Je hoeft niet te zoeken. Alleen maar te vinden.

Je hoeft niet te zoeken. Alleen maar te vinden.

Heb jij dat soms ook? Dat je de verbinding even kwijt bent? De verbinding met jezelf? Je gevoel? Nu heb ik dat tegenwoordig gelukkig niet zo heel vaak meer, maar het gebeurt af en toe nog wel. Dat ik denk dat ik het even kwijt ben. Maar het grappige is. Dat is niet zo. Het is er. Altijd. Overal. Die verbinding.
Het enige wat je hoeft te doen is openstaan en te vertrouwen. Vertrouwen op je gevoel. Vertrouwen op je hart. In plaats van constant terug in je hoofd schieten. En daar was ik een ster in. In de stress schieten als er weer even iets gebeurde. Je onrustig voelen. In de angst schieten. Want dat is wat er gebeurt. Je schiet in de angst.
Angst zit in je hoofd. Onrust zit in je hoofd. Ook al ‘voelt’ het misschien niet zo. Zelf voel ik angst en onrust altijd ergens tussen mijn hart en mijn keel. Ik kan ook niet omschrijven hoe dat voelt maar ik voel het. Daar zit het. Maar daar is het niet. Daar ontstaat het niet.
Angst, onrust. Al die dingen. Het ontstaat in je hoofd. Door de gedachten die je denkt. Gedachten die je plotseling te binnen schieten. Of als reactie op iets wat om je heen gebeurt. En een hele kettingreactie te weeg brengen. Waardoor je in de angst en onrust schiet. Verkrampt. En als een gek probeert controle te houden. Vast te houden. Zo deed ik het tenminste altijd.
En werkt dit? Nou, soms haal je er misschien resultaten mee. Ik tenminste wel. Dat moet ook wel, anders had ik het vast niet zo lang vol gehouden.
In ieder geval heb je het idee dat je er resultaten mee haalt. Dat je de schade beperkt houdt. De schade die zou ontstaan als je het allemaal op zijn beloop laat gaan. Je de stroom de andere kant op hebt kunnen duwen. Je het gevoel hebt het allemaal weer een beetje onder controle te hebben.
Maar tegen welke prijs? Wat heeft het je gekost? Hoeveel bloed, zweet en tranen? Hoe hard heb je er voor moeten werken? Want daar gaat het om. Dat is wat er geberut. Als je leeft vanuit je hoofd. Leeft vanuit angst. Het is heel hard werken. Duwen en trekken. En het geeft ook nog eens heel veel stress, spanning en onrust. Mij in ieder geval wel.
Maar, en hier gaat het om, dat hoeft niet! Je hoeft niet op deze manier te leven. Je hoeft niet te duwen of te trekken.

Er is niets wat je moet doen maar altijd actie die je kan nemen.

 Als je maar durft! Jezelf durft te laten zakken. Naar je hart. Naar de plek waar je geveol zit. Te luisteren naar wat je gevoel je wil vertellen. En daar naar handelt. Daar actie op onderneemt. Leeft vanuit je hart!
En ja, dat is soms best spannend. Soms? Misschien wel altijd. Want je kan het dan niet meer allemaal overzien. Waar het allemaal toe leidt. Wat het waarschijnlijke resultaat zal zijn.
Maar dat hoeft ook niet. Dat is niet jouw taak! Je hoeft het niet te overzien. Je hoeft het niet te ‘weten’. Het leven weet! Je hart weet! Jij hoeft alleen maar te volgen. Dat is wat ik bedoel als ik het heb over je eigen leider zijn. Volgen. Maar dan wel jezelf. Je gevoel. Je hart.

Je te focussen op je ultieme doel. Je richten op je verlangen. En dan luisteren naar je gevoel. Naar je hart. Leven vanuit je hart.

Daar op te vertrouwen. Dat je hart je altijd naar droog land zal leiden. Dat het hart het beste met je voor heeft. Dit of iets beters! Zover jij kan dromen of nog iets beters! Daar gaat loslaten over.
Weten wat je wilt, maar het gelijk weer loslaten. De leiding van je hart volgen. En weten. Vertrouwen. Dat je hart je zal brengen naar waar je wilt. Of nog iets beters! Wat jij nu nog niet kan zien. Nu nog niet kan over dromen! Nog niet van durft te dromen.

Dus durf. Durf te leven. Vanuit je hart. Vanuit je gevoel!

-XX-
Anke
Ps: Wil jij dit ook? Leven vanuit je gevoel? Leven vanuit je hart? Relaxt je eigen leven creëren, het leven dat je wilt, door de inzichten die je hart je geeft te volgen? Makkelijker wordt het namelijk niet!
Dan is mijn nieuwste online workshop ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider!’ voor jou!
In 2 uur tijd ga jij ontdekken dat het ook voor jou is weg gelegd. Dat ook jouw hart, jouw gevoel, je wat te vertellen heeft! Dat je hart je wil leiden. Je de weg wilt laten zien! Naar het beloofde land. Jouw beloofde land! Het kan. Ook voor jou!
Waar we het over gaan hebben in deze workshop?
 -Contact maken met je gevoel
-Vertrouwen op je gevoel
-Hoe je gevoel te versterken
-Contact maken met je gevoel waar en wanneer je maar wilt
-Vanuit je gevoel creëren
-De basishouding die je moet hebben om optimaal vanuit je gevoel te leven
-Hoe je alle antwoorden uit jezelf kan halen
-De taal van je gevoel spreken
-Hoe je altijd weet wat het juiste is om te doen
-Je hoofd op de juiste manier te gebruiken
-Hoe ook jij nooit meer hoeft te twijfelen
-Je eigen leider worden
-Leven vanuit je hart
-En nog veel meer!
Zodat jij na afloop alle tools in handen hebt om elke dag bewust vanuit je hart te leven en bewust het leven kan creëren wat je wilt. Je eigen leider wordt!
Wanneer?
Woensdag 12 juli van 10 tot ongeveer 12 uur.
Waar?
De workshop is volledig online en kan je gewoon thuis, vanaf je eigen bank, volgen. Eén of twee dagen voordat we gaan starten ontvang je de link waarmee je op de hierboven staande datum en tijd in de online omgeving terecht komt en mij op je ziet zitten wachten.
Kan je er niet live bij aanwezig zijn? Geen probleem! Na afloop ontvang je de link naar de opname + de hand-out met alle informatie in je mailbox! Zodat je de workshop terug kan kijken waar, wanneer en zo vaak als je maar wilt!
Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.