Laten we het over geld hebben

Laten we het eens over geld hebben

LATEN WE HET EENS OVER GELD HEBBEN.

Laten we het eens over geld hebben. Dit is een onderwerp wat de laatste tijd veel aanbod kwam. Van de week nog. Met een 1 op 1 klant. Had ik het erover hoe veel zich laten leiden door geld. En hoe funest dit is! Voor jezelf. Je leven!

En nu wil ik me niet roomser voordoen dan de paus. Want uiteraard heb ik ook nog wel mijn momenten. Dat ik me laat leiden door geld. Me laat beïnvloeden door geld. Maar het wordt minder en minder. Omdat ik het zie. Er bewust van ben.

En besloten heb om macht niet meer weg te geven aan het geld!

Want dat is wat er gebeurt. Als je je laat leiden door geld. Je bent je macht aan het weggeven. Je bent je kracht aan het weggegeven. Je bent je super kracht aan het weggeven.

Je bent je creatiekracht aan het weggegeven!

En wat bedoel ik nu precies met het je laten leiden door geld?

Je beslissen af laten hangen door geld!
Door wat iets kost.
Of je denkt het wel of niet te kunnen betalen.
Of je het jezelf wel of niet waard vindt om iets te hebben.
Dat soort dingen.

We hebben geld met zijn allen zoveel macht gegeven. Geld is de bepalende factor geworden. Of iets wel of niet kan. Of iets wel of niet mogelijk is.

We hebben onze macht uit handen gegeven. Aan geld! En geld is bij wijze van spreken je god geworden.

Als er dan ergens in de bijbel staat, gij zult geen andere goden dienen. Of iets in die richting .

Nou momenteel dient het grootste gros van de mensheid 1 god. En dat is geld .

Het is niet degene die geld heeft, heeft de macht. Nee! Geld heeft de macht. En dat komt omdat wij geld die macht gegeven hebben! Wij hebben geld zo belangrijk gemaakt.

Wij hebben geld de bepalende factor gemaakt!

Maar dat is nooit de bedoeling geweest! Dat is niet hoe het was voorbestemd om te zijn.

Want geld is een middel! Een middel die we gebruiken om iets te kunnen doen.
Ik geef jou iets en jij geeft mij er iets voor terug.

En toevallig hebben we met zijn allen ooit besloten om daar geld voor te gebruiken. Om geld als middel te gebruiken om diensten en goederen mee uit te wisselen.

Meer is het niet! Een papiertje en wat muntjes. Wat cijfertjes op een bankrekening. Het is niet eens echt!

Als we met zijn allen al ons geld van onze bankrekeningen ed zouden willen halen. Dat kan niet eens! Want zoveel geld is er niet. In gedrukte vorm in ieder geval .

En toch. Doen we alsof geld echt is. Alsof die cijfertjes op je bankrekening iets betekenen. En natuurlijk. Betekent het iets.

Het betekent hoe het met jouw overvloedsbewustzijn is gesteld! Het betekent hoeveel macht jij aan geld geeft. Het betekent hoe jij open staat om te ontvangen.

Dat betekent het! Maar meer ook niet. En dat zijn dingen? Die je elk moment kan veranderen. Waar je op elk moment van de dag iets anders voor kan kiezen.

Want geld is niet jouw bron!
Geld is niet waar jouw overvloed vandaan komt.
Geld is niet waar jouw geluk vandaan komt.
Geld is niet waar jouw veiligheid vandaan komt.

Geld is niet de bepalende factor!

Wat dan wel?!

God. De bron. Het al. Het universum. Het leven. Hoe je het maar wilt noemen.

Dat is jouw bron! En die bron? Die is onuitputtelijk! Als je er maar op in weet te tappen! En het naar je toe laat stromen.

Kijk. Overvloed is als een stromende rivier. Je kan er af en toe een bekertje uit scheppen. Maar je kan ook een aftakking graven en het water constant naar je toe laten stromen.

Dat betekent niet dat er niet meer genoeg water is voor de rest. Dat er niet meer genoeg overvloed is voor de ander. Dat is ook zo’n illusie die ons met zijn allen vast houdt in schaarste land!

Het betekent dat er genoeg is voor iedereen. En dat de keuze aan jou is. Of je er af en toe een bekertje uitschept. Als de nood heel hoog is. Het water je aan de lippen staat.

Of de moeite neemt om een aftakking te graven en het water. De overvloed. Constant naar je toe laat stromen.

Want het is er! Het is beschikbaar voor je! Als je jezelf maar toestaat om het te ontvangen.

En jezelf toestaat om uit de angst te stappen. Stopt met het weggeven van je macht aan geld. Stopt met geld als je bron te zien. En begint het met het leven als je bron te zien. En het leven toestaat alles wat je nodig hebt jouw kant op te laten stromen!

En dat is wat we gaan doen volgende week! In Leven vanuit Overvloed. Een 5 weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de juiste mindset, strategieën en systemen op zijn plek kunt zetten zodat je gaat leven vanuit overvloed!

Meld je hier aan >>> https://ankevanommen.nl/leven-vanuit-overvloed/

-XX-

Anke

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.