Push of flow?

Push of flow?

Push of flow?

Push jij of flow jij? Duw je tegen het leven aan? Om het in de richting te krijgen die je wilt? Waarvan jij denkt dat het de juiste richting is? Of ga je met de stroom mee. Waarheen het leven je ook brengt?

Ik? Ik ben een afkickende pusher. Daar moet ik gewoon eerlijk in zijn. Ik heb heel mijn leven gepushed. Dat zal wel komen doordat ik ook een afkickende controlfreak ben. En als je een controlfreak bent dan heb je toch ook wel 99% kans om een pusher te zijn.

Want ja, als controlfreak heb je het graag voor het zeggen. Wil je graag van te voren al bepalen waar je leven naar toe gaat. En het graag bewust een zetje in de goede richting geven.

Een pusher dus. Een afkickende pusher! Want ik wil het niet meer!

Waarom niet? Omdat het je niets brengt! Nou ja, alleen stress, onrust en vermoeidheid. Want, zoals ik al zei, als pusher ben je altijd bezig. Er is altijd wel iets dat je kan doen. Of, laat ik het anders zeggen iets waarvan je vindt dat je het moet doen. Dat is het he?! Je moet zoveel van jezelf. Je moet iets doen. Om te bereiken wat je wilt. En dus doe je. En dus push je!

Resultaat? Je bent moe. Je hebt het druk. Je voelt je onrustig. Omdat je niet even niets kan doen. Want je moet iets doen. Om resultaten te bereiken. Doelen te halen.

Maar haal je die ook? Bereik je resultaten? Haal je je doelen?

Nou, soms wel natuurlijk. Al pushend kom je een heel eind. Laten we daar helder over zijn. Maar ja, de vraag is natuurlijk, tegen welke prijs?! Is het nog leuk! Heb je nog plezier in wat je doet? Kan je nog genieten van wat je hebt bereikt? Of ben je er gewoon te moe voor?

Dat laatste wat bij mij vaak het geval. Toe moe om te genieten van je successen. Te moe om te vieren.

En achteraf denk ik nu ook, was dit het echte succes? Had ik niet nog veel meer kunnen bereiken als ik de teugels had laten vieren? Als ik alles meer op zijn beloop had gelaten. Maar met de flow was mee gegaan. Meer met de stroom van het leven het mee gevaren. Wie weet waar ik dan wel niet terecht was gekomen! Misschien wel veel eerder op de plek waar ik nu sta.

Want daar gaat het om!

Dat het leven leuk mag zijn. Dat het makkelijk mag gaan. Dat je mag genieten. Plezier mag hebben in de dingen die je doet. Dat het geen strijd heeft te zijn. Geen grote ploeter tocht! En dat is flow!

En hoe kom je in de flow? Door te vertrouwen! Te vertrouwen op het leven. Dat het leven het allerbeste met je voor heeft. En dat het enige wat jij hoeft te doen is duidelijk hebben wat het is dat je wilt en dan te vertrouwen. En mee te gaan om de ingevingen ed die je krijgt. En het leven, de flow, je altijd op je juiste plek zal brengen.

Laatst hoorde ik mijn coach een zin zeggen die me raakte:

Er is niets dat je moet doen, maar er is altijd actie die je kan nemen.

En dat is zo waar! Er is niets dat je moet doen. Er is niets dat je moet doen om het leven te creëren wat je wilt! Niets!

Maar er is wel altijd iets dat je kan doen! Kan! Wat het iets dat je kan doen dan is? Dat noem ik geleide actie. Een actie waartoe je je geleid voelt. Die van binnen uit je komt. Een ingeving. Een gevoel. Een intuïtie. En daar dan in mee gaan. Dat is flow! Dan stroomt het. En dan gaat het makkelijk! Dan kom je van de ene geweldige situatie in de andere. Dan vallen opeens alle puzzelstukjes in elkaar en komt alles perfect op zijn pootjes terecht.

En dat is zo leuk!

Dus, wat doe jij? Push of flow?

En onthoud: er is niets wat je moet doen, maar altijd iets wat je kan doen!

Veel plezier!

-XX-

Anke

Ps: Tijd om het leven door een roze bril te zijn? Tijd om het allemaal wat makkelijker voor jezelf te maken? Tijd om echt te gaan aantrekken wat je wilt? Het heeft allemaal te maken met hoe jij de wereld ziet en hoe je je voelt! En hoe je je voelt van binnen, komt weer door hoe jij de wereld ziet!

Zie het leven door een roze bril en trek aan wat je wil! Mijn nieuwste programma, 14 dagen lang, elke dag! Ga ik jou helpen om het leven door een roze bril te zien! Zodat je kan stoppen met pushen en in de flow terecht kan komen. Heerlijk! Wie wil dit nu niet?

Want echt, het begint allemaal in je hoofd! Je creëert je eigen werkelijkheid vanuit je hoofd! Je hebt zoveel meer invloed dat je denkt! En een leuker, fijner, plezieriger leven is dichterbij dan je denkt!

We maken het onszelf vaak zo moeilijk. Dat heb ik zelf ook jaren gedaan. De onbewuste overtuiging dat het leven zwaar moet zijn. Dat het hard werken is. Dat geld verdienen met een prijs komt. Dat soort dingen. Maar het kan anders! Het kan zoveel makkelijker en leuker!

Hoe? Dat laat ik je zien in mijn nieuwste programma ‘Zie het leven door een roze bril en trek aan wat je wilt!’. 14 dagen, elke dag, een korte training een in je mailbox waar je direct mee aan de slag kan. Zodat ook jij het leven door een roze bril gaat zien. En aangaat trekken wat je werkelijk wilt!

Wanneer? We starten volgende week maandag, 19 juni. Vanaf woensdag gaan de deuren open dus houd je mail en deze facebook pagina in de gaten.

En o ja, voor de snelle beslissers heb ik een leuke bonus! Wat? Dat houdt ik nog even verrassing…..

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.