Leef jij het echt?!

Leef jij het echt?

Leef jij het echt?!

Ben jij ook zo iemand? Iemand die een kast vol met spirituele zelfhulp boeken heeft staan. Ze ook daadwerkelijk allemaal gelezen heeft maar er eigenlijk niets mee doet? Iemand die allerlei spirituele en persoonlijke (intuïtieve) ontwikkelingscursussen en trainingen heeft gedaan, maar ook hier eigenlijk niets mee doet. O, je zegt dat je er wel iets mee doet. Omdat je het weet. Omdat je er over gelezen hebt. Omdat je trainingen hebt gevolgd. En je het ook echt weet.

Je weet van de spirituele wetten. Je weet van de Wet van de Aantrekking. Je weet dat alles mogelijk is en wonderen bestaan. Alleen niet voor jou. Want jou is zoiets nog nooit over komen. En ja, je hebt wel eens iets aangetrokken wat je wilde. Maar ja, dat was iets kleins en eigenlijk heb je dat niet eens bewust gedaan. Het gebeurde gewoon dus waarschijnlijk was het gewoon toeval.

Herken je dit? Ik wel namelijk. Heel lang was ik zo iemand. Ik las me een slag in de rondte. Nog steeds trouwens want ik vind lezen gewoon heel fijn. Ik raak er geïnspireerd door. Ik word er blij van en krijg er weer nieuwe ideeën van. Er is nu echter wel een groot verschil met hoe het eerder was. Toen las ik, was ik geïnspireerd en dacht ik dingen als: ja, dit is het / ja, dit is helemaal waar / wat een prachtig boek / wat is er allemaal wel niet mogelijk. En dan dacht ik dat ik ook daadwerkelijk iets deed met wat ik had gelezen omdat ik het wist. Ik had de kennis zeg maar. Alleen leefde ik het niet. Niet werkelijk in ieder geval.

Wat is het werkelijk leven? Dat is: Walk your talk! Dat is vertrouwen op wat je voelt en daar ook daadwerkelijk naar handelen. Een idee in je naar boven voelen komen, daar heel enthousiast en blij van worden en daar dan ook daadwerkelijk iets mee durven doen. Niet na een dag denken, ja maar dit kan ik toch niet. Dit zal toch wel niets worden of iets dergelijks en ondertussen gewoon lekker zitten blijven waar je zit. Dat is het misschien wel weten maar het niet leven!

En dat is zo lekker he? Het weten maar het niet leven. Lekker veilig. En ook heel verraderlijk want doordat je het weet denk je dat je het ook leeft. Je denkt dat je bewust met de Wet van de Aantrekking bezig bent. Dat je probeert het leven de creëren dat je werkelijk wilt. En ondertussen raak je gefrustreerd want waarom lukt het je dan niet? Waarom zie je geen resultaat?

Omdat je het dus niet echt leeft! Om echt het leven te kunnen creëren wat je wilt kan je niet wachten tot alle balletjes op de juiste plek liggen. Dan moet je doen wat je voelt dat je moet doen, ook al heb je nog geen idee hoe het uit zal pakken. Ook al denk je dat je er nog niet klaar voor bent. Ook al heb je geen zekerheden over hoe het uit zal pakken. Eén zekerheid heb je namelijk wel: het Universum heeft het beste met je voor! Het Universum wil het allerbeste voor je! Dus als jij het leeft, het werkelijk leeft, dat stuurt het Universum je naar de plek waar je moet wezen. En dat is misschien niet altijd de plek waar je dacht naar toe te moeten, maar wel de plek waar je moet zijn!

Wil jij ook werkelijk leven maar vraag je je af: hoe dan? Download dan mijn gratis ebook: de 7 sleutels voor een Magisch Leven en ontdek de 7 sleutels om het leven van je dromen te creëren!

-XX- Anke

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.