Laat jij je helpen?

Contact Anke van Ommen I Manifestatie Business Coach

Laat jij je helpen?

Laat jij je helpen? Helpen om je dromen te realiseren? Je doelen te bereiken? Of denk je dat je het allemaal wel alleen kan? Het alleen kan ontdekken? Alleen kan uitvogelen? Het wiel zelf wel gaat uitvogelen?

Ja? Dan snap ik je helemaal hoor. Want zo was ik zelf ook. Ik wilde het allemaal zelf doen. Alles. Alleen. Ik wilde voor mezelf beginnen. Een webite. Een webshop. En toen weer een website. En dat zou ik allemaal zelf wel even regelen. Want ja, wat kost een beetje goede website? Om die te laten maken? €1500,-? €2000,-? Zoiets? Een goede heb ik het dan over he! Die er ook nog een beetje strak uit ziet .

Maar ik dacht. Dat kan ik toch ook zelf? Niet dat ik het geld niet had. Laat dat duidelijk zijn. Als het op geld aankomt had ik mijn zaakjes al vroeg op orde. In die zin, dat ik goed kon sparen maar het moeilijk uit kon geven . Dus ik vond het gewoon ‘zonde’. Zonde om zoveel geld uit te geven om iemand anders een website voor me te laten maken. En later een webshop.
Want dat kon ik vast zelf wel. En dat kon ik ook wel. Uren, dagen, maanden heeft het me gekost. En tonnen energie. En een krampachtige schouder. Want ja, in een paar dagen honderd producten in een webshop zetten gaat je niet in de koude kleren zetten.

Maar ok, gelukt. Het stond er.

En toen? Wat toen? Niet veel. Er gebeurde weinig. Eigenlijk niets . Wat nu? Mijn radertjes gingen weer draaien. Ik moet zorgen dat klanten mij weten te vinden. Maar hoe? Hoe doe ik dat?

Dus deed ik wat elke zelf respecterende beginnende ondernemer tegenwoordig doet. Je vraagt het aan Google .
Nou, daar was een waslijst aan informatie. Ik denk dat ik elk webinar dat er te vinden was in de periode wel hebt gevolgd.

Gratis he! Want he. Ik ging toch niet een paar honderd, of soms zelfs een paar duizend euro, voor een training hierover betalen? Dit kon ik toch zelf wel uitvogelen?

Kon ik dit? O ja, ik kwam een heel eind. En af en toe kwam er een klant. Verkocht ik iets op mijn webshop. Het sudderde rustig door.

Maar het schoot niet op. En ik dacht. Hoe kan ik ooit op deze manier mijn baan opzeggen? En gaan doen wat ik echt wil? En hier geld mee gaan verdienen? Gewoon, normaal geld.

En ik had constant het gevoel dat ik zo dicht bij zat. Dat ik er bijna was. Dat ik de figuurlijke pot met goud bijna had gevonden. Wat het verschil zou maken. Wat er voor zou zorgen dat mijn bedrijf een succes zou worden. En ik inderdaad mijn baan op zou kunnen zeggen. En kon gaan doen wat ik echt wilde.

Waarom ik hier over begin? Omdat ik de afgelopen 2 weken van verschillende vrouwen dezelfde vraag heb gekregen, nl:
Hoe ben jij gekomen waar je nu bent? En of ik het alleen had gedaan. Of hulp had gehad.

Iets in die richting. In na 2-3x dacht ik. Shit. Hier heb ik het inderdaad nog helemaal niet over gehad. Heb ik je helemaal niet verteld.

Want nee. Natuurlijk heb ik het niet alleen gedaan! Natuurlijk heb ik hulp gehad! Heb ik mezelf bij de hand laten nemen en me de weg laten wijzen. In de wereld die (internet) ondernemen heet.

Dus tijd voor de billen bloot! Tijd om eerlijk te worden .

Ja, ik heb hulp gehad. Vrachtladingen aan hulp! Wat voor mij het keerpunt was? Waar voor mij de ommekeer kwam? Dat mijn bedrijf echt van de grond kwam? En succesvol werd? In de zin van dat ik ook geld ging verdienen? Serieus geld? En dat ik dit jaar dus geen kleine ondernemer meer ben maar een echte ondernemer .

Toen ik de beslissing nam om te investeren! In mezelf! Toen ik het gevoel dat geld uitgeven aan mezelf zonde was van me af kon zetten en bewust heb gekozen om me te laten helpen!
Want je kan het gewoon niet alleen! Als we het alleen konden dan liepen er niet zoveel mensen te ploeteren. En zoals ik al zei, nog niet eens zo heel lang geleden hoorde ik daar ook bij!

Want je hebt hulp nodig! Inzichten! Inspiratie! Iemand die met je mee denkt. En je af en toe een schop achter de kont geeft!
Dat soort dingen!

Wat ik heb gedaan? Waarin ik heb geïnvesteerd? En hoeveel? De afgelopen 1,5 jaar? Sinds ik de beslissing heb genomen dat het tijd was om te gaan stoppen met worstelen? Te stoppen met ploeteren. En me te laten helpen. Naar een succesvol bedrijf?

Laten we het rijtje even af gaan .

€7500,- aan een businesscoachingstraject
€1200,- aan het vervolgtraject
€7600, – aan een 6 weeks (!) programma met een coach in Australië
€1500,- (ongeveer) aan online trainingen

En nu net. Afgelopen week. Heb ik voor ongeveer €1600,- geïnvesteerd in een 8 weekse Mastermind om verder te groeien. De volgende stap te zetten. In mijn bedrijf. Want ja, het houdt nooit op . En dat wil ik ook niet.

Even een snelle rekensom. Waar komen we dan op uit?

€19.400,-. In anderhalf jaar tijd! Om te komen waar ik nu ben!

En dan heb ik het nog niet eens over mijn website en de professionele foto’s ed die ik heb laten maken!

Niet slecht voor iemand die vroeger nog niet eens een extra euro aan een paar pennen uit durfde te geven .

Waarom ik je dit vertel? Niet omdat ik met cijfers wil smijten. Niet omdat ik zeg dat jij ook bijna 20 duizend euro uit moet geven om stappen te kunnen zetten. Helemaal niet.

Maar wel hierom. Omdat ik wil dat je beseft. Dat als je echt stappen wilt maken. Echt ergens wilt komen. Echt wilt veranderen. Echt wil gaan doen wat het is dat je echt wil. Echt je eigen bedrijf wilt beginnen.

Je het niet alleen kan doen! Dat lukt je gewoon niet! Je hebt hulp nodig! Van iemand die het je voor heeft gedaan. En die jouw kan laten zien hoe jij het ook kan doen! Die je kan inspireren. En motiveren.

Die jouw kan helpen. Die jouw wil helpen! Zodat jij het ook kan doen! Sneller! En makkelijker! Wat het maar is dat jij wilt! En daar een succes van maken! Een succesvol eigen bedrijf beginnen.

Alleen kom je een heel eind. Maar samen kom je veel verder!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: En denk jij nu, ja shit Anke. Je hebt helemaal gelijk. Ik loop hier al tijden te ploeteren en ik kom geen stap verder. En ben je klaar om je te laten helpen? Klaar om samen te gaan onderzoeken hoe we van jouw wens werkelijkheid kunnen maken? Hoe ook jij een succesvol eigen bedrijf kunt starten. Op jouw manier! Vanuit je hart!

Want dat is waar ik in geloof! Ondernemen vanuit je hart! Vanuit verbinding!

Maar loop je vast? Heb je geen idee? Waar je moet beginnen? Om bewust het leven te creëren wat je wilt? Omdat je gewoon geen idee hebt wat het is dat je wilt? Waarin jij nu precies wilt ondernemen? Wat jouw unieke boodschap is? Wat jouw unieke missie is?

En voel je dat je aan alle kanten geblokkeerd wordt. Door angsten en blokkades waar je gewoon maar niet bij kan komen. En je al helemaal niet aan de kant kan zetten?

Maar verlang je zo naar actie? Naar nieuwe inspiratie? Naar een leven waarin je leeft! Echt leeft! En doet wat het is dat werkelijk wilt? Een leven vol vrijheid, passie en plezier? Een leven waarin je er toe doet! Een verschil maakt!

En kan laten zien wat je al jaren diep van binnen weet, namelijk dat jij bent geboren voor meer! Maar is het je gewoon nog niet gelukt om dit eruit te halen.

En wil je dat 2018 jouw jaar wordt? Het jaar waarin jij al je angsten en blokkades overwint en een succesvol eigen bedrijf gaan neerzetten?

Dan is mijn 3 maandse ‘Ondernemen vanuit je hart Intensive’ voor jou!

3 maanden, jij en ik, waarin we gaan ontdekken hoe jouw droombedrijf eruit ziet en hoe je kan creëren!

Het kan! Echt!

Voel jij: dit is voor mij?! Neem dan nu contact met me op en we hebben het erover! -> https://ankevanommen.nl/aanmelden/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.