Laat jij je ook zo snel afleiden?

Laat jij je ook zo snel afleiden?

Laat jij je ook zo snel afleiden?

Vandaag ben ik later met mijn blog dan anders. Zoals je misschien wel weet heeft mijn jongste dochter 2 weken terug haar been gebroken tijdens de wintersport vakantie. En vandaag mocht ik met haar naar het ziekenhuis. Het Oostenrijkse gips mocht er eindelijk af en ze loopt (nou ja, lopen…) nu rond met een knal geel gips been. En dan echt knal. Volgens mij geeft ze nu licht in het donker.

Thuis gekomen heb ik haar bij de duplo neergezet en zou ik zelf beginnen met mijn mindset werk en het schrijven van een blog. Maar eerst natuurlijk even een foto van mijn dochter haar prachtige been in de familie app zetten. En toen ik toch achter de telefoon zat kon ik natuurlijk ook nog wel even kijken of er op facebook nog iets leuks gebeurd was. Ik ben sinds kort lid van een facebook groep waar allemaal leuke koopjes ed in worden geplaatst. En zag ik nou niet een heel gaaf telefoon hoesje voorbij komen. Perfect voor mijn nieuwe telefoon! Mijn oude telefoon is namelijk tijdens de wintersport vakantie gevallen (die al tijdens het eerste half uur dat we er waren) en ter plekke overleden. Nu dus een prachtige nieuwe telefoon (elk nadeel heeft zijn voordeel…) maar ja die heeft nog geen leuk hoesje. En dat hoesje wat ik dus net voorbij zag komen heeft ook nog een plek voor pasjes en geld. Hoef ik ook nooit meer mijn portemonnee mee te nemen! Ideaal voor iemand als mij die altijd haar spullen kwijt is.

Dus ik was al aan het kijken in welke kleuren ze er allemaal waren totdat ik me realiseerde:

maar ik wilde toch wat anders doen?!

Direct de telefoon maar uitgedrukt en aan de kant gelegd en achter de computer voor gekropen om dit bericht te typen. Want ik ben vast niet de enige die dit heeft, toch?! Mijn hersenen gaan soms alle kanten op. Dan ben ik bezig met A, denk ik even over B en voor ik het weet ben ik bezig met C. Gevolg? Aan het eind van de dag heb je het gevoel heel druk te zijn geweest maar heb je geen flauw idee wat je in vredesnaam hebt gedaan.

Vroeger noemde ik dat: niet productief.

Tegenwoordig zeg ik dat ik niet dichter bij mijn doel ben gekomen. Klinkt een stuk fijner toch? En het werkt ook fijner! Sinds ik duidelijk heb hoe ik me wil voelen en besloten heb om er ook alles aan te doen om me daadwerkelijk zo te voelen, is het veel makkelijker voor me om te doen wat ik echt wil! De dingen waar ik blij van wordt. Zoals deze blog schrijven J.

Hoe wil jij je voelen?

En doe je er alles aan om je ook daadwerkelijk zo te voelen? Check je regelmatig even bij jezelf of wat je doet inderdaad bijdraagt aan hoe je je wilt voelen? Ja? Top! Nee? Tip van de dag: ga hier eens mee aan de slag. Ik weet zeker dat het je een stap dichter zet bij een gelukkig leven. Een leven vol vrijheid, blijheid en plezier. Een leven waarin je naar je doelen toe werkt in plaats van ervan af.

-XX- Anke

Ps: Wil je weten hoe ook jij helderheid krijgt over hoe je je wilt voelen? In mijn ebook ‘de 7 sleutels voor een magisch leven’ lees je er alles over. Download het hier: de 7 sleutels voor een magisch leven.

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.