Laat jij de wereld zien wie je werkelijk bent?

LAAT JIJ DE WERELD ZIEN ZIE JE WERKELIJK BENT?
Je weet wel. Die echte jij. Die ware jij. De jij die je werkelijk bent. Die daar ergens diep van binnen in je verstopt  zit. En die er naar verlangt om het levenslicht te zien. In het licht te worden gezet. Zodat ook jij in het licht kan gaan staan. Kan gaan stralen.

 

Nee? Nou, weet dan één ding. Je bent hier op de juiste plek. Want echt. Ik hoor je. Ik snap je. Hoe lang ik wel niet rond gelopen heb met het idee, het gevoel dat ik niet echt was. Dat ik verstoppertje liep te spelen. Dat ik een masker op had. Figuurlijk dan hè :).

Ik zie me nog staan. Al weer bijna 10 jaar geleden denk ik. Op een team dag van mijn toenmalige werk. We moesten allemaal een voorwerp mee nemen. Dat iets over ons zelf vertelde. En ik had een boek mee. Een boek dat anders was dan anders. Over andere dingen ging dan waar we had normaal over hadden. Echt andere dingen. Dingen waar we het in ons diëtisten wereldje nooit over hadden. En ik liet dat boek zien. En vertelde dat dit liet zien wie ik werkelijk was. En dat ik er klaar mee was om verstoppertje te spelen. Om me anders voor te doen dan dat ik werkelijk was. Dat het tijd was om mijn masker af te zetten. En mezelf te laten zien voor wie ik werkelijk was.

Hoe dit afliep? Met de gebruikelijke sisser. Een paar maanden heb ik ontslag genomen. En ben ik voor een andere baan gegaan. Met idee om daarnaast ‘iets’ voor mezelf te gaan doen. Maar voor ik het wist was ik weer volledig opgeslokt door die nieuwe baan. Zat ik weer vast in dingen die ik helemaal niet wilde doen maar dacht dat ik moest doen. Was ik mezelf weer volledig kwijt geraakt. Speelde ik nog net zo hard verstoppertje en zat mijn masker nog net zo strak op als voorheen.

Of te wel, er was niets veranderd. En de cyclus begon weer opnieuw. De eerste paar jaar was ik nog veel passie en plezier aan het werk. Want he, een nieuwe uitdaging! Daar houden we van en rollen we onze mouwen voor op. Niet waar? Maar ja. Toen die eerste jaren voorbij waren. Begon het toch weer te knagen. Is dit het wel? Is dit wat ik hier hoor te doen? De vraag stellen is het beantwoorden!

Want nee natuurlijk. Dit was het niet. Dit was niet wat ik hier hoorde te doen! Maar wat dan wel? En hoe dan? Om dat te ontdekken moet je terug naar de basis! De basis van wie jij bent! Werkelijk! Diep van binnen! Echt! Alle maskers af. Al het pleasen aan de kant. Stoppen met jezelf ‘beter’ voordoen dan je bent. Stoppen met anderen tevreden houden. Maar terug naar de basis.

 

Wie is het dat jij diep van binnen echt bent? Zodat ook jij je licht kan gaan laten stralen!

 

En dat is wat ik gedaan heb. Terug naar de basis. De lagen afgepeld. Het innerlijk werk gedaan. De innerlijke zoektocht ondernomen. En heb ik gevonden? Ben ik bij mijn ware kern gekomen? Heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben? Waar ik voor sta? Kan ik nu mijn ware licht de wereld in laten schijnen? Ja! En dit is zo heerlijk. Dit voelt zo fijn! Weet je wat een opluchting het is om niet meer te hoeven doen alsof? Om echt te kunnen zijn? Je echt te kunnen voelen?

Echt, dit geeft zoveel rust. Zoveel energie. Zoveel passie. Zoveel power.Dat wil ik ook voor jou! En ik wil dat jij er niet bijna 10 jaar over hoeft te doen zoals ik :). Ik wil dat jij dit sneller voor elkaar krijgt. En dat kan! Hoe? Dat laat ik je zien in mijn nieuwste online training ‘Laat je ware licht stralen’- een 3 weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je ware zelf! Je gaat ontdekken wie het is dat jij werkelijk bent en waar jij voor staat. Je gaat in contact komen met je kern! Zodat ook jij je ware licht kan laten schijnen en de wereld kan laten zien wie jij werkelijk bent!

Voor wie is deze training?
De 3-weekse online training ‘Laat je ware licht stralen’ is voor jou als je voelt dat je verstoppertje aan het spelen bent. Figuurlijk dan he :). Als je voelt dat je een rol aan het spelen bent. Diep van binnen weet dat je ‘niet echt’ bent. Dat je doet alsof. Je jezelf ‘beter’ voordoet dan dat je denkt te zijn. Doet wat er van je wordt verwacht. Doet wat je denkt dat hoort. Maar voelt en weet dat het leven zo niet bedoeld is. Dat dit niet is wie je werkelijk bent. Dat er meer in het leven is dan dit. Dat jij meer bent dan dit. Dat jij de wereld meer te bieden hebt dan dit. Dat jij je licht verder wilt laten stralen!

Voelt dit als een JA DIT WIL IK training voor jou?!
Wacht dan niet langer en doe mee! 3 weken lang, elke week een nieuwe module + video training + opdrachten in je mailbox zodat ook jij je werkelijke zelf gaat ontdekken en de wereld je ware licht kan laten zien!

Waarom mee doen?
Ja, waarom zou je mee doen? Nou als je er geen moeite mee hebt om nog 10 jaar in het zelfde cirkeltje rond te blijven gaan. Om dan na 10 jaar te ontdekken dat je nog geen stap dichter bij bent gekomen. Bij je ware zelf. Nou, dan zou ik vooral niet mee doen. Maar als je er klaar mee bent. Klaar met doen alsof. Klaar met jezelf klein houden. Klaar met jezelf anders voor doen als je bent. Ook al weet je nog niet precies wie het is dat je werkelijk bent. Maar toch voel je het. En er klaar mee bent om jezelf te verstoppen. Voor de wereld. Voor jezelf.

En ben je er klaar voor? Klaar om te gaan ontdekken wie het is dat jij werkelijk bent. Ten diepste. In je kern. Klaar om de wereld je ware zelf te laten zien. Klaar om te schitteren en te stralen. Klaar om het grootse leven te leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen?!
Dan is dit de training voor jou en moet je gewoon mee doen!

Waar gaan we het over hebben?
-Wie het is dat jij werkelijk bent.
-Welke maskers jij op hebt zitten en hoe je die te verwijderen. Weg ermee. Voor eens en voor altijd!
-Kwetsbaar zijn.
-Sterk zijn .
-En ja, dit is eigenlijk het zelfde.
-Wat houd je tegen om je te verbinden met je ware zelf?
-Hoe ook jij kan gaan schitteren en stralen!
-Je ware zelf aan de wereld laten zien.

Na afloop van deze 3 weekse training ‘Laat je ware licht stralen’ sta jij in verbinding met je ware zelf. Weet jij wie je werkelijk bent en waar je ten diepste voor staat! En kan je jezelf aan de wereld laten zien voor wie je werkelijk bent! Sterker nog. Jouw licht straalt zo helder dat je verblindend bent. Waanzinnig aantrekkelijk!

Roept deze training ‘Ja dit wil ik’ naar jou? Wacht dan niet langer en doe mee! 
Dus, waar wacht je nog op? Tijd om je te gaan verbinden met je ware zelf? Wacht dan niet langer en doe mee!

Je investering voor deze 3 weekse training ‘Laat je ware licht stralen’, 3 weken lang, elke week een nieuwe module + video training + opdrachten in je mailbox zodat ook jij je werkelijke zelf gaat ontdekken en de wereld je ware licht kan laten zien, is 77 euro!

 

Ja Anke, ik ben er bij!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.