Kies jij voor geluk? Nu?!

Kies jij voor geluk? Nu?!

Kies jij voor geluk? Nu? Op dit moment? Of wacht je nog ergens op? Op die perfecte baan? Die leuke vent? Of meid natuurlijk . Totdat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan? Of totdat je eindelijk weet wat het precies is wat je wilt?

En dan? Dan? Kan je gelukkig zijn? Mag je gelukkig zijn? Zal je gelukkig zijn? Als eerst. Eerst. X, Y of Z is gebeurd.

Nou, ik heb nieuws voor je. Zo werkt het niet .

Oh, en ik heb het ook geloofd hoor. Ik weet nog wel dat ik dingen dacht als:

Als deze week nu voorbij is. Dit achter de rug is. Dan….
Als ik zoveel geld heb gespaard. Zoveel geld opzij heb gezet. Dan …..
Als ik deze opleiding heb afgerond. Dit diploma heb gehaald. Dan. Dan kan ik eindelijk….

In die richting. Ben ik vast niet de enige in.

En werkt het? Is het zo?

Nee natuurlijk niet. Want als die week voorbij is. Dan komt er weer een nieuwe week. Met nieuwe uitdagingen.
En als je dat geld bespaar hebt. De hoeveelheid geld op je bankrekening hebt staan die je denkt nodig te hebben. Voor wat dan ook. Om je veilig te voelen. Dan is er wel weer wat anders Wat je te binnen schiet. Waar het ook handig voor is om nog wat extra geld voor te hebben.
En als je die opleiding hebt afgerond? Dan komt er wel weer een nieuwe opleiding op je pad waarvan je denkt dat je die ook nodig hebt.

Dat is nu eenmaal hoe het werkt! Dus wat dan? Hoe dan?

Kies er voor om nu gelukkig te zijn! Kies er voor om je nu goed te voelen! Nu! Op dit moment!

Ook al ben je het nog niet! Heb je het nog niet! Doe je het nog niet! Wat het maar is dat je wilt. Zijn, doen of hebben.

En misschien denk je, maar is dat dan toegeven. Settelen. Genoegen nemen met minder?

Nee! Juist niet!

Door nu te kiezen voor geluk. Nu beslissen om gelukkig te zijn. Nu beslissen om je goed te voelen. Ga je juist openstaan. Voor meer geluk! Voor wat het is dat je werkelijk wilt!

Want je kan alleen maar meer aantrekken. Van de dingen die je wilt. Als je je goed voelt!

Als je gefocust bent op wat je niet hebt. Geld, tijd, opleiding, wat dan ook. Krijg je meer van wat je niet hebt. Dus meer geld tekort, meer tijd tekort, meer kennis tekort. Meer tekort.

Maar als je je focust op wat het is dat je wel wilt? Dan krijg je meer van wat het is dat je wilt!

En de uitdaging is. Je te focussen op wat het is dat je wilt, zonder je te richten op tekort. Zonder te voelen dat je het nog niet hebt.

Want dat ik wat er meestal gebeurt! Je denkt dat je je focust op het feit dat je meer geld wilt. Maar in werkelijkheid ben je gefocust op het feit dat je nog niet genoeg geld hebt.

Je denkt dat je gefocust bent op het feit dat je meer tijd wilt. Maar in werkelijkheid is je aandacht bij dat je geen tijd hebt om te doen wat het is dat je werkelijk wilt.

Hoe je dat kan omzeilen?

Simpel! Door je te richten op geluk! Door je te focussen op je goed voelen!

Door te kiezen voor geluk! Nu! Nu te beslissen om je goed te voelen!

Want dat kan! Dan kan jij! Jij creëert je eigenlijk werkelijkheid! Jij bepaalt hoe je je wilt voelen!

Als je daar bewust van bent. Anders niet! Als je het leven je laat gebeuren en mee gaat in de waan van de dag. Ja, dan wordt je overspoeld door allerlei emoties en gevoelens.

Maar als jij beslist dat je je goed wilt voelen. Gelukkig wilt zijn. Dan kan dat! Nu! Ook al ‘ben’ je het nog niet!

Want jij hebt controle over je gedachten.
Jij hebt controle over je gevoelens.

En dus kan jij bepalen wat het is dat je denkt en hoe je je voelt.

Als je dat wilt tenminste . Als je daar voor kiest.

Dus beslis. Dat je kiest voor geluk Dat je nu gelukkig bent. Met hoe het nu is. Terwijl je weet dat dit niet het eindstation is. Dat het allemaal nog veel mooier gaat worden. Maar dat dit alleen maar kan gebeuren. Als jij je goed voelt! Als jij gelukkig bent. Als jij kiest voor geluk!

Nu!

Kies voor geluk en je zal gelukkig zijn!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Heb je het al gezien? Ik heb wat nieuws! Een nieuwe training! Om jou te helpen je te verbinden met je gevoel en daardoor het geluk in jezelf te ontdekken! Wat het zit er! Het is er al! We zijn het gewoon uit het oog verloren.

Vertrouw op je gevoel! Een 3-weekse video training waarin ik laat zien hoe ook jij je kan verbinden met je gevoel, gaat vertrouwen op je innerlijke leiding en je eigen leider wordt!

3 weken lang. Elke week een video training. 3x per week speciale actiebladen. En als extra bonus een live Q&A sessie!

Zodat jij je gaat verbinden. Met die krachtbron in jezelf. Gaat ontdekken wat die krachtbron in jezelf je te vertellen heeft. Hoe je alle antwoorden uit jezelf kan halen. En gaat vertrouwen op je gevoel. Gaat leven naar je gevoel. Gaat handelen naar je gevoel. En je eigen leider wordt!

Wat gaan we doen?

Week 1: Verbind je met je gevoel
Week 2: Vertrouwen
Week 3: Leven vanuit je gevoel en je eigen leider worden.

Dit is voor jou als je weet dat je veel te veel in je hoofd zit. En je ‘voelt’ dat je hart je van alles te vertellen heeft maar er gewoon net niet bij kan komen. En zo graag wilt weten. Wat het is dat je gevoel / je hart je te vertellen heeft. En hierop te vertrouwen! Vertrouwen! Te leven vanuit vertrouwen! Zodat je werkelijk kan leven. Vanuit je hart! Je innerlijke leiding volgt. En bewust het leven kan creëren wat je werkelijk wilt!

Vertrouw op je gevoel! Een 3-weekse video training waarin ik laat zien hoe ook jij je kan verbinden met je gevoel, gaat vertrouwen op je innerlijke leiding en je eigen leider wordt!

Is dit voor jou? Wacht dan niet langer en doe mee!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.