Mag jij gehoord worden?

Mag jij gehoord worden

Mag jij gehoord worden?

Mag jij gehoord worden? Mag jij, van jezelf, je boodschap met de wereld delen? Wat, denk je nu misschien? Mijn boodschap? Ja, je boodschap! Ik geloof namelijk dat we allemaal een boodschap te delen hebben. Onze eigen unieke boodschap die we met de wereld willen delen.

Ik geloof namelijk ook dat we hier allemaal met een reden zijn. Ook jij! Ook jij bent hier met een reden geboren. Ook jij bent geboren om een specifieke taak hier op aarde te vervullen. Ook jij bent geboren voor meer!

Voel je dat?

Ik heb dit altijd wel gevoeld. Dat ik niet deed wat ik hier echt te doen had. O ja, ik was vaak dichtbij genoeg. Maar toch was het het net niet. En dat voel je! Hoe? Door de onrust die door je lijf heen gaat. Het zoekende gevoel wat je blijft houden. Constant om je heen kijkend of er toch niet nog wat anders leuk te doen is.

Misschien heb jij dat ook. Dat je denk dat je niet weet wat je wilt. Dat je zo vaak van gedachten veranderd. Eerst dit doet, dan dat. Opleiding A begint en later opleiding B. Het is nooit klaar. En misschien denk je dat je gewoon heel erg wispelturig bent. Dat je gewoon geen keuzes kunt maken. Geen doorzettingsvermogen hebt. Geen afmaker bent.

Dat heb ik namelijk ook lang gedacht. Maar weet je wat ik heb ontdekt? Het heeft niets met wilskracht ed te maken. Het komt omdat je nog niet volledig in contact staat met jouw boodschap! Met datgene wat jij de wereld te vertellen hebt!

En waarom ik zeg ‘in contact staat’ en niet ‘nog niet weet wat je wilt’? Omdat ik er heilig van overtuigd bent dat je heus wel weet wat je wilt. Diep van binnen zit het daar. Heeft het er altijd al gezeten. Alleen kan je er niet bij komen!

En hoe kan dat? Hoe kan het dat het zo moeilijk voor ons is om bij onze werkelijke boodschap te komen?

Ik denk dat dit ook weer met vertrouwen te maken. Angst en vertrouwen. Kiezen tussen die twee. IN feite ook weer kiezen tussen angst of liefde.

Want we kunnen vaak niet geloven dat we echt zouden kunnen doen wat we het allerliefste willen doen. Of, ongeveer hetzelfde maar anders verwoordt, wat wij het liefste willen is geen duidelijk beroep. Het bestaat nog niet. En dus denken we dat het niet kan.

Dat heb ik ook lang gedacht. Ik wist dat ik was geboren voor meer. Meer dan elke dag naar mijn baan rijden, de regels van anderen volgen (ik wilde mijn eigen regels maken), meer dan door alle werkdruk niet te kunnen geven wat ik werkelijk te geven had. Gewoon een voller leven. Een mooier leven. Een leven waarin ik deed wat ik werkelijk wilde. Een leven waarin ik in de flow ben. Alles soepeltjes gaat. Ik vol energie en levensplezier ben. Zijn soort leven.

En ik had ook wel een idee wat ik dan wilde doen. Als alles mogelijk was dan wilde ik vrouwen helpen het leven te creëren wat ze werkelijk wilden. Gaan doen wat ze echt willen! Vrouwen helpen de verbinding in zichzelf weer te vinden. In contact komen met die oerkracht in zichzelf die weet. Weet wat je hier te doen hebt. En dan helpen om te gaan doen! Om de angsten en blokkades die dan als vanzelf omhoog komen te overwinnen en bewust gaan creëren wat ze werkelijk willen. Kort samengevat: vrouwen helpen hun eigen leider te worden!

Maar ja, hoe dan heb ik me vaak afgevraagd. Dat is geen functie waar ik op kan solliciteren. Als ik dit wil dan zal ik het zelf moeten gaan maken. En dan zakte de moed me al gauw in de schoenen. En dus hield ik mijn innerlijke stem stil. Wilde ik niet gehoord worden. Niet door de buitenwereld. Maar al zeker niet door mezelf.

Wat het heeft veranderd?

De realisatie dat als ik voel dat ik een bepaalde taak hier op aarde heb, het ook mijn verantwoordelijkheid is om hier iets mee te doen! Toen dat echt volledig tot me door drong heb ik de verantwoordelijkheid gepakt.

Eng? Ja zeker! Maar weet je, op een gegeven moment heb je gewoon geen keus meer. Als elke cel in je lichaam je zegt dat het tijd is. Tijd is om je vleugels uit te slaan. Tijd is om in je levenstaak te gaan stappen. Dan moet je wel.

Als je tenminste niet ziek thuis wilt komen te zitten.

En jij? Waarin mag jij niet gehoord worden? Waarin laat jij jezelf niet horen? Niet eens zozeer aan de buitenwereld. Maar ook aan jezelf. Daar begint het mee! Eerst zelf alles onder ogen zien. Toegeven waarin het niet lekker loopt. Toegeven waarin je niet eerlijk aan jezelf bent!

Dus, laat ik de vraag nog eens stellen maar dan anders?

Wat wil jij niet horen van jezelf?

-XX-

Anke

Ps: Ik ben met iets nieuws bezig! Dat ben ik he?! Ik vind het leuk om constant nieuwe dingen te maken. Anders wordt het al gauw saai. Vroeger dacht ik dat dit een slechte eigenschap was. Ik moest me toch op 1 ding focussen. Tegenwoordig heb ik het geaccepteerd en het besloten als een kracht te zien. Bij mij weet je zeker dat ik in ieder geval niet 10 jaar het zelfde zal doen J.

Waar ik dan mee bezig ben? Een speciale training om angsten te overwinnen! En dan heb ik het niet over vliegangst of zo, maar over het overwinnen van angsten die je tegen houden om te gaan doen wat je echt wilt. Reset je mindset! Dat is wat we gaan doen! Anders naar je angsten kijken zodat jij sterker wordt dan je angst en vooruit kan! Gaat doen! Ik spreek zoveel vrouwen die vastzitten in de angst van kan ik het wel /ben ik wel goed genoeg ed en zich daar door laten beperken. Die zo graag willen maar hierdoor niet durven. Tijd om hier wat aan te gaan doen lijkt me zo.

Wanneer? We starten woensdag 24 mei, dat staat al vast. In de loop van de week vertel ik je er meer over. Dit wordt de intensiefste training tot nu toe!

Pss: Doe jij al mee in de Kunst van Gelukkig Zijn facebook groep? Ook de gratis Ja challenge loopt in deze facebook groep. Mis het niet! –

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.