jij hier op aarde te doen hebt en je over te geven aan innerlijke vrede.

Ik heb net 2 kaartjes getrokken. Zo toepasselijk weer voor deze tijd. Hoe kan het ook anders .

De kaart links gaat over herinneren. Herinneren dat jij hier met een plan gekomen bent. Herinneren dat je, voordat je geboren werd, de omstandigheden van je leven al gekozen hebt. Met alle kruispunten erin. (Ke vind de afbeelding van de kaarten onderaan deze mail).

En ja. Je hebt een vrije wil. Dus onderweg kan je van gedachten veranderen. Bewust of onbewust. Andere keuzes maken. Die wel of niet in overeenstemming zijn met je zielsplan.

Op de kaart hebben ze het over the fated life en the destiny life. Het fated life is het even waarin je geboren wordt. Het destiny life het leven wat je ziel voor je gekozen heeft.

En als deze kaart naar boven komt betekent dat dat je op een kruising staat. Een kruising tussen kies je voor het leven zoals het nu is. Of durf je te gaan voor het leven wat je ziel voor je gekozen heeft? Wat er ook mogelijk voor je is!

Weet je wat het is? Dit soort dingen. Wat er nu allemaal aan de hand is. Het gebeurt niet voor niets.

Natuurlijk is het allemaal vreselijk. Helemaal als je er midden in zit. Aan de frontlinie in het ziekenhuis staat. Familie en vrienden hebt die er mee te maken hebben.

En daar moeten we met zijn allen de schouders onder zetten en doorheen komen.

Maar er ligt ook een boodschap onder. Een les onder. Een les van het universum.

Misschien wel een les dat het tijd is om meer de weg naar binnen te zoeken dan naar buiten. Even pas op de plaats te maken en een nieuwe balans op te maken.
Jezelf af te vragen of je nog wel op de weg van je ziel bent. Of je inderdaad je zielsleven aan het leven bent. En zo nee. De voorbereiding te doen om dit te veranderen.

En ondertussen? Je over te geven aan wat is. Je over te geven aan innerlijke vrede. Die altijd in je aanwezig is. Om daarmee de frequentie van jezelf, en de wereld (!), te verhogen.

 
-XX-
 
Anke
 

Ps: Ik heb iets geks gedaan . Gewoon. Omdat ik het wilde. Omdat het goed voelde. Omdat ik tot in mijn tenen voel dat dit is wat er op dit moment nodig is!

En dat is?!
Maak en verkoop jouw online training is weer geopend!!! Voor de oorspronkelijke investering!!! Heel eventjes maar. Tot zondagavond!
Voel jij dat het nu het moment is?!
Om jouw gaven met de wereld te delen?!
Om jouw diensten groots in de markt te zetten?
En de wereld te laten zien waarmee jij kan helpen?
Tijd voor jouw online training of programma?!
Want dit is het moment! Om de stap te zetten. En online te gaan werken. En jouw diensten online aan te bieden. Gewoon. Vanuit je eigen huis. Zonder toeters en bellen. Maar met eenvoudige hulpmiddelen. Waarmee je kan werken op de manier dat jij het wilt. Je klanten kan helpen op de manier dat jij het wilt. En kan werken op de momenten die jij wilt. En op de plek waar jij wilt.
Ultieme vrijheid dus!

Dit is hoe ik het doe. Hoe ik het al 3 jaar doe. Ik werk volledig online. Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. Gewoon thuis. Aan de keukentafel. Of op mijn kantoor (of te wel: de zolder kamer ). En dat werkt perfect!

Ik ben zo blij dat ik nu ruim 3 jaar geleden deze stap heb gezet. Ik mijn werk en gezin moeiteloos met elkaar kan combineren. Maar bovenal. Dat ik nu doe wat het is dat ik echt wil! Vrouwen helpen hun mooiste leven te creëeren!

En dat alles doe ik helemaal online! Online trainingen, workshops en masterclasses. Werk ik ook nog 1 op 1 met klanten? Zeker weten. Maar ook dat doe ik helemaal online! Op de momenten dat ik het wil. En zelfs mijn Essentiële Olie biz die ik hiernaast run? Draait helemaal online!
En als ik het kan?! Dan kan jij het ook! En ik ga je laten zien hoe!
Dus wil jij meer online werken? Jouw klanten kunnen helpen waar en wanneer je wilt? Door middel van online trainingen, workshop en / of 1 op 1 trajecten?
In Maak en Verkoop jouw online trainingen ga ik je precies laten zien hoe je dit doet! En echt. Het is niet zo ingewikkeld.
42 dagen trekken we samen op. En laat ik je alles zien! Van het komen tot het onderwerp van je training, tot het maken van het programma van je training. Het maken van je online training. En het verkopen van je online training.
Alles komt aan bod!
Voel jij diep van binnen dat dit voor jou is?! Dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw bedrijf? Dat je klaar bent om meer online te gaan werken?

Meld je dan hier aan >>>
https://ankevanommen.nl/maakenverkoop
 

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.