Leef jij je leven zoals je het geleerd hebt?

Leef jij je leven zoals je het geleerd hebt?

Leef jij je leven zoals je het geleerd hebt?

Je weet wel. Studie, baan, partner, kinderen. Met het idee dat dit je het ultieme geluk zou brengen om er achter te komen dat het één grote leugen is? Vast in het systeem en er lijkt geen ontsnappen meer mogelijk.

Dit is niet zoals je het vroeger in gedachten had dat het zou zijn. Dit is niet zoals je het bedoeld had. Ergens onderweg ben je jezelf kwijt geraakt. Je vrijheid kwijt geraakt. Om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt.

Door te luisteren naar de ideeen en regels van anderen. En je daar aan moeten houden. En je ondertussen steeds verder voelen afdrijven van wie jij werkelijk bent. Wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat jou unieke boodschap is.

En dat brengt onrust. Veel onrust. Zet een zoektocht in gang. En je gaat zoeken. Overal en nergens maar je vergeet op die ene plek te zoeken die er werkelijk toe dat, nl in jezelf!

Waarom?

Omdat je niet meer op jezelf durft te vertrouwen!

Na zo vaak van anderen gehoord te hebben dat het niet goed was. Wat jij wilde. Waar jij naar verlangde. Dat dit niet kon. Onmogelijk.

En je moeten aanpassen naar de wensen van anderen. Je bent jezelf gewoon kwijt geraakt. Wie jij bent. Waarom je hier bent. Maar het is er nog. Het zit nog ergens daar binnen! Als jij maar durft te zoeken! Durf jij het aan!

Doe dan mee aan mijn nieuwste training: Vind je eigen zielenpad!

Weet jij dat je meer in je mars hebt? Verlang jij naar meer passie, vrijheid en plezier? Maar vooral ook naar meer zingeving, meer betekenis en meer actie in je leven? Voel je dat je de wereld meer te brengen hebt dan je nu laat zien maar kan je gewoon net niet komen bij wat dat ‘het’ nu is? Wat jou unieke boodschap is waarmee je de wereld wilt veroveren? Dan is dit dé training voor jou!

Een 6-weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen zodat jij weet wat je hier op aarde te doen hebt. En het gaat doen!

Doe mee en vind je waarom!

-XX-

Anke

Ps: En een fijn paasweekend natuurlijk!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.