Hoe wil jij je voelen?

Kiezen wat je wilt

Hoe wil jij je voelen?

Wat is dat toch met voelen? Wat maakt dat we ons zo vaak niet voelen zoals we ons willen voelen? Onrustig, onzeker, angstig, twijfelend…. En dan in dat gevoel blijven hangen in plaats van te kiezen om je anders te voelen? Want dat kan je namelijk. Kiezen hoe je je wilt voelen. Alleen weten dat dit zo is wil nog niet zeggen dat je het ook altijd doet. Dat heb ik gisteren weer even mogen ervaren.

Ik voelde me onrustig, onzeker en twijfelend of ik wel op de goede weg was.

Waarom? Waar kwam dit nou weer vandaan? Nou, ik weet het wel. Omdat we zo makkelijk weer op de automatische piloot leven. Je bent zo druk met wat je allemaal moet. Met wat er allemaal moet gebeuren, wat je moet doen. En de obstakels die in je weg staan om te komen waar je wilt komen dat alle aandacht weer naar buiten gaat. Naar wat er buiten allemaal aan de hand is. Terwijl het gaat om wat er binnen in je gebeurd.

Je kan alleen zinvolle actie nemen als je het binnen allemaal op een rijtje hebt.

Als je weet wat je wilt. Besloten hebt dat het een ‘done deal’ is. Dat je krijgt wat je wilt. Hoe dan ook. En jezelf er voor inzet. Er volledig voor gaat. Doet wat er nodig is. En je gehechtheid aan het resultaat los laat! En gelooft en vertrouwd dat het al gebeurd is. Het voor je blijft zien.

De twijfel slaat zo snel weer toe. De angst komt zo snel weer om de hoek kijken. Kan ik het echt wel? Is het wel haalbaar? Er zijn er al zo veel? Ben ik wel goed genoeg? Enzovoort…. En als de eerste twijfel gedacht omhoog komt volgt de volgende al snel (waar je aandacht aan besteed groeit!). En voor het weet zit je weer ergens in de donkere kelders van betreft gevoel en energie. En probeer vandaar maar te gaan creëren wat je wilt. Het leven te leiden dat je wilt. Te doen waarvoor je hier op aarde bent. Dat lukt je niet!

Omdat je je niet goed voelt! Niet in de juiste energie zit. Niet gelooft en vertrouwd.

Dus wat kies jij?

Een leven vol passie, vrijheid en plezier? Of een leven vol twijfels, angsten en onzekerheden?

Ik weet het wel! Ik me al zolang vol twijfels, angsten en onzekerheden gevoeld. Ik ben er hélémaal klaar mee. Ik wil het niet meer! Het is klaar! Ik beslis nu dat ik me goed wil voelen Ik beslis nu dat ik me vol vertrouwen, geïnspireerd, blij, dankbaar, gefocust, rijk en gepassioneerd voel! Dit beslis ik! En dus is het zo!

Je kunt namelijk beslissen! Jij hebt de macht! Altijd!

Wat kies jij?

Doorgaan in onzekerheid? Doorgaan in vertwijfeling van is dit het nou? Doorgaan in de angst? De angst van kan ik het wel? Doen wat ik echt? Mijn passie volgen? De angst van ben ik wel goed genoeg?

Ik weet het wel! Ik weet wel wat ik kies! Ik kies liefde in plaats van angst! Ik kies ho eik me echt wilt voelen.

En begrijp me goed. Dat is echt niet altijd makkelijk. Alleen omdat je voor liefde kiest wil niet zeggen dat de angst niet probeert zich weer in je leven te wurmen. Zeker weten wel. Dat had ik dus gister. De angst probeerde tussen de kieren door zijn weg weer naar binnen te vinden. Me weer te overspoelen met twijfels en onzekerheden.

Wat je dan doet?

Opnieuw kiezen!

Opnieuw kiezen hoe je je wilt voelen. Elke dag weer! Meerdere keren per dag als dit nodig is!

Vergeet niet:

Jij hebt de kracht! Jij bent de leider over je eigen leven.

Pak die rol! Neem de leiding!

Kies!

Wie je wilt zijn! Wat je wilt voelen!

Wat kies jij vandaag?

-XX-

Anke

Ps: Heb je het al gezien? Mijn nieuwste programma waarvan ik gewoon denk dat iedereen hem moet hebben. Want wie zit er tegenwoordig niet vol twijfels, angsten en onzekerheden? Als ik zo om mij heen kijk een heleboel! Vooral vrouwen. Waarvoor ben ik hier op aarde? Wat heb ik hier te doen? Wat is mijn passie? Wat is het dat ik echt wil? Zoekend naar antwoorden. Op de verkeerde plekken!

Het antwoord op wat het is dat jij wilt doen. Wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat jou boodschap is die je de wereld in mag slingeren vind je niet ergens daar buiten. Die vind je niet in weer een nieuwe cursus of opleiding. Die vind je maar op 1 plek, nl: in jezelf!

Hoe doe je dat? Hoe vind je het antwoord op dat het is dat jou hier op aarde te doen hebt? Hoe ontdek jij wat jou levensmissie is door in jezelf te gaan zoeken?

Dat laat ik je zien in mijn nieuwste programma: Vind je eigen zielenpad! Een 6-weekse online training over het vinden van je innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen. Zodat jij weet wat je hier op aarde doen hebt en het gaat doen!

De tijd van twijfelen is voorbij, jij gaat vinden!

En voor de eerste 5 deelnemers heb ik, zoals beloofd, een super leuke bonus! Dus wacht niet te lang! -> https://ankevanommen.nl/vind-je-eigen-zielenpad/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.