Is het liefde?

zelfliefde

Is het liefde?

Is het liefde? Is het liefde wat je voelt? Voor jezelf? Kan jij oprecht zeggen dat je van jezelf houdt? Echt? Je weet wel, echt in de zin van dat je het voelt. Tot in je tenen. Voelt in je hart. Dat als je tegen jezelf zegt: ik houd van jou, er een soort rust over jezelf komt. Een rust van, het is goed. Wat er ook gebeurd ik heb altijd mezelf nog. En ik laat mezelf niet in de steek. Op mezelf kan ik vertrouwen. Zo’n gevoel.

Heb jij dat? Voel je dat?

Ik lange tijd niet hoor. Ik dacht het misschien wel. Dacht dat ik wel van mezelf hield. Omdat ik mezelf belangrijk genoeg vond om tijd voor mezelf te nemen. De trainingen en cursussen te volgen die ik zelf wilde doen. Af en toe de kids een dagje naar de creche / bso liet gaan als ik zelf vrij was. Ik neem tijd voor mezelf. Ik zorg voor mezelf. Dan houd ik toch van mezelf?

Maar nu weet ik dat het anders is. Nu weet ik dat ik toen niet écht van mezelf hield. Niet zoals ik nu van mezelf houd.

Waarom? Omdat ik ondertussen mezelf constant aan het pushen was. Doe dit, doe dat. Ik stelde super hoge eisen aan mezelf en was zwaar in mezelf teleurgesteld als ik deze niet haalde. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben nog steeds van grote doelen stellen en de lat hoog leggen. Alleen kan ik nu mijn gehechtheid aan het resultaat los laten. Omdat ik weet: ik houd van mezelf. Ik verdien het allerbeste. En het is dit of iets nog veel beters. Wat ik nu nog niet kan overzien.

Of te wel, ik vertrouw. In mezelf. In het universum. In het leven.

En dat voelt zo anders dan het vroeger was. Zo veel meer ontspannen. Zo veel meer relaxed.

En jij? Hoe zit het met jouw? Kan jij oprecht zeggen dat je van jezelf houdt? Of ben je super streng tegen je jezelf? Moet je van alles van jezelf? Ben je je doelen aan het najagen met je hoofd? Met wat je denkt dat er nodig is? Met wat je denkt dat er moet gebeuren?

En hoe pakt dat voor je uit tot nu toe? Word je er gelukkig van? Leef je een ontspannen en relaxed leven? Leef je vanuit vertrouwen? Het vertrouwen dat er voor je gezorgd wordt? Dat het leven het beste met je voor heeft? Het vertrouwen dat als jij beslist en gelooft het ook gaat gebeuren. Het leven maakt dat het gebeurd? Dit of iets beters.

Of ben je jezelf nog aan het vooruit duwen? Dit moet ik doen. Nee, dat! Loop je tegen jezelf te mopperen. Waarom nou? Waarom lukt het me toch niet? Waarom ben ik nog niet waar ik wezen wil? Waarom heb ik nog niet het leven waarvan ik dacht en weet dat ik het leven kan?

Of te wel, leef jij vanuit je hoofd?

Begin met leven vanuit je hart! Laat je leiden door je hart! Geloof mij, dat maakt je leven zoveel gemakkelijker! En in het hart zit de liefde weet je nog! De liefde voor jezelf. De liefde voor het leven! De liefde voor de wereld.

Leef vanuit je hart!

-XX-

Anke

Ps: Denk jij nu: ja, leuk Anke. Maar hoe doe ik dit nou? Hoe kan ik nou leven vanuit mijn hart? Hoe kan ik werkelijk gaan houden van mezelf? Hoe kan ik die rust en dat vertrouwen voelen waar je het over hebt? Hoe kan ik werkelijk gaan vertrouwen? Op mezelf en op het leven? Dan is mijn online masterclass ‘Ontdek je eigen super kracht’ iets voor jou!

In deze online masterclass laat ik je zien hoe je volledig op je gevoel kan vertrouwen en niet te stoppen wordt. Hoe je volledig op jezelf kan vertrouwen. Kan vertrouwen op de kracht, de super kracht, die in jezelf aanwezig is. Iedereen heeft deze kracht. Ook jij! Alleen zijn we het contact hiermee kwijtgeraakt. Het contact met jezelf kwijtgeraakt. Daarom lopen zoveel in cirkeltjes rond te zoeken. Naar wat het is dat ze willen. Naar wat het is dat ze nu moeten doen. Naar wat het is wat ze moeten kiezen. Denken, denken, denken. En je komt er geen stap verder mee.

Want je moet voelen! Voelen in jezelf. Vertrouwen in jezelf!

Hoe je dat doet? Dat ga je dus ontdekken in ‘Ontdek je eigen super kracht’! Vertel me meer.

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.