Magisch leven

Wat heb jij nodig? Om doen wat je wilt doen? Te ontvangen wat je wilt hebben? Te zijn wie je wilt zijn? Wat heb jij nodig? Wil jij ook een Magisch Leven? En wat is een Magisch Leven?

Deze vraag schoot gisteravond door mijn hoofd. Toen ik met iemand aan het praten was die even niet zo lekker in zijn vel zat.

Wat heb jij nodig?

Want weet je wat het gekke is? Als de dingen niet gaan zoals we willen dat ze gaan. Als het allemaal even tegen lijkt te zitten. Dan sta je niet stil bij wat het is dat je nodig hebt! Je denkt niet over wat het is dat je wilt. Over wat je wilt doen, Wat je wilt hebben. Wat je wilt zijn. Ook al denk je misschien van wel  :).

Nee! Je denkt vooral over wat je niet meer wilt! Over wat je niet meer wilt doen. Je niet meer wilt hebben. Wie je niet meer wilt zijn.

En dat zie ik zoveel! Om me heen. En ja, laten we eerlijk zijn. Ook nog wel eens bij mezelf  :).

Want het is ook zo verrekte lastig. Op momenten dat het allemaal even tegen zit. En je zo snel geneigd bent om weer in de angst te schieten.

De angst dat het je nooit zal lukken. Je nooit zal krijgen wat het is dat je werkelijk wilt. De angst dat je je rekeningen niet kan betalen. Dat je nooit een leuke baan zal vinden. Of dat je eigen bedrijf nooit iets zal worden. De angst dat er voor jouw geen leuke partner meer is. Wat voor angst het ook voor jou is.

Op het moment dat de dingen niet gaan zoals je wilt. Je je niet voelt zoals je je wilt voelen. Focus je op hoe het is! Hoe je omstandigheden nu zijn. Op je huidige werkelijkheid.

En wat doet dat? Wat is het effect hiervan? Welk resultaat kan je hiervan verwachten?

Dat de zaken blijven zoals ze zijn! Dat je blijft doen wat je altijd hebt gedaan. Dat je blijft krijgen wat je altijd hebt gekregen. Hoe veel of weinig dit ook was  :). En dat jij blijft wie je altijd bent geweest.

Want. En ik weet het, dit heb ik al vaker gezegd. Maar het is zo belangrijk!

Wat aandacht krijgt groeit!

Dus als jouw aandacht ligt bij wat je niet wilt. Ook al denk je dat je aandacht ligt op wat wel wilt. Dan blijf je krijgen wat je hebt gekregen. En zal er dus niets veranderen!

Dat is waarom zoveel mensen worstelen! Dit is waarom zoveel mensen niet vooruit komen.

Dit is waarom jij worstelt! Waarom jij niet vooruit lijkt te komen! Het je niet lukt om het leven te creëren wat je wilt!

Je leeft achteruit in plaats van vooruit! Je leeft in het verleden in plaats van in de toekomst.

Wat ik hiermee bedoel? Doordat je kijk naar hoe het is. Je werkelijkheid passeert op hoe het nu is. En dingen zegt en denkt als:

Nee, dit kan ik niet doen. Daar heb ik geen tijd / geld / energie of wat dan ook voor.

Dat is in het verleden leven!

Maar ook als je dingen zegt of denkt als:
Ik ben al zo vaak teleurgesteld.
Nee, daar zullen mensen me niet voor willen betalen.
Het komt in de familie voor.
En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Dat is achteruit leven! In het verleden leven! En daardoor blijf je je huidige werkelijkheid. Je leven zoals het nu is. Her-creëren! Herscheppen!

Want dat is hoe het werkt! Dat is hoe het leven werkt!

Dus, wil jij wat anders? Wil jij verandering? Wil jij vooruit leven? Naar de toekomst leven? Wil jij meer creëren van wat het is dat je wel wilt?

Dan zal je dus vooruit moeten denken in plaats van achteruit!

Bepalen wat het is dat je werkelijk wilt.
Geloven, vertrouwen en verwachten dat je het al hebt!
En leven alsof je het al hebt!

Geen aandacht besteden aan hoe het is. Maar al je aandacht en focus besteden aan hoe je wilt dat het is. Hoe je weet dat het al is! Het moet alleen nog even in je fysieke werkelijkheid verschijnen!

En dan? Wat dan?

Dan leef je een Magisch Leven! Dan creëer jij bewust je eigen werkelijkheid!

En bewust is hier het toverwoord. Want ja, je creëert constant. Elke dag. Elk moment je eigen werkelijkheid. Ook al denk je van misschien van niet. Want er verandert toch niets? Nou, dat komt dus omdat je achteruit aan het leven bent!

Wil je een Magisch Leven? Dan zal je vooruit moeten leven!

Want, en geloof dit tot in het diepst van je ziel!

Resultaten vanuit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst!

Omdat iets altijd zo is geweest. Wil niet zeggen dat het ook altijd zo moet blijven!

Jij bent een creator! Hebt de macht en de kracht! Jij creëert je eigen werkelijkheid! Maak er dan ook een geweldige werkelijkheid van! Die versie van de werkelijkheid die je ook daadwerkelijk wilt!

Ga voor een Magisch Leven!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.