Leef jij voluit?

LEEF JIJ VOLUIT?

Leef jij voluit? Ja jij! Leef jij voluit?

Ok, weet je wat het is? We zijn hier op aarde. Leven ons leven. Zover we weten 1x. En misschien wel meerdere keren. Meerdere levens. Maar in ieder geval niet dit leven :). Niet dit specifieke leven. En je kan 2 dingen doen. Op 2 manieren in het leven staan.

Je kan je hele leven lang. Op je tenen lopen. Voorzichtig aan doen. Geen risico’s nemen. Op safe spelen. Met als belangrijkste doel om veilig te eindstreep te halen.

In die zin dat op het moment dat voor jou het kaarsje uit gaat je niet al te veel plekken hebt opgelopen. Je niet te vaak bent gekwetst. Niet te vaak hebt gefaald.

Gewoon keurig je leven binnen de lijntjes leven.

Of je kan VOLUIT LEVEN! Alles eruit halen wat er in zit! Gaan voor wat het is dat jij wilt! Je dromen realiseren!

Met alle risco’s vandien! Uiteraard. Maar ja, wat is nu het echte risico? Dat je aan het eind van je leven terug kijkt en denkt:

Was dit het nou?

Of dat je denkt:

Shit man. Het was een bijzondere rit. En ja, het was niet altijd even makkelijk. Maar wat heb ik een fantastische dingen gedaan! Fantastische dingen gezien! Fantastische dingen gecreëerd!

Een fantastisch leven geleefd!

Wat wordt het voor jou?

xxx
Anke

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.