Tijd om al je excuses te laten vallen en gewoon te ontvangen?!

Doen waar je van houdt

Tijd om al je excuses te laten vallen en gewoon te ontvangen?!

Ok, laten we er vandaag niet om heen draaien en gelijk tot de kern komen. Ben jij zo iemand die denkt eerst nog van alles te moeten doen voordat je werkelijk kan gaan doen wat je wilt? Voordat je leven leuk kan gaan worden? Heb jij nog allerlei, bewuste en onbewuste, blokkades waaraan serieus gewerkt moet worden voordat je mag gaan doen wat je wilt? Voordat je mag gaan genieten?

Heb jij nog tig detox kuren (letterlijk en figuurlijk) voor de boeg. Nog 20 healingsessies om al het oud zeer op te ruimen. Een magische wonderpil die je eerst wil gaan slikken die je in hogere sferen moet brengen waardoor al je blokkades als op een magische wijze van je afvallen (volgens mij is zoiets nog gevaarlijk ook!) voordat het leven echt voor je kan beginnen?

Of te wel:

Heb jij allerlei excuses waarom je nog niet doet! Niet doet wat je echt wilt! Niet doet waarvoor je hier gekomen bent?

Of te wel:

Laat je jezelf gewoon nog niet ontvangen? Wat? Al het goede wat het leven je te bieden heeft! Doen wat je wilt. Vrijheid, passie en plezier! Dat dus!

En laat ik eerlijk zijn. Ik heb hier ook jaren mee geworsteld. Dat ik dacht dat ik nog allerlei opleidingen en cursussen moest volgen. En dan had ik die opleiding gedaan en voelde ik me er nog niet klaar voor. Ging ik weer twijfelen of het wel echt was wat ik wilde. Of ik er wel goed genoeg voor was. Duh, natuurlijk! Voelde ik weer allemaal oude angsten en overtuigingen omhoog komen die me tegen hielden.

Ik zag het gebeuren. Ik voelde het gebeuren. Dus toen ik de noodzaak voor nog meer opleiding had los gelaten (wat ik nu weer heb ge-omarmd trouwens, gewoon omdat ik het leuk vind. En dat is ok!) had ik bedacht dat ik eerst al mijn angsten en blokkades moest reinigen. Healen. Hoe je het maar wilt noemen. Dus ging ik aan het energetisch werk.

Aura / chakra healing. IET healing. Ho’onoponopono (schrijf je het zo?) en dergelijke.

Allemaal prachtige healingsmethoden. Begrijp me niet verkeerd. Ik sta er nog steeds achter. Ik gebruik het ook nog steeds.

Alleen vergat ik 1 cruciale stap.

Welke?

Dat je eerst moet beslissen! Beslissen dat je mag ontvangen. Beslissen dat ook jou leven leuk mag zijn. Dat jij ook recht hebt op vrijheid, passie en plezier. Recht heb op doen wat je leuk vind. Recht hebt op doen waar je van houdt. Recht hebt op een leuk leven! Ook jij!

Daar begint het mee! En zolang jij niet hebt besloten kan je healen wat je wilt, maar zal het nergens toe leiden. Ja heus, je gaat je er vast wel wat beter door voelen. Maar het zal je niet de resultaten leveren die je wilt. Je gaat er niet van doen. Je gaat er niet van geloven in jezelf. Het zet je niet tot actie. Het brengt je geen succes!

Beslissen dus! Beslissen dat ook jij recht hebt op het allerbeste. 1x beslissen? Nu je dit leest. Vandaag. Is dag genoeg?

NEEEEE!

Je moet het elke dag opnieuw beslissen! Elke dag opnieuw je intenties zetten en opnieuw beslissen. Wat het is dat jij wilt. Wat jij belangrijk vind. Elke dag opnieuw!

Waarom?

Omdat de verleidingen op de loer liggen! De verleiding van twijfelen aan jezelf! En voordat je het weet zit je weer in je oude energie en trap je weer in je oude excuses waarom het nu toch nog niet jou moment is. Waarom het nu nog niet voor je uitkomt. Waarom je beter nog kan wachten.

Wachten?! Je kan nooit wachten met doen waar je van houdt! Ook al is het maar een kleine stap, het is altijd het juiste moment om een stap te zetten. Welke stap? De stap die nu, in dit moment goed voor je voelt!

Dus, wat zijn jou excuses? Jouw excuses om niet te gaan doen wat je echt wilt? Wat houdt je tegen? En is het niet tijd om die excuses keihard de deur uit te trappen en gewoon te beslissen? Dat het nu jou tijd is! Jouw moment! Om te ontvangen! Wat het is dat je wilt!

Vrijheid, passie en plezier weet je nog!

-XX-

Anke

Ps: Ik heb iets heel leuks voor je! Alleen vandaag! Omdat het Pinksteren is en omdat het kan! De laatste kan om nog in te stappen in Vind je eigen Zielenpad! We zijn vorige week gestart maar je kan er nog bij!

Als jij voelt dat je klaar bent met excuses en wilt beslissen. Maar gewoon nog niet helemaal weet wat het is dat je wilt. Dan is dit het programma voor jou! In deze 6 weekse online training ga je ontdekken weet jij wat je hier op aarde te doen hebt. Wat jouw unieke boodschap is, wat jij de wereld te vertellen hebt. Na 6 weken sta jij in contact met je innerlijke stem, met je ziel en weet je hoe je alle antwoorden in jezelf kan vinden.

En uiteraard gaan we het ook over angsten en blokkades hebben. Hoe je er achter kan komen wat deze werkelijk zijn. Dat is vaak toch net even anders dan je denkt. En ik laat je zien hoe ook jij je angsten kan gaan tackelen en kan gaan doen!

En dat laatste is zo belangrijk. Ik zie zoveel mensen om me heen die zich laten tegenhouden door allerlei BS (bullshit) en maar niet doen. Dan wil ik het wel uitschreeuwen. Doe! Iets! Wat dan ook!

Maar ik snap dat het moeilijk is. Want ja, ik heb ook heel lang niet gedaan. Maar weet je wat het leuke is? Als je eenmaal in het doen ritme zit, dan kan je niet anders! Dan blijf je gewoon gaan. Ook al vind je het (nog steeds) soms wel eng!

Dus, Vind je eigen Zielenpad mijn 6 weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen zodat ook jij weet wat je hier op aarde te doen hebt. En het gaat doen!

Alleen vandaag! Je stapt in je eigen tempo in, dus begint direct met week 1. En je kan nog mee doen met de 2 live (online) Masterclass / Q&A sessie die gepland staan!

Dus, waar wacht je nog op? Beslis!

Pss: Wat vind je van mijn shirt? Is het niet Amazing :).

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.