Ik snap niet dat mensen dit doen

De afgelopen 2 weekenden was ik in België. Om te werken aan mezelf en mijn bedrijf. Heerlijk vind ik dat. En super belangrijk. Want het is echt waar: als je zelf groeit, groeit ook jouw bedrijf. Dat is hoe het werkt. 

België is voor mij niet om de hoek. Ik woon in Sneek en als ik naar België wil betekent dit dat ik eerst 2 uur en 15 minuten naar beneden mag rijden voordat ik uberhaubt een landgrens bereik. 

Maar goed. Je wilt wat en dus doe je dat. Dat is hoe mijn mindset altijd is geweest. 

Wat me opviel tijdens de autorit door Nederland? Hoeveel troep er langs de weg ligt. Vooral bij bepaalde afritten. Waarmee je door een bocht langzaam van de ene snelweg naar de andere snelweg werd geleidt lag de berm vol met troep. 

Dan vraag ik me echt af wie doet zo iets? En waarom doe je zoiets? Al rijdend je raampje open draaien en al je rotzooi naar buiten te gooien. In plaats van te wachten voordat je op de plaats van bestemming bent en daar een prullenbak op te zoeken. Ik snap dat echt niet. 

Wat ik denk als ik zoiets zie? Dat mensen die dit doen de verbinding kwijt zijn. De verbinding met de natuur. Maar ook de verbinding met zichzelf. Want wij zijn onderdeel van de natuur. 

Als je achteloos je rotzooi uit het raam gooit zonder erbij stil te staan wat dit doet voor het gras waar je het opgooit, de natuur, de wereld dan sta je er waarschijnlijk ook niet bij stil wel effect de rotzooi voeding of de rotzooi gedachten die je tot je neemt op je hebben. Dan ben je afgescheiden. Afgescheiden van de natuur. Afgescheiden van het leven. Afgescheiden van je ware zelf. 

Dan leef je vanuit je hoofd in plaats van uit je hart. 

En aan de ene kant snap ik het. Want dat is toch wat we van jongs af aan geleerd hebben. Om te leven vanuit je hoofd in plaats van uit je hart. De dingen goed te overdenken. Jezelf voorop te stellen. En jezelf als afgescheiden te zien. 

Als je iets wilt gedaan krijgen in je leven? Dan ben jij degene die het voor elkaar moet zien te krijgen. Je staat er alleen voor. Alles staat op zichzelf. Alles gaat alleen voor zijn eigen belang. Dat soort dingen. 

Maar wat ik heb ontdekt? Dat dit niet is hoe het echt werkt. Ja. Het kan zo werken. Als dit is wat je gelooft. En als je er voor kiest om op deze manier te werken. Maar het is een zware manier van leven. 

Ik denk dat we daarom zoveel radeloze mensen zien die de boel om niets kort en klein slaan. 

Maar het kan zoveel gemakkelijk. Het kan zoveel leuker. Het kan zoveel meer verbonden. 

Hoe? Door te leven vanuit je hart. De weg naar binnen te zoeken. In alles wat je doet. Niet alleen in je leven. Maar zeker ook in je bedrijf. 

Dat is vaak de laatste stap die wij ondernemers mogen maken. Dan denk je dat je een heel eind op de rit bent met leven vanuit verbinding maar kom je tot de conclusie dat je je bedrijf vergeten bent daarin mee te nemen :). Want je bedrijf dat is toch iets waar je je verstand voor moet gebruiken? Waar je goed over na moet denken? Waar je de juiste strategie voor moet gebruiken?

Nee dus. Als je ook je bedrijf runt vanuit verbinding met je hart dan wordt je op een magische wijze naar de juiste strategie voor jou geleidt. En dat maakt ondernemen zoveel eenvoudiger. 

Sinds ik deze shift hebt gemaakt gaat alles in mijn bedrijf zoveel gemakkelijker. En dat wil ik ook voor jou. Daarom geef ik dinsdag opnieuw live mijn gratis masterclass De 3 magische ingrediënten om succesvol je online bedrijf te starten én te groeien.

Als jij klaar bent om nu eindelijk te gaan groeien met jouw bedrijf. Vanuit je hart en met flow. Dan is deze training voor jou. 

Wat ga je precies ontdekken?
  • De 3 magische ingrediënten voor een succesvol online bedrijf
  • Mijn 3 stappenplan voor meer klanten en inkomsten
  • Het ene ding dat als je dit weet én leeft wat alles voor je gaat veranderen.
  • De belangrijkste mindset shift die jouw bedrijf een kickstart gaat geven
  • Case study waarin ik je ga laten zien hoe je binnen 30 dagen meer klanten en inkomsten kun creëeren in jouw online bedrijf. Ook als je nu nog niets hebt staan.

De training is dinsdag 7 juni om 9 uur. Je haalt het meeste uit de training als je er live bij bent maar er komt ook een opname. Die 24 uur beschikbaar blijft.

Meld je hier aan >>> https://ankevanommen.nl/succesvol-online-bedrijf/

Ik kan niet wachten om je live bij te training te ontmoeten!

-XX-

Anke

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.