Ik ben er voor jou!

Ik ben er voor jou! Ik ben er voor jou als jij een vrouw bent met een verlangen. Een verlangen naar iets anders. Iets beters. Als jij rondloopt met het gevoel ‘Er moet toch meer zijn dan dit? Meer in het leven? Dit kan toch niet alles zijn?’. Ik ben er voor jou als jij verlangt naar vrijheid, passie en plezier! Verlangt naar méér vrijheid, passie en plezier in je jouw leven! Als je het gevoel hebt vast te zitten. Muurvast. In het verkeerde leven. De verkeerde droom. En je gewoon weet. Voelt. Ergens diep van binnen. Dat de deur naar dat juiste leven, de juiste droom, ergens vlakbij is. Als je hem alleen maar kon vinden. Als je hem alleen maar kon zien.

 

Ik ben er voor jou. Als jij de kracht in jezelf voelt branden. Voelt dat daar diep in jou een brandend verlangen zit. Een super kracht die er uit wil. Er uit moet! Voelt dat je de wereld niet laat zien wie je werkelijk bent. Niet alles uit je leven haalt wat er in zit. Voelt dat je de wereld zoveel meer te biedne hebt. Maar hoe dan? En wat?

Ik ben er voor jou. Als jij je afvraagt ‘Maar kan ik dit wel? Mag ik dit wel?’. Ik ben er voor jou als jij diep van binnen voelt dat je zo ongelofelijk krachtig bent. Dat je er bijna bang van wordt. En voelt dat je zoveel voor de wereld kan betekenen. Als je alleen maar wist wat en hoe. En durfde! Durfde om al die angsten, onzekerheden en beperkende gedachten over boord te gooien! Durfde om daadwerkelijk het leven te creëren waarvoor je weet dat je bestemd bent. Dat je in je hebt. Durft om het leven van je dromen te creëren. Omdat je weet! Weet! Diep van binnen Dat het mogelijk is. Dat het kan. Creëren. Wat je wilt. Het leven van je dromen. Een leven vol vrijheid, passie en plezier.

 

Een leven waarin je doet wat je wilt. Wanneer je het wilt. Hoe je het wilt. En met wie je het wilt. Zo’n soort leven. Waarin je een verschil maakt in de wereld. Er toe doet! Bent wie je wilt zijn. Wie je weet dat je werkelijk bent.

 

En ik ben er voor jou. Als je voelt. Dat nu het moment is. Om te stoppen met die slappe hap. Te stoppen met excuses te verzinnen. Waarom het nu niet het juiste moment is. Het nu niet kan. Allemaal angst! Te stoppen met uitstellen. En te stoppen met jezelf klein houden! Maar volop in je eigen grootsheid te gaan staan! Als je voelt. Dat het tijd is. Om vol in het licht te gaan staan. Je grootsheid aan de wereld te laten zien. Om op zoek te gaan. En te gaan vinden! Wie het is dat jij bent. Wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat het is dat je tegenhoudt. Hoe je je angsten en blokkades kan overwinnen. En te gaan doen. Te gaan leven! Echt leven! Creëren. Het leven van je dromen! Jezelf opnieuw creëren!

Want dat is het. Wat je doet. Als je creëert. Jezelf opnieuw creëren. Alles begint van binnen uit! Alles al in jezelf aanwezig. Je hoeft niet op zoek te gaan. Naar wat dan ook. Naar zelfvertrouwen. Naar ideeën. Naar inspiratie. Naar toestemming. Je hoeft alleen maar te vinden. In jezelf! Alles wat je nodig hebt. Om de persoon te zijn die je wilt zijn. De persoon waarvan je weet dat je die, ergens diep van binnen, ook daadwerkelijk bent. Anders wilde je die persoon niet zijn! We verlangen namelijk niet naar onmogelijke dingen. We dromen geen onmogelijke dromen!

 

We dromen omdat we het in ons hebben om die droom te realiseren. Anders droomden we hem niet. Zo simpel is het!

 

En ik ben er voor jou! Als jij voelt dat het tijd is om stappen te zetten. Om te gaan creëren. Wat het is dat je werkelijk wilt. Het leven dat je werkelijk wilt. En als je bereid bent! Om het werk te doen. Het innerlijke werk én het uiterlijke werk. Beiden zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Het één kan niet zonder het ander.

Is dit jou? Heb ik het over jou? Voel jij tot in je celkernen dat dit het moment voor je is? Om tot de kern te komen? Jouw kern? Om het innerlijke werk te gaan doen? En het uiterlijke. Op zoek te gaan. In jezelf. Naar antwoorden. En te gaan creëren. Wat het is dat je werkelijk wilt?!

 

Maar vraag je jezelf af: hoe dan? Anke, hoe doe ik dit? Hoe doe ik het innerlijke werk? En het uiterlijke? Hoe dan? Laat mij je helpen! Vraag een gratis geluksgesprek met me aan we kijken of en hoe ik je kan helpen.

 

Ja, ik wil zo’n gesprek! 

 

-XX-
Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.