Sta jij jezelf toe om te verlangen?

Sta jij jezelf toe om te verlangen? Te verlangen naar meer? Naar anders? Naar meer vrijheid. Meer passie. Meer plezier!

Want nee, een verlangen naar meer betekend niet altijd meer spullen. Meer dingen. Meer geld. Want daar krijg ik nog wel eens vragen over.

Zo van, Anke. Waarom altijd maar meer? Waarom niet tevreden zijn met wat je hebt? Blij zijn met waar je staat? Waarom moet er altijd meer?

Nou ten eerste. Niets moet natuurlijk. En van mij al helemaal niet. Als jij helemaal tevreden bent. Geen verlangen hebt naar meer. Als dat werkelijk zo is. Al vraag ik het me stiekem af. Maar dat kan natuurlijk ook zo zijn omdat ik het me niet kan voorstellen. Dat je niet verlangt naar meer :). Maar in ieder geval. Als jij dat inderdaad niet hebt. Niet verlangt naar meer.

Nou ja, dan zijn we snel uitgepraat. Dan zou ik zeggen ga lekker door met wat je aan het doen bent. Het leven werkt blijkbaar prima voor je. Geen reden om mijn berichten te lezen :).

Maar ik denk dat het voor jou anders is. Anders was je hier niet. Las je dit niet.

Laten we dan eerst eens duidelijk maken wat ik nu precies bedoel als ik het heb over meer. Want nee, het gaat niet over geld. Het gaat niet over spullen. Het gaat niet over dingen. Al speelt dat zeker mee! Heeft dat zeker een rol in het geheel. Maar het is niet mijn drijfveer. Het is niet waarvoor ik ’s ochtends uit mijn bed kom En ik denk dat dit ook voor jou geldt.

Wat dan wel? Wat is het dat wel? Wat drijft mij dan wel? Waarvan wil ik meer? Nou, ik noemde het net al even.

Meer vrijheid. Meer passie. Meer plezier! Maar ook meer zingeving! Een verschil maken. Er toe doen. Van waarde zijn. Impact maken. Dat drijft mij! Dat is wat ik wil. Dat is waar ik meer van wil!

En ik denk, ik weet, dat ik hier niet alleen in ben. Dat meer vrouwen dit voelen. Veel meer vrouwen! Alleen durf je het misschien niet altijd aan jezelf toe te geven. Dat dit is wat je wilt. Dat je meer wilt! Meer van wat dan ook!

En wil dat zeggen dat je dan niet tevreden bent? Met wat je nu hebt? Waar je nu staat? Wie je nu bent? Wat je nu hebt?

Want dat schijnen we te denken. Dat als je meer wilt. Meer in je leven. Of het nu meer vrijheid, passie of plezier is. Of meer geld. Meer spullen. Meer dingen. Want voor mij is dit onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Wat ik hier mee bedoel? Nou, wat mij drijf is die impact maken. Een verschil maken. Er toe doen! Vrij zijn! Passie voelen. Voor wat ik doe. Plezier hebben. Bij wat ik doe.

Maar hoe weet ik dat? Hoe weet ik dat ik meer impact maakt? Hoe weet ik dat een groter verschil maak. In de wereld? Er toe doe?

Nou je kan natuurlijk zeggen dat voel je. Dat weet je. En dat is natuurlijk zo. Maar dit is ook waar het onderwerp geld om de hoek komt kijken.

In de wereld waarin wij leven is geld een ruilmiddelen. Meer is het niet. Maar ook niet minder.

Dus als jij iets geeft. Of dat nu een dienst, waarde of iets materieels is. Krijg je er geld voor terug. Zo werkt het nu eenmaal. Dus wat ‘moet’ je dus doen om meer geld te ontvangen? Meer geven! Jep! Meer geven! Meer waarde geven. Meer van wat dan ook geven.

En in mijn geval. Een grote impact maken! Een groter verschil maken!

Geld is wat dat betreft dus een soort barometer. Waaraan je kan zien hoeveel impact je maakt. Maar laten we terug gaan naar het onderwerp. Want ik had het over tevreden zijn.

Ben je niet tevreden als je meer wilt? Ben je ondankbaar als je verlangt naar meer?

Nee! Natuurlijk niet! Dat hoef je niet te zijn in ieder geval! Dat is ook zo’n idee. Zo’n vooronderstelling die we met zijn allen hebben. Als je meer wilt. Verlangt naar meer. Meer impact wilt maken. Meer wat dan ook.

Dan ben je dus niet tevreden met waar je nu staat. Niet tevreden met wat je nu hebt.

Nou, laat me je dit vertellen. Dat hoeft helemaal niet. Het kan namelijk allebei! En waarom zou het niet kunnen? Waarom zou het niet allebei kunnen? Ik geloof dat je alles kan hebben, alles kan realiseren wat je maar wilt. Dus waarom zou dit niet kunnen?

Tevreden zijn met wat je hebt. Dankbaar zijn met wat je hebt. En toch verlangen naar meer! Natuurlijk kan dat!

Je zal wel moeten trouwens! Je zal het wel ‘moeten’ zijn. Tevreden met wat je heb. Dankbaar met wat je hebt. Om überhaupt meer te kunnen ontvangen. Meer te kunnen ontvangen.

Want als je niet tevreden bent. Niet dankbaar bent. Met wat je nu hebt. Ben je gefocust op niet hebben. Gefocust op tekort. En zal je dus nooit. En ik herhaal nooit. Meer kunnen krijgen! Zo werkt het gewoon.

Dus in die zin zijn tevreden zijn. Dankbaar zijn. En meer willen. Meer verlangen onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Dus weet dit. Natuurlijk mag je meer willen! Natuurlijk mag je meer verlangen! En dit heeft niets, maar dan ook niets, te maken met ontevreden zijn. Met ondankbaar zijn. Als jij dit niet toelaat!

Want de enige manier om meer te krijgen. Meer te ontvangen. Te groeien! Wat volgens mij super natuurlijk is. Want wij zijn mensen en mensen doen aan groeien! Wij willen groeien. Dus hoe kan je anders dan meer willen. Meer verlangen.

De enige manier om meer te ontvangen is om door dankbaar te zijn met wat je hebt. Dankbaar te zijn voor waar je staat. En toch te verlangen naar meer.

Durven toe te geven aan jezelf dat je verlangt naar meer! Jezelf bevrijden van de ketenen van het niet mogen. En jezelf toestaan om te verlangen! Te verlangen naar meer! En jezelf toestaan dit te gaan realiseren! Te gaan creëren! Te gaan creëren! Omdat het kan! Omdat het mag! Omdat het is wie je bent!

-XX-

Anke

De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Heb je het al gezien? We zijn al begonnen! Met mijn nieuwste online training ‘Leven met de Wet van de Aantrekking’. De eerste mail met de training en opdrachten van week 1 is als de deur uit gegaan. Maar je kan er nog bij! Alleen vandaag nog! En dan is het echt over en uit.

Waar ik het over heb? Mijn aller nieuwste online training:

Leven met de Wet van de Aantrekking

Een 4-weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

Want het is meer! Meer dan een paar plaatjes plakken op een visiebord. Meer dan denken aan wat het is dat je wilt. Meer dan denken aan wat je wel leuk zou vinden. Veel meer!

Het gaat om het proces! Het inwendige proces! Om wat er in jou gebeurt!

Bepalen wat het is dat je wilt. En dat overbrengen! Naar de kosmos. Het Universum. God. Hoe je het maar noemen wilt.

Er in geloven en vertrouwen.

Actie nemen.

En het leven! Het werkelijk leven! Nu! Nu al.

En dat is waar het zo vaak mis gaat. Waarom je niet krijgt wat je wilt. Waarom de Wet van de Aantrekking niet voor jou lijkt te werken. Want dat doet hij natuurlijk wel. Je krijgt precies wat je wilt. Of wat het Universum denkt dat je wilt. Omdat dat is wat je uitstraalt!

Het gaat om uitstraling. Letterlijk en figuurlijk! En wil jij nu eens en voor altijd De Wet van de Aantrekking ook voor jou laten werken. Dan moet je zorgen dat je uitstraalt wat het is dat je wilt. De juiste frequentie uitstralen! Zodat wat jij wilt, jouw ook daadwerkelijk weet te vinden.

Hoe doe je dat? Nou dat (en meer!) laat ik je zien in mijn nieuwste online training

Leven met de Wet van de Aantrekking

Een 6-weekse bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

Week 1: Je order plaatsen

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Hoe vraag je nu om wat je wilt? En wil je echt wat je wilt? Heel belangrijk! Hier gaat het zo vaak mis! Maar nu niet meer! Jij gaat helder krijgen wat het is dat je werkelijk wilt!

Week 2: Zie alleen wat je wilt zien!

Hoe kom je in de juiste vibe Hoe zorg je er voor dat je uitzendt wat je ook werkelijk terug wilt ontvangen?

Week 3: Hobbels in de weg

Wat als het niet werkt? Wat als je niet direct resultaten ziet? Hoe ga je om met angsten en blokkades?

Week 4: Klaar om te ontvangen!

Hoe zorg je ervoor dat je ook werkelijk open staat om te ontvangen? Want, en dat verwacht je misschien niet :), dat is nog best een dingentje. Op de één of andere manier zit er ergens bij ons ingebakken dat het niet goed is om te ontvangen. Dat we niet mogen krijgen wat het is dat we werkelijk willen. In ieder geval niet op een relaxte manier. Op een leuke manier. Op een makkelijke manier. Maar daar aan we wat aan toe!

Na het eind van deze 4 weken heb jij de boel op de rit. Weet jij hoe het werkt. Ben jij een bewuste creator en laat jij de Wet van de Aantrekking voor je werken. Leef jij de Wet van de Aantrekking!

Wacht niet langer en doe mee!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.